Jump to content

[Suvenir]Logo-uri B-Zone

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Arata foarte bine. Se vede pe ele ca le-ai lucrat cu mare atentie la detalii.

Cred ca sunt destul de multi care nu au si cauta niste logo-uri bune de pus la signature.

Te felicit.

Foarte frumoase creatiile! Chiar se vede ca ai muncit mult si cu foarte multa atentie !

Daca se poate as vrea sa vad un portofoliu cu mai multe creatii ale tale! [un link ceva daca se poate, Multumesc]

Tineo tot asa chiar te pricepi foarte bine in PS!

Cam neoriginale, seamana cu restu care au legatura cu GTA V. Oricum ai muncit.. Bravo.

Ce nu sunt originale? Seamana cu altele? Poate altele seamana cu astea pentru ca astea sunt facute de 1 luna jumate pentru altceva dar nu au mai fost folosite si le-am postat aici. Daca nu stii, nu vorbii.. e cel mai corect.

Arata foarte bine , felicitari oto mereu ne surprinzi cu ceva frumos

Sunt prea frumoase diseara iti dau un + :P

Vezi sa nu uiti

Foarte frumoase creatiile! Chiar se vede ca ai muncit mult si cu foarte multa atentie !

Daca se poate as vrea sa vad un portofoliu cu mai multe creatii ale tale! [un link ceva daca se poate, Multumesc]

Tineo tot asa chiar te pricepi foarte bine in PS!

Poti vedea creatiile mele in sectiunea de cereri de la photoshop. Nu am destul timp sa ma mai ocup si de portofoliu.

Edited by F4L oTo

Mie unul imi place ideea de a pune B-zone-ul in combinatie cu cel mai asteptat oc al momentului, adica GTA 5.

Din partea mea ai un +.

(se poate verifica ca l-am dat, nu ca la altii care zic + si nu dau nimic)

Un render, un text, si un cope bine centrare pe imagine. Nu vad la ce ai lucrat atat de mult. Esti designer, ...

Nu crezi ca e mai bine sa-ti vezi de treaba ta? Spune ce ar fi trebuit facut nu ca "nu ai lucrat prea mult", ca n-am zis asta.

Edited by F4L oTo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.