ZEW Yulo Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 (edited) Dimensiuni reduse: Edited October 1, 2013 by F4L oTo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RULLEZ. Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Foarte tare aceste logo-uri, felicitari pentru munca depusa. Se poate sa le faci putin mai mici te rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted October 1, 2013 Author Share Posted October 1, 2013 Foarte tare aceste logo-uri, felicitari pentru munca depusa. Se poate sa le faci putin mai mici te rog? Mersi, o sa le fac si mai mici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 (edited) Foarte frumoase, felicitari pentru munca depusa. Mereu ma surprinzi cu chestii tari . EDIT: Nu merg diacriticile. Edited October 1, 2013 by Zokee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gentleman Doorkicker Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Foarte frumose. Felicitari pentru munca depusa. Cred ca sunt cele mai bune logu-uri cu b-zone de pana acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Arata foarte bine. Se vede pe ele ca le-ai lucrat cu mare atentie la detalii. Cred ca sunt destul de multi care nu au si cauta niste logo-uri bune de pus la signature. Te felicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E c h o Posted October 1, 2013 Share Posted October 1, 2013 Foarte frumoase, îmi place prima şi ultima creaţie, dar şi a doua e frumoasă. Felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAx Heisenberg eXe Posted October 3, 2013 Share Posted October 3, 2013 (edited) Cam neoriginale, seamana cu restu care au legatura cu GTA V. Oricum ai muncit.. Bravo. EDIT: Vai acum te dai original:))). Te deranjeaza cand cineva te critica negativ, suferinte de designer. Edited October 4, 2013 by CONceptz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Za Ku Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Foarte frumoase creatiile! Chiar se vede ca ai muncit mult si cu foarte multa atentie ! Daca se poate as vrea sa vad un portofoliu cu mai multe creatii ale tale! [un link ceva daca se poate, Multumesc] Tineo tot asa chiar te pricepi foarte bine in PS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cataa Official Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Arata foarte bine , felicitari oto mereu ne surprinzi cu ceva frumos Sunt prea frumoase diseara iti dau un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 (edited) Cam neoriginale, seamana cu restu care au legatura cu GTA V. Oricum ai muncit.. Bravo. Ce nu sunt originale? Seamana cu altele? Poate altele seamana cu astea pentru ca astea sunt facute de 1 luna jumate pentru altceva dar nu au mai fost folosite si le-am postat aici. Daca nu stii, nu vorbii.. e cel mai corect. Arata foarte bine , felicitari oto mereu ne surprinzi cu ceva frumos Sunt prea frumoase diseara iti dau un + Vezi sa nu uiti Foarte frumoase creatiile! Chiar se vede ca ai muncit mult si cu foarte multa atentie ! Daca se poate as vrea sa vad un portofoliu cu mai multe creatii ale tale! [un link ceva daca se poate, Multumesc] Tineo tot asa chiar te pricepi foarte bine in PS! Poti vedea creatiile mele in sectiunea de cereri de la photoshop. Nu am destul timp sa ma mai ocup si de portofoliu. Edited October 4, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlawkln Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Foarte frumoase ai +1, de la mine. Daca erau mai mici un pic erau si mai crima. <3 Tot eu trebe sa te invat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted October 4, 2013 Author Share Posted October 4, 2013 Foarte frumoase ai +1, de la mine. Daca erau mai mici un pic erau si mai crima. <3 Tot eu trebe sa te invat? Sunt si mai mici, nu, nu ma inveti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carn Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 Good work .. +1 from me Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMOCA Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 (edited) Un render, un text, si un cope bine centrare pe imagine. Nu vad la ce ai lucrat atat de mult. Esti designer, ... Edited October 4, 2013 by Cruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriFFyn Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Mie unul imi place ideea de a pune B-zone-ul in combinatie cu cel mai asteptat oc al momentului, adica GTA 5. Din partea mea ai un +. (se poate verifica ca l-am dat, nu ca la altii care zic + si nu dau nimic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted October 5, 2013 Author Share Posted October 5, 2013 (edited) Un render, un text, si un cope bine centrare pe imagine. Nu vad la ce ai lucrat atat de mult. Esti designer, ... Nu crezi ca e mai bine sa-ti vezi de treaba ta? Spune ce ar fi trebuit facut nu ca "nu ai lucrat prea mult", ca n-am zis asta. Edited October 5, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
W e l l e r Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Foarte frumoase logo-urile, imi poti da detalii despre efectele folosite, font, layer style? daca doresti desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts