Jump to content

Battlefield: Bad Company 3 va fi creat

Share

Recommended Posts

BattlefieldBadCompany_2.jpg

Un al treilea titlu din seria Battlefield: Bad company va aparea, a anuntat directorul DICE, Lars Gustavsson.

"Simt ca imi va face placere sa il fac. Pentru mine, cand totul a inceput in 1942, a fost cu adevarat o munca pasionanta", a spus Gustavsson la o conferinta de presa pentru Polygon.

"Apoi ne-am creat o carare prin era diferitelor razboaie si le-am iubit ca pe proprii copii. Cand a venit ideea de Bad Company, totul a fost ca un univers al creativitatii; nu luati totul prea in serios".

Battlefield: Bad Company 2 a fost lansat in 2010 pentru Xbox 360, Playstation 3 si PC, fiind urmatoarea versiune dupa cea originala, lansata in 2008. Jocurile il pun pe jucator in pielea soldatului Preston Marlowe, luptand alaturi de mai multe caractere comice gata sa ii sara in ajutor: Soldatul Terrence Sweetwater, George Gordon Haggard Jr. si liderul echipei, Sergentul Samuel D. Redford.

"Iubesc aceste jocuri. Vreau sa vad si o continuare chiar daca se va intampla acum sau odata cu recent anuntatele Mirrors Edge 2 si Star Wars: Battlefront...dar ramane de vazut.", a continuat Gustavsson.

Conferinta de presa E3 2013, a companiei EA, a dezvaluit atat Mirror's Edge 2 cat si Star Wars: Battlefront, ambele titluri fiind in dezvoltare la DICE alaturi de Battlefield 4.

EA a anuntat cu ceva timp inainte faptul ca Bad Company 3 nu este in dezvoltare activa.

"Dar credeti-ma, echipa Bad Company nu este pierduta, se afla doar intr-o lunga vacanta", a incheiat Gustavsson. "Sunt undeva acolo si se vor intoarce".

Sursa:

gamespot

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.