ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 (edited) Ideea nu-mi apartine, dar mi-a placut si am zis sa continui. Nu-mi faceti capul calendar cu "n-ai muncit cine stie ce", "n-ai facut mai nimic" etc. ca stiu deja asta, am "cules" imaginile le-am redimensionat si am pus un text pentru cei care sunt in cautare de avatare. Avatarele pot fi purtate de oricine. Daca vor fi apreciate cum trebuie voi venii mai des cu astfel de pack-uri. Edited August 30, 2013 by F4L oTo limba romana 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Ba oTo.. imi place ideea de a face avatare pentru utilizatori dar totusi cred ca nu e potrivit fontul pentru toate stockurile. Ideea e buna, ti-am zis.. Incearca doar sa alegi un font potrivit pentru fiecare avatar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 Ba oTo.. imi place ideea de a face avatare pentru utilizatori dar totusi cred ca nu e potrivit fontul pentru toate stockurile. Ideea e buna, ti-am zis.. Incearca doar sa alegi un font potrivit pentru fiecare avatar. Poate data viitoare, acu' mi se pare ok asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted August 30, 2013 Share Posted August 30, 2013 Majoritatea avatarelor, adica cam toate, sunt de pe tumblr, ideea nu iti apartine, te respect ca ai zis ca nu iti apartine, textul este bine pus, dar nu imi plac liniile alea, fara ele parca dadea mai bine, si cum a zis si Richter, pe viitor incearca sa alegi un font pentru fiecare imagine, succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 30, 2013 Author Share Posted August 30, 2013 Majoritatea avatarelor, adica cam toate, sunt de pe tumblr, ideea nu iti apartine, te respect ca ai zis ca nu iti apartine, textul este bine pus, dar nu imi plac liniile alea, fara ele parca dadea mai bine, si cum a zis si Richter, pe viitor incearca sa alegi un font pentru fiecare imagine, succes. Majoritatea? Cam? Toate sunt de pe TUMBLR. Mie-mi plac liniile, textul nu stiu daca o sa-l pun diferit, nu ma incanta ideea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Textul este bine incadrat, efecte frumoase, calde. Imi place, dar vorba lu` richter, parca n`a mers chiar perfect acelasi font pe toate, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pecos Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Asta cu munca e relativ, caci in opinia mea e destula munca chiar si aici. Adica, se poate demonstra usor interesul zic, pentru o treaba bine facuta. Caci sunt reusite. Eu unul apreciez acest stil. Succese pe mai departe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 O foarte buna idee, cand ma plictisesc de avataru actual, as vrea si eu un avatar de acolo. Imi place textul si fontul pe care l-ai folosit, iese foarte bine in evidenta, in combinatie cu efectele de pe poze, frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South MrSwaG Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Frumoase chiar am downloadat 4 dintre ele. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTs Avicii Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Nu merge pentru toate font-ul acela alb , cea mai reuşită mi se pare asta : Sper să am ocazia să îl folosesc cândva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Sunt frumoase toate , cred ca ai muncit mult la ele. asta e prea faina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzle Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Mersi mult, chiar cautam un avatar. Imi plac si stock-urile. Felicitari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Felicitari oTo , sunt reusite , imi place textul si fondul pe care l-ai ales.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deuce Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Mi se par foarte ok. Succes pe mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nXoiD Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Sunt foarte frumoase, îmi plac toate, felicitări. Se vede că ştii să lucrezi in PS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTDPPSAMO Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Arata super ,dupa parerea mea ,fontul e perfect ,o ideie excelenta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb inho Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Foarte frumoase, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squiz TTC Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 (edited) Superbe imi plac , felicitari pentru munca depusa, voi folosi si eu ! iti dau un +1, imediat ce voi putea Edited September 3, 2013 by mR KePa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venturas Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Foarte tare. Pentru mine esti cel mai bun designer al comunitatii. Felicitari pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLESOiD Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Arata super,bravo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmZu Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Destul de tare, daca esti interesat sa ma ajuti cu un avatar doar pentru mine dami PM cu id-ul tau de mess. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Imi plac toate,merita sa fie purtate,Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShOppS Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 O idee foarte buna imi place fontul si textul pe care l-ai folosit .Continua sa mai faci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Sunt reusite, nu am ce iti reprosa, dar fonturile puteau fii schimbate, nu se potriveste acelasi font la toate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted September 4, 2013 Share Posted September 4, 2013 Sunt foarte furmoase. Vad ca este la moda "pack avatarele" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts