Jump to content

Kia merge la Frankfurt cu noul Soul şi faceliftul lui Optima.

uqpu
 Share

Recommended Posts

Kia merge la Frankfurt cu noul Soul şi faceliftul lui Optima.

Coreenii de la Kia vor prezenta la Salonul Auto Frankfurt 2013 versiunea europeană a celei de-a doua generaţii a modelului Soul, dar şi o versiune restilizată a berlinei Optima.

kia-soul-kia-optima-facelift-frankfurt-2013-front.jpg?width=610&height=343

Versiunea europeană a celei de-a doua generaţii a pseudo-crossoverului Kia Soul va fi prezentată la
, alături de o versiune restilizată a sedanului Kia Optima. Pe lângă aceste două modele, Kia va dezvălui un concept creat pentru a intra în luptă cu nume precum
,
sau
.

A doua generaţie
a fost prezentată deja în Statele Unite ale Americii, în timpul Salonului Auto New York 2013, astfel că surpriza nu va fi foarte mare. Pentru piaţa europeană, Kia a realizat câteva modificări stilistice discrete, precum vopsirea în negru a protecţiilor din plastic de pe aripile laterale.

kia-soul-kia-optima-facelift-frankfurt-2013-1.jpg?width=600&height=400

În SUA, noul Soul e disponibil cu o selecţie de două motoare – un GDI de 1,6 litri cu 130 CP şi un NU de 2,0 litri cu 164 CP, însă coreenii nu au precizat dacă aceste două motoare vor fi disponibile şi pe piaţa din Europa.

Faceliftul aplicat berlinei Kia Optima vine cu schimbări subtile de design în faţă şi în spate, dar şi cu un sistem multimedia îmbunătăţit. Mai mult, oficialii Kia au precizat că motorul diesel de 1,7 litri de pe Optima a primit un nou sistem de management al bateriei pentru sistemul start-stop, iar rezultatul este scăderea emisiilor de dioxid de carbon de la 133 g/km la 128 k/km.

kia-soul-kia-optima-facelift-frankfurt-2013-3.jpg?width=600&height=400

Salonul Auto Frankfurt 2013 se desfăşoară în perioada 12-22 septembrie 2013 în oraşul german Frankfurt am Main.

Sursa:

Ce pot spune.. Parerea mea e ca merg cam degeaba. De ce? Pentru ca aspectul ''futurist'' care seamana cu o cutie, ii scoate in evidenta unul dintre cele mai importante defecte. O masina tipica familiilor, desi nu cred ca este spatioasa inauntru. Oricum, cu toate acestea, pretul cred ca va fi unul destul de accesibil, dar, parerea mea e ca nici asa nu va avea succes.

Kia...niciodata nu m-au impresionat, ca de altfel si acum. Kia Soul, chiar nu ii inteleg ce au vrut sa faca nu masina aceea, motorizarea sa spunem ca este ok...pentru Europa...pentru o masina de familie este ok, dar design-ul exerior care seamana cu o cutie de inghetata? Spatele patratos iar in fata usor curbat cu farurile prelungite...daca tot vor sa o faca patratoasa sa o faca...ca cei de la land rover. Urat.

Kia Optima, are un bot relativ agresiv, dar pentru motorizarea sa nu vad de ce au facut o astfel de masina.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.