Jump to content

B-Zone Tech Wallpaper

Alpha287
 Share

Recommended Posts

• Tip: Wallpaper
  • Rezolutia: 1366x768
  • Timp de lucru: 1 ora si 45 de minute
  • Program folosit: Adobe Photoshop CS5

Rezolutia cred ca o pot schimba. Lucrarea a fost facuta pentru laptop cu diagonala de 15.6. Sper sa va placa si sa-l purtati.

Bcpl7hj.jpg

• Tip: Wallpaper
  • Rezolutia: 1366x768
  • Timp de lucru: 1 ora si 45 de minute
  • Program folosit: Adobe Photoshop CS5

Rezolutia cred ca o pot schimba. Lucrarea a fost facuta pentru laptop cu diagonala de 15.6. Sper sa va placa si sa-l purtati.

Bcpl7hj.jpg

Arata jmeq. E fain c-ai folosit o cromatica albastra cu negru. Dar fumul ala de la ce vine? De la SSD-urile prajite ale lui @Bobo? E cumva vreo gluma proasta?!?!?!

Frumos și reușit, mai ales acel efect de fum, dacă văd eu bine, la fel și textul care iese în evidență cu ajutorul acelei culori albastre. Chiar îmi place, o să-ți dau un + când o să pot, felicitări pentru munca depusă.

Edit: E mai scurta partea de jos la "B"

Ai dat macar zoom sa vezi ca nu are nimic? Cum am spus: ti se pare. Posibil pentru ca e acea liniuta dintre B si Z. Iti garantez ca totul e bine.

// Ahh, cred ca te referi la partea de jos unde e aia albastra? Acolo e un stroke negru si de aia se vede asa, dar ea e ca si cea de sus.

Frumos și reușit, mai ales acel efect de fum, dacă văd eu bine, la fel și textul care iese în evidență cu ajutorul acelei culori albastre. Chiar îmi place, o să-ți dau un + când o să pot, felicitări pentru munca depusă.

Vezi ca pe astia care zic ca dau + ii tin minte :))

Edited by Alpha287

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.