Jump to content

Problema-GTA

Share

Recommended Posts

Nume:Anthony
Ce problema ai?:Uninstal.
O scurta descriere a situatiei:Am sters forder'ul Rockstar Games si a disparut aplicatia si din Programs and Features, ce sa fac ? Am descarcat din nou GTA, am montat imaginea in DT, am dat play nu ma lasa, am dat unistal nu ma lasa..

Screenshot:http://i.imgur.com/HrHqiWg.png
Alte precizari:Help me..

O scurta descriere a situatiei:Am sters forder'ul Rockstar Games si a disparut aplicatia si din Programs and Features, ce sa fac ? Am descarcat din nou GTA, am montat imaginea in DT, am dat play nu ma lasa, am dat unistal nu ma lasa..

Foloseste CCleaner.

Descarca Revo Uninstaller si incearca. Daca nu apare deloc in Revo Uninstaller, iti recomand sa creezi tu folderul Rockstar Games din Program files, si sa pui un gta_sa.exe acolo, crack-ul de ex., pur si simplu. Apoi din Revo Uninstaller dai Force Uninstall, si selectezi gta_sa.exe din Rockstar Games de unde l-ai pus.

Descarca Revo Uninstaller si incearca. Daca nu apare deloc in Revo Uninstaller, iti recomand sa creezi tu folderul Rockstar Games din Program files, si sa pui un gta_sa.exe acolo, crack-ul de ex., pur si simplu. Apoi din Revo Uninstaller dai Force Uninstall, si selectezi gta_sa.exe din Rockstar Games de unde l-ai pus.

Incerc asa . Si daca nu merge nici asa?

Stergel de aici : Dai pe run( care se afla in start sau windows 7 scrii run la search)->> regedit->> HKEY_LOCAL_MACHINE->> SOFTWARE ->> Delete folderul Rock Star Games.

Edited by Petru Daniel

Stergel de aici : Dai pe run( care se afla in start sau windows 7 scrii run la search)->> regedit->> HKEY_LOCAL_MACHINE->> SOFTWARE ->> Delete folderul Rock Star Games.

Multumesc mult.

Cer T/C

Incerc asa . Si daca nu merge nici asa?

Prin metoda spusa de mine se sterge orice urma a jocului din PC, deci sunt aproximativ 98% sigur ca merge ( 2% pentru cine stie de ce nu ar merge, dar nu cred ca va fi cazul)

Toata chestia e sa creezi folderul Rockstar Games, folderul GTA San Andreas in el, si pui gta_sa.exe, exact unde erau si inainte de stergere (daca nu erau in Program Files)

Edited by Toni Punct

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.