Jump to content

Distrugerea ochilor

qazdawn
 Share

Recommended Posts

Am facut acest topic deoarece eu stau foarte mult pe calculator si asta imi afecteaza mult ochii.

Sunt sigur ca multi dintre voi sunteti la fel ca mine asa ca sa incercam sa mai lasam calculatorul.

Datorita unor studii stiintifice s-a demonstrat ca diferenta intre un om care nu sta la calculator decat 2 ore pe zi si unul care sta peste 10 ore este ca cel de sta putin clipeste de 3 ori mai mult decat celalalt.

Acesta dupa parerea mea este un factor foarte grav.

Va las sa va dati cu parerea.Poate reusim sa il mai lasam.

pai eu am avut calculator de la 7-8 ani...sateam fff mult la calculator si am cautat pe internet sa vad daca este sanatos asa ceva.... Din pacate nu este si am decis sa stau max 3-4 ore...asa ca nu exagerez, de aceea fack si basket

Hooliganu , daca continui in starea asta , sigur vei avea si tu probleme cu ochii , aceasta problema ajungand sa fie "tratata" prin ochelari , sunt unele cazuri care doar din 1 ora - 2 - 3 ore deja incep sa aibe probleme cu ochii , altii rezista la 5-6-7 ore spre exemplu ... aceasta problema depinde de corpul uman ... fiecare trebuie sa isi faca o "limita" la statul pe calculator ... nu puteti sta 20/24 ore pe PC fratilor , mai aveti si voi viata (pentru cei care stau numai la PC) ...

Foarte bun topicul Qazdawn , este foarte bun pentru cei care stau foarte mult la calculator , poate or citi si ei si poate or realiza si ei "candva" ca PC-ul la un anumiit numar de ore , incepe sa le strice vederea ...

Eu nu am probleme cu ochii , sper sa nu am , m-am informat destul de bine ce trebuie sa fac sa nu am probleme cu ochii , cu PC-ul am lasat-o mai moale ... si , cam asta tot ...

Realizati si voi , cu PC-ul va faceti rau singur ... stati si voi 2-3 ore maxim 4 ... nu spune nimeni NU , dar incercati sa va mai si opriti ... ;)

Bafta tuturor !

Eu inainte am avut probleme cu ochii ,dar din cauza unui monitor "nasol" nu avea protectie asupra ochiilor si a trebuit sa port 1 an ochelari blestemtii sa fie accei ochelari!

P.S:Nu va cumparati monitoare ieftine ,si mai ales de la secound-hand!

Pai cam da asa e..dar s`au inventat unele folii protectoare pt calculator...(ma refer la cele vechi) dar la cele noi cum ar fi plasma nu`ti trebuie...vara lu 2009 stateam+10 ore incontinuu la calculator... acum am mai rarit`o..pt ca au aparut semnele de oboseala.. acum mai mult de 2-3 ore nu prea stau..depinde si de timp..stau ce stau si ma plictisesc..

cred ca am ceva probleme cu ochiul mi se pare ca nu mai vad asa de clar , dar inca nu am fost sa vad daca sunt sanatos sau doar imi inchipui :-W . EU de la ora 2 de cand ajung de la scoala acasa , mananc 30 min -1 ora cel mult , iar in rest pana la 10-11 noaptea cand imi simt ochi bulbucati , ca la broasca nu las calculatorul , mie se pare ca este foarte daunator dar nu ai ce face , eu nu pot sa merg uneva fara sa ma joc cel putin 1 ora pe calculator pe zi :( Avand in vedere ca vara , can nu merg la strand sau afara de dimineata de la 10-11 pana noaptea la 1-2 sau chiar 3 noaptea nu ma dau jos , nici macar sa mancn mananc la PC . Este trist creeaza dependenta !!! Este mai rau decat drogurile :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.