DaniSteptu Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Salut, mi-am cumparat un telefon "second" si am observat ceva ciudat la el, si anume, semnalul SIM dupa cateva ore 2-3 se intrerupe si nu mai apare doar daca dau reboot la telefon. Am incercat sa ma documentez pe internet si am gasit lucruri cum ca mai sunt si alte telefoane acelasi model care intampina aceasta problema. SIM-ul este de la Orange, este micro-sim si este nou, fara zgarieturi, deci banuiesc ca planul A. pica din prima, si anume sa schimb sim-ul cu unul nou. E ceva foarte ciudat, de ce? Pentru ca, atunci cand mi-am vandut eu penultimul telefon ( galaxy ace) noul propietar avea probleme la fel, si anume dupa cateva ore ii pica semnalul. Fratele meu la fel, a cumparat un Xperia Z si prima zi a mers dupa care a doua nu mai prindea semnal nici dupa reboot-uri. Nu ma astept la cine stie ce raspuns special insa daca cumva ati auzit voi sau cunoasteti persoane cu "simptome" asemanatoare nu neaprat doar la One X eu cred ca m-ar ajuta enorm. Multumesc frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Source Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 Stiu ca pare ciudat, dar sterge sim-ul cu o radiera. Eu am intampinat o problema asemanatoare pe Galaxy S Advance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 (edited) Salut. Eu dețin un HTC One S și parcă la început țin minte c-am avut probleme asemănătoare dar pe parcurs s-au rezolvat, eu întotdeauna când pierdeam semnalul, activam airplane mode și apoi îl dezactivam, apoi am rootat telefonul cu un prieten și parcă a dispărut, totuși, câteodată când sunt în sat și folosesc internetul (când n-am semnal full) mi se tot apasă meniul home, strange. Spune-mi versiunea de Kernel, HTC Sense și versiunea de Android pe care o ai. // Aaaa da, în legătură cu alegerea făcută, este cea mai BUNĂ. Îmi plac extrem de mult telefoanele din seria One și nu l-aș schimba pentru niciun alt device, poate doar pentru Xperia Z și superiorii săi din seria One. @, Telefonul e second-hand. Edited September 7, 2013 by Jakab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Source Posted September 7, 2013 Share Posted September 7, 2013 (edited) D Salut. Eu dețin un HTC One S și parcă la început țin minte c-am avut probleme asemănătoare dar pe parcurs s-au rezolvat, eu întotdeauna când pierdeam semnalul, activam airplane mode și apoi îl dezactivam, apoi am rootat telefonul cu un prieten și parcă a dispărut, totuși, câteodată când sunt în sat și folosesc internetul (când n-am semnal full) mi se tot apasă meniul home, strange. Spune-mi versiunea de Kernel, HTC Sense și versiunea de Android pe care o ai. // Aaaa da, în legătură cu alegerea făcută, este cea mai BUNĂ. Îmi plac extrem de mult telefoanele din seria One și nu l-aș schimba pentru niciun alt device, poate doar pentru Xperia Z și superiorii săi din seria One. Abia si-a cumparat telefonul, nu credca ii convine sa il rooteze, deoarece pierde garantia. Edited September 7, 2013 by Source c Vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted September 10, 2013 Share Posted September 10, 2013 În caz c-ai și alte nelămuriri, dechizi un subiect nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts