Jump to content

Propunere waruri (alegere interval)

Tohaneanu

War Time  

336 members have voted

1. 1. Intre ce ore ati dori sa fie warurile?

Recommended Posts

Cea mai buna ora de warr este de la 20:00 pana la 22:00 pentru ca multi au ore pana la 7.Ar fii superb ca zilele de warr sa fie Luni Marti joi vineri si de la 20:00 pana la 22:00.Felicitari pentru acest program si sper sa fie exact asa.

Am ales 19:30-21:30 pentru ca:

1. Multi care invata dupa-amiaza ajung la 19:00 acasa, si nu pot intra imediat cum ajung, este absurd.

2. Mare parte din playeri invata dimineata, si este totusi cam tarzior sa se termine la 22:00. In cele 30 minute ai timp sa iti faci un dus sau sa te pregatesti pentru a doua zi.

19:00- 21:00 , cum e acum este perfect !

Vechiul orar de la 19:00-21:00 e perfect.

FALS! Nu multumeste tot serverul, unii termina la ora 19:30 sau 20:00 dupa caz, asta inseamna sa ajunga la al doilea sau al treilea war daca vor sa si manance!

Votati 20:00 - 22:00 ca sa fie bine pentru toata lumea, nu va gandiit numai la voi.

Nu cred ca exista cineva pe care sa nu-l lase pana la ora 22:00, si in clasa a doua stateam pana la 22:30 sa vad Trasniti in Nato...

Buna seara, sunt ok toate orele din punctul meu de vedere, bine ca nu sunt puse ziua sau dimineata :).

Sa fie ce ore ati vrea dumneavoastra. O seara buna.

Am votat 20:30-22:30, unii mai merg la sala/antrenamente. Dar si cel 20:00-22:00 e ok desi nici la asta nu prea pot ajunge la timp

20:30-22:30

Este cel mai bun program. Totusi, da, vi acasa la 20:00, dar poate ai si tu putina treaba inainte de waruri. O masa sau ceva :-??

Nu vorbesc pentru mine , eu pot sta la WAR si de la 23:00-1:00 si chiar si mai tarziu, dar sunt unii care au sub 14 ani si au scoala si trebuie sa se "duca la culcare la ora 22:00" si trebuie sa inchida loaptop-ul/Pc-ul mai devreme , deci zic eu 19:00-21:00 ar fi potrivit. Daca ma insel cu ceva sa imi dea cineva un QUOTE cu greseala.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.