ZEW Yulo Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 (edited) Am revenit cu un pack de 10 avatare, probabil ca nu sunt tocmai cele mai reusit dar am zis sa mai aduc unele noi. Avatarele pot fi purtate de oricine. Avatarele au fost luate de aici http://chill-lab.tumblr.com/. Si da, ideea ii apartine lui Kevinless. Edited October 11, 2013 by F4L oTo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadLights Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 @oTo cum sa nu fie aste-a reusite? sunt foarte frumoase din partea mea ai un ,,+''. Mai astept si alte creati deale tale.Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GGhrtTT FARAON Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Felicitari ! Cel mai reusit mi se pare primul avatar, dar in general toate sunt reusite. Ai un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestialu Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Frumoase Pot sa imprumut si eu unul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozOPT8 Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 De ce p#@8 calului nu zici ca ideea nu iti apartine?LA TOATE PACK-URILE ZICEAI CA IDEEA II APARTINE LUI KEVINLESS SI LA AL TAU NU SCRII Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 Foarte frumoase. Ai facut si pack-ul acesta de avatare la fel de bun ca si precendentele. Te felicit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 De ce p#@8 calului nu zici ca ideea nu iti apartine?LA TOATE PACK-URILE ZICEAI CA IDEEA II APARTINE LUI KEVINLESS SI LA AL TAU NU SCRII Nu suntem pe maidan, ai grija la limbaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A u r a s Posted October 11, 2013 Share Posted October 11, 2013 oTo esti regele PS-ului. Si sunt chiar foarte frumoase si reusite. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RULLEZ. Posted October 12, 2013 Share Posted October 12, 2013 Interesante avatarele, ai continuat sa lucrezi acest gen de avatare si o faci foarte bine, felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daves Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 (edited) Frumoase, cel mai mult imi place a 6-a imagine Felicitari ! Edited October 16, 2013 by Daves Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Royal Posted October 16, 2013 Share Posted October 16, 2013 Sursa buna Tumblr pentru designeri Felicitari pentru micile modificari,asteptam altele mai noi si mai frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Source Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Foarte tare dar ai putea sa scrii pe mana lui B-Zone sub forma de tatuaj ? As aprecia mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Hm, sunt ok, dar ar fi interesant sa fie ceva mai special. Adica eu, spre exemplu m-am saturat sa vad niste poze luate in graba cu copy-paste de pe net, fara niciun efect pus de designerii forumului sau cu efect inclus si pac-pac, tac-tac, punem sigla de la B-Zone si am facut avatarul. Ar fi interesant sa mai vedem si ceva nou. Tu ai facut acum exact ce se face la cerere de avatar. Puteai sa te gandesti la ceva mai special avand in vedere ca le faci pentru B-Zone si nu pentru un player anume. Nu o lua ca o critica, ci ca o parere. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Hm, sunt ok, dar ar fi interesant sa fie ceva mai special. Adica eu, spre exemplu m-am saturat sa vad niste poze luate in graba cu copy-paste de pe net, fara niciun efect pus de designerii forumului sau cu efect inclus si pac-pac, tac-tac, punem sigla de la B-Zone si am facut avatarul. Ar fi interesant sa mai vedem si ceva nou. Tu ai facut acum exact ce se face la cerere de avatar. Puteai sa te gandesti la ceva mai special avand in vedere ca le faci pentru B-Zone si nu pentru un player anume. Nu o lua ca o critica, ci ca o parere. Bafta! De unde stii tu ca acele avatare nu au nici un efect pus de mine? Esti asa bun designer si te pricepi asa bine? Nu o iau ca pe o critica dar asta faci, si nici macar nu e o critica buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts