Jump to content

Cars&Radio stations Survey

Bobo
 Share

Recommended Posts

Masini: HotKnife, Picador, Yosemite, Vortex, Clover, BlistaCompact, Sparrow/Maverick (neaparat), BF Injection, Bandito, Petrol Tanker (ar mai prinde bine inca un camion pentru Trucker Job), Camper.

Radio: Toate sunt frumoase dar daca tot se pune problema ar mai merge inca unul de House.

Toate astea + radio trinitas

Masini: Cam ce a zis audi. Fara monater si fara dumper, si chiar fara hotring. Ar fi bataie de joc la adresa celor care au comandat.

Radio: Greu de difuzat, guerilla, national fm. Astea ar fii bune mai ales greu de difuzat deoarece multi asculta rap.

Masini: Cadrona, Hotknife, Hotring, Stretch, BMX, Journey, Monster, Yosemite, Bandito, Bf Injection, Caddy, Patriot, Vortex ,TUG , Maverick - Ar fi perfect sa le putem cumpara si de la Dealer Ship.

Posturi de radio: http://www.greudedifuzat.eu/ si Guerrilla, Dubstep FM, Magic FM, dnbradio(drum and bass).

Masini: Hotknife, Skimmer , Regina , Camper , Sadler , Yosemite , BMX

Posturi de radio: Radio Guerrilla, Itsy Bitsy,

Edited by pH Don TiTo

Posturi de radio:

-Dance: Radio Hit Romanoa, Radio 247

-Rap, Hip-Hop: Radio Traditional, Radio Tequila Hip-hop

-House: Radio Clubbing

Masini: Blista Compact, Solair, Clover, Tampa, Cadrona,Primo/Nebula(pentru saraci), Yosemite, Mountain bike(pentru cei saraci care au nevoie de ceva rapid si simplu care sa nu consume deloc) sau BMX

Posturi: VibeFM, DanceFM si astea comerciale(Kiss Fm/Pro Fm/Zu etc.)

Edited by Inez

Masini: Hotknife,Romero, Packer & Flatbet (aceste camione care transporta masini si marfa pot fii introduse in cadrul unori joburi), Walton, Regina, Dozer ( ar trebui folosit tot in cadrul unui job in cariera de piatra din desertul LV), Tanker & Roadtrain ( ar diversifica tirurile de la jobul trucker), Cement Towtruck (ar putea fii folosit tot in cadrul unui nou job), Sadler, DFT-30, Picador

Posturi de radio: Posturile de radio sunt foarte potrivite si nu cred ca ar fii nevoie sa fie scos vreunul, dar cred ca ar fii bine adaugarea unuia cu mai multe stiri sau emisiuni gen "radio romania actualitati" :) . Cred ca ar fii mai role-play, am stii si noi ce se mai intampla fara sa mai stam cu ochii pe TV si am gasii subiecte de discutie. Si adaugarea unui nou post in engleza pentru cei straini.

Edited by Aragorn

Masini: Slamvan, Hotring Racer, Hotknife, Cadrona, Yosemite, BF Injection, BMX, MountainBike, Blista Compact, Bloodring Banger, Clover, Fortune, Solair, Stratum, Tampa, Camper, Journey, Sadler, Walton, Dune, Bandito, Launch, Glendale Shit, Sadler Shit, Regina, Stretch.

Posturi de radio: Rock FM, rockradio.com ( este un gen ascultat, dar din pacate nu exista nici un post cu acest gen ) si Magic FM.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.