Jump to content

[B-Zone TV] Mituri - 1# Body bags

increzutul
 Share

Recommended Posts

Titlul videoului: Vanatorii de mituri - 1# Body Bags

Genul:Myths

Data: Pe 20/07/2013 a fost filmat, il uploadez acum.

Descriere scurta: Este o prezentare a unui mit din GTA San Andreas, stiu ca muzica nu e de o calitate buna, nici videoul foarte bine editat, este primul nostru video. Promitem ca vom reveni cu ceva mult mai bun, nu ne criticati.

Link catre video :

http://www.youtube.com/watch?v=RFOdyhDNSpI

Edited by Exorcisted

Sincer , deja am văzut sute de videoclip-uri doar pe această temă.

Sincer nu văd ce "vânaţi" , nu daţi nici o informaţie nimic. Dacă chiar doriţi să faceţi genul acesta de filmuleţe care sunt peste tot pe internet , încercaţi să-l faceţi calumea...

Uitaţi-vă cum face DarkMythHunter sau Davidustin , inspiraţi-vă de acolo.

Este plictisitor să vezi cum alergi dintr-un loc în altul fără să faci nimic , să nu dai nici o informaţie , etc...

Din alt punct de vedere , filmul este chiar binişor filmat..

După cum am zis , filmul este bun. Dar pe viitor să le faceţi mai interesante... mai multe informaţii... etc.

PS: Adevărul despre acest mit a fost dezvăluit de Rockstar într-un interviu , ei au zis că au legătură cu mafiile din Las Venturas , şi se poate vedea puţin despre ce e vorba şi in GTA SA Introduction.

Găsiţi mai multe pe Google.

Edited by RazvanB

Eu nu prea am inteles nimic din acest mit,dar daca vrei niste mituri interesante (sa faci si tu) poti cauta:

-Programul epsylon

-OZN-uri

-666

-jefuitorul de morminte

Si multe altele,eu nu te critic,vreau sa te ajut sa te dezvolti cu niste mituri mai interesante.

Sper ca te-am ajutat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.