FilipRemus Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Nu stiu de la ce este aceasta problema si vreau sa ma ajutati. Ieri, am oprit pc-ul... totul bine, nimic ciudat. Aseara cand l-am aprins, acolo unde imi arata ca se incarca windows-ul merge greu, parca merge in reluare. I-am dat un restart si nimic, imi apare inchis, si din ce in ce mai deschis, bun... Am incercat sa fac windows-ul, am zis ca poate este vreun virus si nu mai am ce sa-i fac... am bagat Cd-ul, am dar sa booteze, iar cand sa fac windows mi-a dat o eroare pe fond albastru cu scris alb, in acea eroare imi zicea sa dau un RESTART, iar daca mai persista sa fac update la Bios sau sa contactez un Vendor, nu stiu ce este acela Vendor. Daca ati mai avut aceasta eroare, va rog eu mult sa ma ajutati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Vendor este vanzator. Ce windows incerci sa bagi? Cum ai inchis pc-ul(shutdown sau ai apasat pe butonul de pe carcasa)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipRemus Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 PC-ul l-am stins cu shutdown, iar eu incerc sa bag windows-ul XPSP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 (edited) Nu stiu de la ce este aceasta problema si vreau sa ma ajutati. Ieri, am oprit pc-ul... totul bine, nimic ciudat. Aseara cand l-am aprins, acolo unde imi arata ca se incarca windows-ul merge greu, parca merge in reluare. I-am dat un restart si nimic, imi apare inchis, si din ce in ce mai deschis, bun... Am incercat sa fac windows-ul, am zis ca poate este vreun virus si nu mai am ce sa-i fac... am bagat Cd-ul, am dar sa booteze, iar cand sa fac windows mi-a dat o eroare pe fond albastru cu scris alb, in acea eroare imi zicea sa dau un RESTART, iar daca mai persista sa fac update la Bios sau sa contactez un Vendor, nu stiu ce este acela Vendor. Daca ati mai avut aceasta eroare, va rog eu mult sa ma ajutati. Nu ai respectat modelul, drept urmare primesti avertisment verbal, urmand ca la urmatoarea abatere sa fii sanctionat cu warn. Topic closed. Edited November 13, 2013 by SQ Joshua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts