Jump to content

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Arata super. Dintre toate avaterele care le-ai facut pana acum acestea sunt cu siguranta cele mai reusite.

Nu am nimic de reprosat. Te felicit.

PS: Iubesc ultimul avatar

Sunt frumoase si din cate am vazut esti singurul ce a facut asa ceva. As avea totusi o propunere, daca nu te superi.

La avatarul cu ceasul, poti masca textul astfel incat sa apara dupa trecerea limbii ce indica minutele.

Sunt frumoase si din cate am vazut esti singurul ce a facut asa ceva. As avea totusi o propunere, daca nu te superi.

La avatarul cu ceasul, poti masca textul astfel incat sa apara dupa trecerea limbii ce indica minutele.

Ar trebuii facut in after effects, in photoshop din ce stiu eu nu prea poti face asta, sau daca o poti face e foarte greu.

Ar trebuii facut in after effects, in photoshop din ce stiu eu nu prea poti face asta, sau daca o poti face e foarte greu.

O poti face si in photoshop insa trebuie sa te concetrezi foarte mult si sa ai foarte multa rabdare. O astfel de mascare poate contine ~50 de layere.

Interesant, textul este bine integrat in avatar. Efecte frumoase.

Dar cum pot pune un avatar(gif) ca la mine nu merge.

Salveaza-l in PC, apoi dai rasfoire la setarile contului la avatar, adauga-l din PC si o sa-ti mearga.

Sau click dreapta pe una din imagini, copiaza link-ul, adauga-l acolo unde iti schimbi avatarul, dai import si o sa mearga.

Talent, n-am ce zice.

Intr-adevar la unele avatare, textul lasa de dorit, in rest sunt frumoase toate, mai ales cel cu ceasul si cu Eminem. Felicitari pentru munca depusa, o sa-ti acord un + cand o sa pot.

Te asteptam cu un nou pachet de avatare :).

Foarte frumoase avatarele. Daca ai putea adauga mai multe ar fi perfect. Totusi,felicitari,ai facut o treaba buna!

Ai +1 din partea mea.

:)

Edited by Ella F o X

Interesante avatare, sunt toate luate dupa Chill Lab si puse un text pe ele, oricum felicitari pentru munca depusa !

Altceva mai nou? Si avatarul tau e luat de la mine, si tot n-am zis nimic.

Si da, am scris si la inceput, de acolo sunt luate, si acel blog e al meu.

Pfiu, astea-s alta treaba. Asa mai merge... Sunt absolut geniale cateva dintre ele, si ma refer la al treilea, cat si la cel cu ceasul. Ar fi frumos daca data viitoare nu ai mai lua avatarele de pe un alt site si le-ai edita tu de la 'zero', da' merge si asa. Iti voi da + cand pot.

Pfiu, astea-s alta treaba. Asa mai merge... Sunt absolut geniale cateva dintre ele, si ma refer la al treilea, cat si la cel cu ceasul. Ar fi frumos daca data viitoare nu ai mai lua avatarele de pe un alt site si le-ai edita tu de la 'zero', da' merge si asa. Iti voi da + cand pot.

Am zis eu pe undeva ca le-am editat de la 0? Am zis ca am pus un text si le-am redimensionat pentru ca daca ai lua un .gif de pe site-ul ala nu l-ai putea folosii ca avatar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.