Jump to content

[B-zone TV] Vicenzo Story

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

whats-your-story.png

Titlul clipului: [b-zone TV] Vicenzo Story

Gen: Prezentare.

Data: 01.09.2013

Scurta prezentare:

Edited by Sebi Jr

Toate cadrele filmate direct cu Smooth Camera , grafica cam lasă de dorit , ţi-as recomanda să mai scazi din brightness deoarece mie sincer mi-a scos ochii.

ENB-ul acela este de baltă , face doar maşina oglindă ... sincer decât să folosesc un ENB din acela mai bine ţin jocul "stock".

Melodia celor de la Coldplay nu se potriveşte deloc... cel puţin mie aşa mi se pare. Toate prezentările care s-au făcut pe B-Zone din 2009 până în 2013 au fost la fel , adică filmate cu Camhack/SmoothCamera HQ-ul , o scenă "de acţiune" şi o scenă în care vine "bo$$u" principal cu o maşină sau se prezintă maşinile şi gata tată , ai prezentare...

Filmul este bun , dar cred că puteai face şi mai bine. Ceva mai diferit... mai complex.

Îţi urez succes pentru viitoarele filme.

Toate cadrele filmate direct cu Smooth Camera , grafica cam lasă de dorit , ţi-as recomanda să mai scazi din brightness deoarece mie sincer mi-a scos ochii.

ENB-ul acela este de baltă , face doar maşina oglindă ... sincer decât să folosesc un ENB din acela mai bine ţin jocul "stock".

Melodia celor de la Coldplay nu se potriveşte deloc... cel puţin mie aşa mi se pare. Toate prezentările care s-au făcut pe B-Zone din 2009 până în 2013 au fost la fel , adică filmate cu Camhack/SmoothCamera HQ-ul , o scenă "de acţiune" şi o scenă în care vine "bo$$u" principal cu o maşină sau se prezintă maşinile şi gata tată , ai prezentare...

Filmul este bun , dar cred că puteai face şi mai bine. Ceva mai diferit... mai complex.

Îţi urez succes pentru viitoarele filme.

Multumesc pentru sugestii , o sa tin cont de ele.

Aceasta nu este o prezentare Hitman Agenty , de ce sa prezint masinile?

Cum am spus si mai sus , Vicenzo mi-a cerut sa-i fac o "prezentare" . Adica , cum a fost introdus el in factiune si pana a ajuns la rank 4 ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.