Jump to content

[Portofoliu] REViL

Meechy
 Share

Recommended Posts

O sa port una din creatiile cu CTC. imi place extrem de mult cum lucrezi, keep it up!

Multumesc, apreciez.

lCIE9YI.pngskyGpad.pngVdu9SmB.pngQhgTfex.pngAz9KZOn.png

Edited by REViL666

A doua e 'BEBAS, a treia tot bebas e, restu nu le mai stiu.. uita-te pe www.dafont.com le gasesti acolo.

-

7mYsc1n.pngNwsapzP.pngenLagX8.pngrqDvsC5.pngubeUHhE.png

L4RMYn0.png

Felicitari, ai niste lucrari foarte frumoase, pot spune, cele mai frumoase de pe comunitate!

Felicitari iti meriti functia de Designer !

PS: Ti-am furat si eu doua lucrari care mi-au placut cel mai mult, sper ca nu te superi!

Felicitari, ai niste lucrari foarte frumoase, pot spune, cele mai frumoase de pe comunitate!

Felicitari iti meriti functia de Designer !

PS: Ti-am furat si eu doua lucrari care mi-au placut cel mai mult, sper ca nu te superi!

Multumesc, apreciez foarte mult.

--

DL4S4jB.pngArbUBJl.png29knZWq.png

Edited by REViL

Mersi de parare.

-

LFAHuHR.png

ZiLmDIf.png

b0QTspD.png

Pai bine mai dar tu designer si urmaresti tutoriale de Incepator? M-a cam dezamagit faptul acesta.

Avatarul tau e cam slabutz; ai umplut stock-ul de albastru saracul :))

Avatarul cu fata Hipster a lui "Vladutzu" e stricata de tot...

Restul lucrarilor sunt dragute, dar sper sa fie facute de tine si nu doar sa fi adaugat Actions dupa Actions ca atunci dai dovada de plagiarism.

PS : invata cum sa pozitionezi textul mai bine :P

- Vezi cum faci cu ripul la semnaturi si dupa comentezi la designeri.

Edited by Stefanless
Avertisment

Pai bine mai dar tu designer si urmaresti tutoriale de Incepator? M-a cam dezamagit faptul acesta.

Avatarul tau e cam slabutz; ai umplut stock-ul de albastru saracul :))

Avatarul cu fata Hipster a lui "Vladutzu" e stricata de tot...

Restul lucrarilor sunt dragute, dar sper sa fie facute de tine si nu doar sa fi adaugat Actions dupa Actions ca atunci dai dovada de plagiarism.

PS : invata cum sa pozitionezi textul mai bine :P

Da, semnatura este facuta dupa tutorialul asta http://www.sigtutorials.com/tutorials/freestyle/mystic-female-bowmen.html si nu scrie niciunde ca e pentru incepatori sau avansati, poate imi arati tu. Care-i problema daca ma mai uit din cand in cand la tutoriale ? Inveti cate ceva din ele si te mai perfectionezi, sau tu esti mai inteligent si ai invatat totul singur ? Stock-ul de la avatarul meu "slabutz" era albastru, nu l-am facut eu si restul lucrarilor nu sunt facute de mine... ;(

Impecabile lucrarile , felicitarile mele si succes mai departe.

Niste lucrari foarte frumoase...cum combini culorile si efectele...e foarte foarte tare.

Felicitari!

Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.