Jump to content

[B-Zone TV] GTA SA - The Chase (Simple Remake)

GTA2Flow
 Share

Recommended Posts

Hmm ce pot spune grafica nu ai nimic de zis prea buna :D Ce nu mi-a plcaut erea ca actiunea incepe brusc filmezi niste "zone"dupa o masina de pd si brusc fuge dupa ala,fara nicio poveste ceva !

Si pdu nu trebuia sa meargacu alt trebuia sa aiba si el un anim gen /cop si erea mai tare :D

Dar tot se merita sa il vezi !

Hmm ce pot spune grafica nu ai nimic de zis prea buna :D Ce nu mi-a plcaut erea ca actiunea incepe brusc filmezi niste "zone"dupa o masina de pd si brusc fuge dupa ala,fara nicio poveste ceva !

Si pdu nu trebuia sa meargacu alt trebuia sa aiba si el un anim gen /cop si erea mai tare :D

Dar tot se merita sa il vezi !

E doar un simplu remake adica acest filmulet e acelasi cu "The Chase" facut tot de mine . Nuj, asa mi-a venit mie sa fac o urmarire de masini, aveam o boala pe ideea asta :))) . Nu ma judeca :)))

Edited by GTA2Flow

Interesanta ideea . Bravo .

Cand coppu s-a dat jos din masina , a mers la pas frumos de parca totul e ok . Cand a ajuns in fata la Alpha deodata a ridicat pistolu spre sofer . :)

E vina mea ca animele de pe movie merg "foarte bine" ?. Am vrut sa pun anim dar de unde... Se misca caracteru fara sa de-a din picioare .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.