Jump to content

radiKal Design

radiKal
 Share

Recommended Posts

Guest WaRRy

Ultimele 2 chiar imi plac.

COmbinatie frumoasa de culori, flow dragur integrare buna.

Sincer ma uitam pe primele subiecte de pe ultima pagina si nu vroiam sa las comm ( decat sa dau sfaturi iar apoi lumea sa creada ca jignesc tac mai ales ca sunt nou ) sa continuam.

La text mai mrgea lucrat.v

Ultimele 2 imi plac, fata de ce faceai pana acum, merge pe stilul asta, dar mai combina-l.Incerca nu stiu, acelas stil, dar cu cateva c4d-uuri integrate bine, daca se poate ceva efecte pen tool :). ( daca stii la ce ma refer )

ultima lucrare e destul de draguta...dar in stanga jos..nu stiu ce nu tia iesit.:)) sa inteleg ca tu faci borderul ???.ca nu e dus pana la capat.:D..in fine..e draguta..dar incearca sa scoti in evidenta detaliile.

ultima lucrare e destul de draguta...dar in stanga jos..nu stiu ce nu tia iesit.:)) sa inteleg ca tu faci borderul ???.ca nu e dus pana la capat.:D..in fine..e draguta..dar incearca sa scoti in evidenta detaliile.

lol =))

Fixed.

@WaRRy - ms,am sa merg pe stilul asta,c4d,texturi nu am mai pus ca iesea cam overcontrasted,dar am sa incerc....si welcome >:D<<'>

For cLaU:

78360237598324467025.png

Gift for cRiStaL:

20546899690907894567.png

Am un pack cu peste 300 de rendere (gata decupate,tot ;) )...daca vrea cineva sa stiti ca il vand :) .PM me cine e interesat.

Edited by Tudor

La prima la cLaU parca ar mai fi trebuit un GM :P... Parerea mea :D

La a 2 e superba...N'am cuvinte...Mersi Frumos >:D<<'>... (Pacat ca nu's Hitman ;))) :P

Stiu,dar mia placut renderul,nu m-am uitat la factiune.Cu placere.

La aia cu clau am pus vreo 4 gm si un photo filter :) .

Edited by Tudor

Imi cer scuze pentru double-post,dar nu merge EDIT.

New:

50163819171289413634.png

Ceva foarte simplu,dar mie imi place :)) .

Nice nice :) bravo , urmeaza niste tutoriale si o sa progresezi . .. :D baFta

Sunt f. frumoase iti garantez 100% ca daca te apuci sa rezolvi si cererile iei designer ;)

Deocamdata se apropie examenele si am f. mult de invatzat si nu prea am timp,dar fac si eu cat pot.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.