Jump to content

[B-Zone TV] Dacă îţi place

MrKira
 Share

Recommended Posts

Super tare frate :)>- . Video-ul este foarte bine regizat si animurile bine alese, se potrivesc perfect.

Edited by F4L Teylo

Super tare frate :)>- . Video-ul este foarte bine regizat si animurile bine alese, se potrivesc perfect.

Mulţumesc! :) Îmi pare bine că apreciezi munca mea.

Animurile se potrivesc de minune, bravo pentru asta.

Ai mici greseli cand misti camera, probabil e de la mouse, ai nevoie de ceva mai multi DPI.

Felicitari, ma atragi din ce in ce mai mult cu ale tale clipuri, esti unul din putinii adevarati movie-makeri care au mai ramas pe comunitate, si crede-ma, NU sunt multi.

Un film realizat foarte bine.Eşti foarte talentat , ai demonstrat asta din toate filmele tale de până acum.

Sper să faci tot mai multe.

PS: @s h t o r y scuteşte-ne de părerile tale de geniu , nici măcar nu şti de la ce vine prescurtarea DPI

Vă mulţumesc pentru păreri, şi nu, shtory are dreptate. Am ceva probleme cu DPI; nici mie nu îmi place cum arată când mişc mouse-ul, dar asta este, îmi e cam lene să caut pe internet cum să rezolv.

Felcitari, foarte reusit. Ai pus in evidenta ceea ce trebuia.

Se vede ca ai experienta.

Îţi mulţumesc! Înseamnă foarte mult pentru mine să aflu că lumea apreciază munca mea.

Foarte frumos videoclipul.

Pentru mine este perfect, sincer.

Bafta in continuare.

Mulţumesc Doamne, am zis că nu mai vine ziua asta. Doamne, dă-mi putere!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.