Alpha287 Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Tip: Wallpaper Rezolutia: 1366x768 Timp de lucru: 1 ora si 45 de minute Program folosit: Adobe Photoshop CS5 Rezolutia cred ca o pot schimba. Lucrarea a fost facuta pentru laptop cu diagonala de 15.6. Sper sa va placa si sa-l purtati. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daves Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Imi place foarte mult, textul se incadreaza foarte bine cu background-ul iar culorile pe care le-ai folosit sunt foarte frumoase. Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kev1nster Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Tip: Wallpaper Rezolutia: 1366x768 Timp de lucru: 1 ora si 45 de minute Program folosit: Adobe Photoshop CS5 Rezolutia cred ca o pot schimba. Lucrarea a fost facuta pentru laptop cu diagonala de 15.6. Sper sa va placa si sa-l purtati. Arata jmeq. E fain c-ai folosit o cromatica albastra cu negru. Dar fumul ala de la ce vine? De la SSD-urile prajite ale lui @Bobo? E cumva vreo gluma proasta?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiendishfish Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Felicitări! Îmi place textul, se potrivește cu background-ul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB SanD14 Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 (edited) Frumos! Felicitari! Dar nu prea imi place cum arata partea de jos de la "B". Edit: E mai scurta partea de jos la "B" Edited September 14, 2013 by SanD14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 Frumos! Felicitari! Dar nu prea imi place cum arata partea de jos de la "B". Eh na? Si ce nu iti place? Totul e la fel la fiecare litera. Ti se pare ca se vede nasol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conner Q Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Frumos și reușit, mai ales acel efect de fum, dacă văd eu bine, la fel și textul care iese în evidență cu ajutorul acelei culori albastre. Chiar îmi place, o să-ți dau un + când o să pot, felicitări pentru munca depusă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 14, 2013 Author Share Posted September 14, 2013 (edited) Edit: E mai scurta partea de jos la "B" Ai dat macar zoom sa vezi ca nu are nimic? Cum am spus: ti se pare. Posibil pentru ca e acea liniuta dintre B si Z. Iti garantez ca totul e bine. // Ahh, cred ca te referi la partea de jos unde e aia albastra? Acolo e un stroke negru si de aia se vede asa, dar ea e ca si cea de sus. Frumos și reușit, mai ales acel efect de fum, dacă văd eu bine, la fel și textul care iese în evidență cu ajutorul acelei culori albastre. Chiar îmi place, o să-ți dau un + când o să pot, felicitări pentru munca depusă. Vezi ca pe astia care zic ca dau + ii tin minte Edited September 14, 2013 by Alpha287 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Arată bine. Ai potrivit la fix culorile şi textul. Te felicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R Geoo Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 (edited) Lumina arată cam ciudat... în rest... e nice. Nu-ți dau "+" mâine dar nici azi ca să nu mă ții minte. Edited September 14, 2013 by R Geoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Deeyyuu Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 O lucrare foarte frumoasa ai un + de la mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Excelenta idee, futuristic, lumina pica perfect pe text, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sahistul Mascat Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Excelenta idee, futuristic, lumina pica perfect pe text, felicitari! N-a fost ideea lui,este facuta dupa un tutorial.Oricum felicitari,este de apreciat efortul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Imi PLACE idea "tech" bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rTn AndReeY Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 (edited) O lucrare foarte buna,se vede ca ai muncit la ea. Felicitari pentru munca depusa! Tine-o tot asa! Edited September 14, 2013 by AndreeeY Link to comment Share on other sites More sharing options...
S4F Kama Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Nu deageaba esti designa`, era de asteptat asa o lucrare frumoasa de la tine. Felicitari pentru munca depusa si tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WG Anton Posted September 14, 2013 Share Posted September 14, 2013 Este foarte frumoas, textul este foarte bine fixat, imi place idea "Tech". Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted September 15, 2013 Author Share Posted September 15, 2013 @,@@anthonny, @, @@Andreeey, @, daca tot va place lucrarea, as aprecia daca mi-ati da si un +. Cred ca un + e cel mai bun mod de a spune ca iti place o lucrare. In rest, sunt posturi in vant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meechy Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 Nu-mi place fumul ala la text.. in rest arata bine, good job. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS AntOO Posted September 15, 2013 Share Posted September 15, 2013 @,@@anthonny, @, @@Andreeey, @, daca tot va place lucrarea, as aprecia daca mi-ati da si un +. Cred ca un + e cel mai bun mod de a spune ca iti place o lucrare. In rest, sunt posturi in vant. Gata.Si asteptam si alte creatii!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 Gata.Si asteptam si alte creatii!! Nu era nevoie de acest post, putea vedea si singur ca i-ai dat +. Chiar nu puteti sa va abtineti fara sa fiti sanctionati. Ia-o ca pe un averisment verbal, data viitoare v-a fi mai rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T Bone Posted September 16, 2013 Share Posted September 16, 2013 (edited) Destul de dragut. Felicitari pentru munca depusa. Imi plac culorile folosite de tine. Edited September 16, 2013 by T Bone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts