TaLenT Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Frumoase! Ai talent! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW Reins Posted April 4, 2015 Share Posted April 4, 2015 Frumoase, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 11, 2015 Author Share Posted April 11, 2015 N-am prea mai avut chef, dar o sa postez aici periodic ce mai fac in timpul liber. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psyco Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Frumos.Felicitar Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 #dopewallpaper #miZerie // 2008 - ∞ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiAnd Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Sincer nu cred ca-s asa bune, nu o lua in nume de rau, uita-te la niste tutoriale. Salut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Bine mă băiat !!! Mersi de comentariu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Renunță la textul secundar, ai mult de pierdut cu acel font.. Ar trebui să folosești Wendy/Visitor pe mărimi 8-10/Sharpen și Drop Shadow 1 0 1 Angle 100 Opacity 100% sau 04b03 mărimea 8 înlocuind Sharpen cu None. Lucrezi din septembrie, ai facut progrese dar nesemnificative. Lucrează în continuare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Cum se trezesc toti astia sa comenteze la mine omg. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layzz Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Cum se trezesc toti astia sa comenteze la mine omg. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
levazy Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 (edited) Se trezesc ? pentru ca toti mananca ..sa nu zic ce si vin cu "frumos" doar pentru +1 aiurea .. Ceea ce faci tu nu e wew..niste avatare acolo care nici alea nu sunt cine stie ce. Parerea mea e sa mai bagi tutoriale..pentru ca n-ai evoluat mai deloc OFF TOPIC: Vă rog mult, nu mai postați "frumos","bravo", astea sunt numa abureli. 80% Din comentari sunt la fel ..și doar 1, 2 pe acolo le spune adevărul. Vei veni gen: "las bă că tu ești mai bun", "cine esti tu sa comentezi?" . Edited April 16, 2015 by Stooki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jazalyn Campbell Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 (edited) Nu mi-au placut primele. Nu o lua in nume de rau, nici eu nu le am frumoase. Cu totii incercam sa ne perfectionam. Am vazut ca ai dat reply cu alte lucrari. Bravo, acelea mi-au placut. Repet, spun ca pe un sfat. Dar stii ce mi se pare mie grozav ? Cum tu ai ajuns cu 6 neutral la poza "de incurajare" si uite-te la baiatul asta [ http://forum.b-zone.ro/topic/268032-portofoliu-deaglevalorosul/] , au facut mult mai bine decat primele tale lucrari si are 0. Sincer, cateodata trebuie sa fim si severi. Criticile sunt constructive.. Si subliniez, am vazut o mare schimbare la celelalte decat la primele. Si ma refer la asta : P.S. Nu este permis dublu-post. La tine nu e dublu, ai posturi la topicu' asta la greu. Te felicit pentru incercat si sunt sigur ca si la tine la profil va scrie "designer". Bafta ! *Imi plac oamenii ambitiosi* Am dat edit pentru a evita sa fac alt post, cum faci tu. Foarte bine, e un hobby, designerii de pe comunitate apreciaza ca incerci si vrei. Sa stii pe viitor ca aceste critici ajuta. Ambitioneaza-te si vei fii bun. Ai un inceput pe cinste, lasand deoparte primele lucrari. Si sa stii ca lucrezi foarte frumos si sa o tii tot asa ! Edited April 16, 2015 by L U D A C R I S Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 bă băieții mei poate e și greșeala mea că n-am precizat dar: Photoshopul e un hobby, asa cum scrie si acolo pe profil, rahatul asta de topic l-am facut doar asa pentru mine, dar dreq se trezesc toti graficienii si designerii sa comenteze pe o comunitate online. Pace la toată lumea. Last post aici fără să adaug și ceva imagini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) @, nu primele creatii conteaza, evolutia e importanta. nu vad ce e asa stralucit in topicul ala, edituri pe stock poate sa faca oricine, blur + text, gg. pe langa asta, daca ai sta sa te uiti putin cand a primit punctele de reputatie ti-ai da seama ca nu au fost acordate pentru creatiile din primul post. daca stau sa ma uit la portofoliul tau, creatiile sunt mult mai slabe decat cele ale lui mater de la inceput. Edited April 17, 2015 by Richter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 (edited) Dacă ești praf, nu ști să faci nimic și mai și comentezi pe deasupra, nu șți să accepți un sfat. Text-ul pe care îl pui pe toate lucrările e urât, nu ști să alegi un font. Mai învață apoi să zici : "de ce comentează ăștia la mine''. Mai porți și semnătura aia, de parcă ai fi cine știe ce barosan în Photoshop, părerea mea este că mai ai de învățat. Ți-am zis cu frumosul și tu ai făcut mișto de mine că zici că ce Designer strălucit ești tu Edited April 18, 2015 by AIM PhaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldoGFX Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Frumoase, intr-adevar, frumoase, felicitari pentru munca depusa. Tine-o tot asa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted April 20, 2015 Share Posted April 20, 2015 Probleme la unele texte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apostoleas Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Frumos,Felicitari pentru postare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am schimbat contul Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Frumoase creatii, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RW CristyanN Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 @, Destul de reusite, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenobi Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Frumoase lucrari, felicitari. Tine-o tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusu Rsu Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 ai si creati foarte frumoase, lumea vede doar partiile rele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChronL Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Frumoase. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 Ce-am mai facut io. Revin cu ceva nou zilele astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lebanezul Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Nașpa, blur urât + text poziționat prost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts