Jump to content

[B-Zone Battle] Smoke2833 vs pH Software

Quaff
 Share

Recommended Posts

Numele meu : Smoke2833

Numele celui provocat : pH Software

Tema luptei : Masini

Dimensiuni ( maximă / minimă ): 150x250 ( nici mai mica nici mai mare )

Deadline time posting : ex: 3 zile. [3 zile are la dispoziţie ca cel care l-ai provocat să îşi definitiveze creaţia]: 24 ore.

Votez lucrarea 2. De ce? Este de 5 ori mai buna ca prima. Chiar daca la prima a pus acel efect la faru' masinii, restul abordarii lasa de dorit. In ceea ce o priveste pe a doua lucrare, sunt multe chestii adaugate si abia daca le vezi. Efectele de culoare sunt bine alese, si acea figurina cu Iron Man, face toata lucrarea, bine amplasata, nu iese in evidenta. Cred ca putea sa incadreze masina mai bine, dar e ok si asa.

La prima lucrare format-ul GIF strica calitatea imagini, font-ul nu arata bine deloc acolo in colt si altceva in afara de efectul ala la far nu cred ca a facut. Votez a 2-a lucrare pentru ca este mult mai buna ca prima, efectele sunt bine alese si se potriveste tot.

Edited by REViL666

Prima imagine, in ciuda faptului ca este GIF si, cred eu, e destul de interesanta, lasa de dorit cand vine vorba de contrast si de calitatea imaginii in sine. Votez a doua imagine intrucat mi se par mult mai bune culorile si aspectul acestora, dar si modul in care a incadrat foarte discret acel Iron Man pe capota, dandu-i un aer foarte diferit. In plus, este cu mult mai complexa si pot sa pariez ca cel care a facut-o s-a implicat foarte mult. Felicitari!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.