Jump to content

B-Zone Kino [20/80]

No NaMeEe
 Share

Recommended Posts

Cer TC pe o perioada nedeterminata! Imi pare rau dar numai am timp sa ma ocup de acest event.

@S4F KingAndrei cauta-ma in joc sa-ti dau banii inapoi

@PH TrOpIcOs cauta-ma in joc sa-ti dau banii inapoi

@L u c e n Z o nu mai ma contacta (nu ai platit)

@DC 23andrei nu mai ma contacta (nu ai platit)

@Noreo cauta-ma in joc sa-ti dau banii inapoi

Edited by FFF andreiu

Cer TC pe o perioada nedeterminata! Imi pare rau dar numai am timp sa ma ocup de acest event.

@S4F KingAndrei cauta-ma in joc sa-ti dau banii inapoi

@PH TrOpIcOs cauta-ma in joc sa-ti dau banii inapoi

@L u c e n Z o nu mai ma contacta (nu ai platit)

@DC 23andrei nu mai ma contacta (nu ai platit)

@Noreo cauta-ma in joc sa-ti dau banii inapoi

Chiar în ziua extragerii tu renunţi la event?

Dacă dai banii înapoi, dă banii tuturor !

Chiar în ziua extragerii tu renunţi la event?

Dacă dai banii înapoi, dă banii tuturor !

Normal ca dau banii tuturor care au cerut bilete pentru editia a II-a. (dau banii celor care au apucat sa plateasca biletele)

Pentru editia I s-a procedat cum am spus [s-au dat premiile si banii stransi din bilete au fost donati prin comanda /charity]

Nu vad niciun sens in post-ul tau. Vad ca este facut pentru "+1" nu vom face chat aici.

Cum am spus cer TC nu mai am timp sa ma ocup de acest event.

Edited by FFF andreiu

Deoarece editia a II-a nu a fost finalizata. Event-ul va fi reluat de la editia II. Puteti achizitiona bilete pana pe 16.05 ora 22:00 mai multe detalii la "Programul editiei a II-a"
Pentru a ma revansa ca am inchis acest event la sfarsitul lui 2013 chiar inainte de extragere, din numarul participantilor, va fi extras un numar [random], iar cel care are postarea cu numarul extras va primii 10.000$! [Castig garantat ! Succes tuturor]
EDITIA A II-A - BONUS-urile EDITIEI A II-A
--->Daca pe bilet ti-au iesit toate numerele inafara de unul, vei primii 10% din castig!
--->Se va lua in considerare linia 2!
--->Daca ai level intre 3-10, nu detii o masina si joci un bilet cu minim 8 numere si iti iasa toate numerele inafara de unul singur, vei primii !BONUS! un Landstalker+10.000$!"
--->50% din banii stransi in fiecare editie se vor pastra la "Bani stransi pentru ocazii speciale" pentru sarbatori sau alte ocazii speciale pentru a marii castigurile in bani sau chiar case, masini.
--->Restul de bani (50%) stransi din bilete vor fi donati pentru jucatorii de level 2-7 prin comanda "/charity"
--->Jucatorii cu level 2-8 care au mai putin de 2.000$ in total, vor primii reducere 50% la bilet![print cu /stats]
--->!EXTRA BILETE! Fiecare jucator are dreptul la 3/3 bilete! Cine doreste sa mai poata achizitiona inca 2 bilete (extra bilete) va platii +50% pretul biletului normal. In total 5/5 bilete (3 la pret normal si 2 extra bilete cu 50% mai scumpe)
Programul editiei a II-a:
11/05 00:01 - 16/05 ora 22:00 -> Achizitionarea biletelor
16/05 ora 22-23:59 -> Extragerea 20/80
16/05 ora 00:00 - 17/05 ora 22:00 - Validarea biletelor castigatoare (participantii isi verifica biletele, castigatorii posteaza dupa modelul "validare bilet")
17/05 ora 22:01 - 18/05 22:00 - Acordarea premiilor, postarea dovezilor si donatiei [/charity]
18/05 ora 22:01 -> Inceperea EDITIEI a III-a [ Anuntarea programului si BONUS-urile editiei ]
________________________________________________________________________________
Biletul de inscriere:

Biletul de inscriere:
Nick:
Level:
Poza cu /stats (cei care indeplinesc conditiile pentru reducere):
Numerele alese (De la 1 la 80):
Ce parere ai despre event?:
Alte precizari:

________________________________________________________________________________

Daca biletul dumneavoastra indeplineste cerintele, veti fi contactat in joc pentru achitarea acestuia, dupa care se va posta dovada de catre organizator.

Model validare bilet:

Nick:

Level:

Numerele alese:

Daca se demonstreaza ca nu am achizitionat un bilet sau biletul care il detin nu este castigator nu voi mai avea dreptul sa particip 2 editii.

Edited by l andreiu l

Biletul de inscriere: 1
Nick: HipHopFury
Level: 18
http://postimg.org/image/6wbzm60v3/1f2d54f6/
Numerele alese (De la 1 la 80): 1 , 11 , 13 , 14 , 33 , 39 , 46 , 55 , 69 , 98.
Ce parere ai despre event?: Este OK.
Alte precizari:

Bilete acceptate

@HipHopFu - Bilete achizitionate 1(neplatit)/3 | Extra bilete 0/3 - Te voi cauta in joc sau imi poti da /transfer cand ma vezi online si imi trimiti pm cu dovada. [revin cu "edit" dupa plata]

Bilete respinse

@Gragner - Bilete anulate 1/3 ! Motiv: "!!!ATENTIE!!!Nu ai voie sa dai EDIT, daca dai EDIT vei fi exclus din concurs timp de 2 editii." !

Deoarece esti la prima abatere vei avea de ales: 1-> stai 2 editii fara sa participi | 2-> platesti o amenda de 2.000$ (banii for fi adaugati pentru donatie (/charity) !

Alte informatii:

@Cei care v-ati achiztionat bilete sau ati platit amenda pentru bilete respinse, mai puteti achizitiona bilete si extra-bilete pana pe 16/05 ora 22:00

@Numai postati poza cu /stats cei care nu indepliniti conditiile pentru reducere!

"--->Jucatorii cu level 2-8 care au mai putin de 2.000$ in total, vor primii reducere 50% la bilet![print cu /stats]"

_______________________________________________________________________________________

Numar total de bilete acceptate - 1

Numar total de bilete respinse - 1

Numar total de bilete achizitionate - 0

Numar total de bani stransi pe Editia II - 0$

Numar total de bani stransi pentru ocazii speciale - 0$

Edited by l andreiu l

Biletul de inscriere: 1
Nick: NaNNNe
http://postimg.org/image/q4cd4xxlp/
Numerele alese (De la 1 la 80): 7, 10, 19, 26, 56.
Ce parere ai despre event?: Foarte bun.
Alte precizari: Bafta la toti.

Biletul de inscriere:2
Numerele alese (De la 1 la 80): 23, 25,56, 12, 1.

Biletul de inscriere:3
Numerele alese (De la 1 la 80): 1, 6, 18, 8, 22.

Edited by NaNNNe

Bilete acceptate

@HipHopFu - Bilete achizitionate 1(neplatit)/3 | Extra bilete 0/3 - Te voi cauta in joc sau imi poti da /transfer cand ma vezi online si imi trimiti pm cu dovada. [revin cu "edit" dupa plata]

@NaNNNe - Bilete achizitionate 3(neplatite)/3 | Extra bilete 0/3 - Te voi cauta in joc sau imi poti da /transfer cand ma vezi online si imi trimiti pm cu dovada. [revin cu "edit" dupa plata] [NU mai pune poza cu /stats ca nu ai lvl 2-8 si sub 2.000$]

Bilete respinse

@Gragner - Bilete anulate 1/3 ! Motiv: "!!!ATENTIE!!!Nu ai voie sa dai EDIT, daca dai EDIT vei fi exclus din concurs timp de 2 editii." !

Deoarece esti la prima abatere vei avea de ales: 1-> stai 2 editii fara sa participi | 2-> platesti o amenda de 2.000$ (banii for fi adaugati pentru donatie (/charity) !

Alte informatii:

@Cei care v-ati achiztionat bilete sau ati platit amenda pentru bilete respinse, mai puteti achizitiona bilete si extra-bilete pana pe 16/05 ora 22:00

@Numai postati poza cu /stats cei care nu indepliniti conditiile pentru reducere!

"--->Jucatorii cu level 2-8 care au mai putin de 2.000$ in total, vor primii reducere 50% la bilet![print cu /stats]"

_______________________________________________________________________________________

Numar total de bilete acceptate - 4

Numar total de bilete achizitionate - 0

Numar total de bani stransi pe Editia II - 0$

Edited by l andreiu l

Bilete acceptate

@HipHopFu - Bilete achizitionate 1(neplatit)/3 | Extra bilete 0/3 ! BILET RESPINS

@NaNNNe - Bilete achizitionate 3/3 | Extra bilete 0/3 - bilete normale platite (1.500$)

@theterrorman - Bilete achizitionate 1(neplatit)/3 | Extra bilete 0/3 Te voi cauta in joc sau imi poti da /transfer cand ma vezi online si imi trimiti pm cu dovada. [revin cu "edit" dupa plata] [NU mai pune poza cu /stats pentru ca nu ai sub 2.000$ si nu indeplinesti conditiile de reducere]

Bilete respinse

Deoarece esti la prima abatere vei avea de ales: 1-> stai 2 editii fara sa participi | 2-> platesti o amenda de 2.000$ (banii vor fi adaugati pentru donatie (/charity)) !

@HipHopFu deoarece minti, incerci sa capeti ceva fara bani si incerci sa ma fraieresti vei fi EXCLUS din CONCURS PERMANENT!

Pentru a-ti scoate sanctiunea va trebuii sa platesti 20.000$ (banii vor fi adaugati pentru donatie (/charity))

Membrii exclusi din concurs:

@Gragnet - 2 editii sau [Amenda: 2.000$]

@HipHopFu - PERMANENT sau [Amenda: 20.000$]

Alte informatii:

Numar total de bilete acceptate - 5

Numar total de bilete achizitionate - 3

Numar total de bani stransi pe Editia II - 1.500$

Edited by l andreiu l

Nick:DaX.99N

Level:10

Poza cu /stats: http://postimg.org/image/slq05qab9/

Numerele alese (De la 1 la 80): 12, 42, 24

Ce parere ai despre event?: Excelent, acum toti vor iesi in castig cu putin noroc.

Alte precizari: Foarte frumos

Edited by DaX N

Voi revenii cu [edit color] cand isi revine forum-ul!

Bilete acceptate

@HipHopFu - Bilete achizitionate 1(neplatit)/3 | Extra bilete 0/3 ! BILET RESPINS

@NaNNNe - Bilete achizitionate 3/3 | Extra bilete 0/3 - bilete normale platite (1.500$)

@theterrorman - Bilete achizitionate 1/3 | Extra bilete 0/3 - bilete normale platite (400$)

@DaX N - Bilete achizitionate 1/3 | Extra bilete 0/3 - bilete normale platite (300$)

Bilete respinse

Deoarece esti la prima abatere vei avea de ales: 1-> stai 2 editii fara sa participi | 2-> platesti o amenda de 2.000$ (banii vor fi adaugati pentru donatie (/charity)) !

@HipHopFu deoarece minti, incerci sa capeti ceva fara bani si incerci sa ma fraieresti vei fi EXCLUS din CONCURS PERMANENT!

Pentru a-ti scoate sanctiunea va trebuii sa platesti 20.000$ (banii vor fi adaugati pentru donatie (/charity))

Alte informatii:

Numar total de bilete acceptate - 6

Numar total de bilete respinse - 2

Numar total de bilete achizitionate - 3

Numar total de bani stransi pe Editia II - 2.100$

Edited by l andreiu l

Biletul de inscriere:I

Nick:TheCreepeR

Level:22

Numerele alese (De la 1 la 80):8 , 10 , 18 , 27 , 1 , 22 , 65 , 80 si 11

Ce parere ai despre event?: Este destul de ciudat , dar merita sa incerci macar o data .

Alte precizari: Noroc tuturor .

Edited by TheCreeper

Bilete acceptate

@theterrorman - Bilete achizitionate 1/3 | Extra bilete 0/3 - bilete normale platite (400$)
@DaX N - Bilete achizitionate 1/3 | Extra bilete 0/3 - bilete normale platite (300$)

@TheCreeper - Bilete achizitionate 1(neplatit)/3 | Extra bilete 0/3 Te voi cauta in joc sau imi poti da /transfer cand ma vezi online si imi trimiti pm cu dovada. [revin cu "edit" dupa plata]

Bilete respinse

Alte informatii:

Numar total de bilete acceptate - 7

Numar total de bilete achizitionate - 5

Numar total de bani stransi pe Editia II - 2.100$

Edited by l andreiu l

Nick: [TL]Dragos07
Level: 27
http://imgur.com/LzxC7ag
Numerele alese (De la 1 la 80): 77,78,70,62,63,58,2,19,39,75.
Ce parere ai despre event?: Interesant.
Alte precizari: Succes!

Numerele alese (De la 1 la 80): 37,34,12,14,5,15,13,53,22,72.
Alte precizari:

Numerele alese (De la 1 la 80): 2,64,33,49,79,44,6,45,24,56.
Ce parere ai despre event?: ...
Alte precizari:

Numerele alese (De la 1 la 80): 54,43,42,48,35,49,4,14,9,27.
Ce parere ai despre event?: ....
Alte precizari:

Numerele alese (De la 1 la 80): 2,10,12,24,5,69,72,36,57,44.
Alte precizari: Succes.

Edited by Dragos07 Legend

Extragerea 20/80 [Editia II]

*20/80 -> Dupa cum am anuntat la inceputul editiei, se va lua in considerare linia 2 [ Set 2 ]! REZULTAT ! CLICK

***Castigatorul celor 10.000$ este persoana cu numarul "3" in ordinea inscrierilor biletelor! REZULTAT ! CLICK

! Felicitari DaX N !

50% (4.050$) din banii stransi (8.100$) din bilete au fost donati pentru jucatorii de level 2-7 prin comanda [/charity] - Dovada

Participanti:

@NaNNNe - Bilete achizitionate 3/3 | Extra bilete 0/3

@theterrorman - Bilete achizitionate 1/3 | Extra bilete 0/3

@DaX N - Bilete achizitionate 1/3 | Extra bilete 0/3

@Dragos07 Legend - Bilete achizitionate 3/3 | Extra bilete 3/3

Bilete anulate (gasirea unor greseli)

-

!!!Participantii sunt rugati sa-si verifice biletele, iar in caz ca sunt castigatori sa revina cu un post respectand "Model validare bilet" [pana pe 17/05 ora 22:00]!!!

Bonusurile editiei a II-a de care puteti beneficia sunt:

--->Daca pe bilet ti-au iesit toate numerele inafara de unul, vei primii 10% din castig!

--->Daca ai level intre 3-10, nu detii o masina si joci un bilet cu minim 8 numere si iti iasa toate numerele inafara de unul singur, vei primii !BONUS! un Landstalker+10.000$!"

NOU! Daca aveti un extra-bilet (se accepta un singur extra-bilet, oricare) pe care au iesit minim 5 numere, veti beneficia de 1 extra-bilet GRATUIT pentru editia a II-a

_________________________________________________________________________________

Numar total de bilete acceptate - 10

Numar total de bilete achizitionate - 8

Numar total de bani stransi pe Editia II - 8.100$

Numar total de bani stransi pentru ocazii speciale - 4.050$

Edited by l andreiu l

Numerele alese: 1 BILET=54,43,42,48,35,49,4,14,9,27. , 5 numere mi-au iesit.///// alt bilet=37,34,12,14,5,15,13,53,22,72. 3 numere mi-ai iesit.

Daca se demonstreaza ca nu am achizitionat un bilet sau biletul care il detin nu este castigator nu voi mai avea dreptul sa particip 2 editii.

Numerele alese: 1 BILET=54,43,42,48,35,49,4,14,9,27. , 5 numere mi-au iesit.///// alt bilet=37,34,12,14,5,15,13,53,22,72. 3 numere mi-ai iesit.

Set 2: 7,8,11,20,25,26,32,35,42,46,56,60,64,66,67,69,70,71,72,73

Bilet 1 : 54,43,42,48,35,49,4,14,9,27 | [cele cu rosu ti-au iesit]

Bilet 2 : 37,34,12,14,5,15,13,53,22,72 | [cele cu rosu ti-au iesit]

Nu stiu dupa ce le-ai corectat tu, dar daca citeai atent am spus ca "Set 2" se ia in considerare.

Verificati si biletele celelalte corect!

Numerele alese:

2,10,12,24,5,69,72,36,57,44. 1

54,43,42,48,35,49,4,14,9,27. 2
2,64,33,49,79,44,6,45,24,56. 3
37,34,12,14,5,15,13,53,22,72. 4
77,78,70,62,63,58,2,19,39,75. 5

Am luat de la coloana a 3-a numerele, scuze.

Numerele alese:

2,10,12,24,5,69,72,36,57,44. 1

54,43,42,48,35,49,4,14,9,27. 2
2,64,33,49,79,44,6,45,24,56. 3
37,34,12,14,5,15,13,53,22,72. 4
77,78,70,62,63,58,2,19,39,75. 5

Am luat de la coloana a 3-a numerele, scuze.

Atunci de ce ai postat acum toate 5 biletele? ! Verificale dupa coloana 2 si doar daca este vreunul castigator postezi daca nu, numai postezi.

Toti care posteaza bilete castigatoare pana la ora 22:00 isi vor primii premiile. Din cauza numarului mic de bilete, vom incepe mai devreme editia a III-a ! Asta seara ora 00:00 voi anunta Editia a III-a cu BONUS-uri cu tot si puteti incepe sa achizitionati bilete de la 00:01
Edited by l andreiu l

Puteti achizitiona bilete pana pe 23/05 ora 22:00. Mai multe detalii la "Programul editiei a III-a"
Extragere BONUS Editia a III-a ! [Castigator "Extragere BONUS Editia a II-a" este "DaX N" -> 10.000$ | Dovada!Click!]
+1 participant = +1.000$ la extragerea BONUS!
Din numarul participantilor, va fi extras un numar [random], iar cel care are postarea cu numarul extras va primii banii! [Castig garantat ! Succes tuturor] ! ex: 25 participanti = premiul 25.000$
[b-Zone Kino 20/80] EDITIA A III-A - BONUS-urile EDITIEI A III-A
--->Se va lua in considerare linia 4 [set 4]!
--->50% din banii stransi in fiecare editie se vor pastra la "Bani stransi pentru ocazii speciale" pentru sarbatori sau alte ocazii speciale pentru a marii castigurile in bani sau chiar case, masini.
--->Restul de bani (50%) stransi din bilete vor fi donati pentru jucatorii de level 2-7 prin comanda "/charity"
--->Jucatorii cu level 2-8 care au mai putin de 2.000$ in total, vor primii reducere 50% la bilet![print cu /stats]
--->!EXTRA BILETE! Fiecare jucator are dreptul la 3/3 bilete! Cine doreste sa mai poata achizitiona inca 2 bilete (extra bilete) va platii +50% pretul biletului normal. In total 5/5 bilete (3 la pret normal si 2 extra bilete cu 50% mai scumpe)
Programul editiei a II-a:
17/05 23:01 - 23/05 ora 22:00 -> Achizitionarea biletelor
23/05 ora 22-23:59 -> Extragerea 20/80
23/05 ora 00:00 - 24/05 ora 22:00 - Validarea biletelor castigatoare (participantii isi verifica biletele, castigatorii posteaza dupa modelul "validare bilet")
24/05 ora 22:01 - 25/05 22:00 - Acordarea premiilor, postarea dovezilor si donatiei [/charity]
25/05 ora 22:01 -> Inceperea EDITIEI a IV-a [ Anuntarea programului si BONUS-urile editiei ]
Biletul de inscriere:

Biletul de inscriere:
Nick:
Level:
Numerele alese (De la 1 la 80):
Ce parere ai despre event?:
Alte precizari:

Daca biletul dumneavoastra indeplineste cerintele, veti fi contactat in joc pentru achitarea acestuia, dupa care se va posta dovada de catre organizator.

Model validare bilet:

Nick:

Level:

Numerele alese:

____________________________________________________________________________________

@Gragnet - 2 editii sau [Amenda: 2.000$] [Ramas: 1 editie]

Edited by l andreiu l

Nick: Dragos07
Level: 28
Poza cu /stats (cei care indeplinesc conditiile pentru reducere): Nu este cazul de reduceri.
Numerele alese (De la 1 la 80): 14,34,63,43,57,80,1,5.
Ce parere ai despre event?: .......

Alte precizari:

Nick: Dragos07

Level: 28
Poza cu /stats (cei care indeplinesc conditiile pentru reducere): Nu este cazul de reduceri.
Numerele alese (De la 1 la 80):7,20,33,46,59,72,63,45.
Ce parere ai despre event?: .......

Alte precizari:

http://imgur.com/tdTRNv9

Edited by Dragos07 Legend

Bilete acceptate

@Dragos07 Legend - Bilete achizitionate 2/3 | Extra bilete 0/3 - bilete normale platite (1.600$)

Bilete respinse

-

@Gragnet - 2 editii sau [Amenda: 2.000$] [Ramas: 1 editie]

Alte informatii:

@Cei care v-ati achiztionat bilete sau ati platit amenda pentru bilete respinse, mai puteti achizitiona bilete si extra-bilete pana pe 23/05 ora 22:00

"--->Jucatorii cu level 2-8 care au mai putin de 2.000$ in total, vor primii reducere 50% la bilet![poza cu /stats]"

____________________________________________________________________________________

Numar total de bilete acceptate - 8

Numar total de bilete achizitionate - 6

Numar total de bani stransi pe Editia III - 1.600$

Programul editiei a III-a:

17/05 23:01 - 23/05 ora 22:00 -> Achizitionarea biletelor

23/05 ora 22-23:59 -> Extragerea 20/80

23/05 ora 00:00 - 24/05 ora 22:00 - Validarea biletelor castigatoare (participantii isi verifica biletele, castigatorii posteaza dupa modelul "validare bilet")

24/05 ora 22:01 - 25/05 22:00 - Acordarea premiilor, postarea dovezilor si donatiei [/charity]

25/05 ora 22:01 -> Inceperea EDITIEI a IV-a [ Anuntarea programului si BONUS-urile editiei ]

Edited by MF Andreiu

Spun STOP concursului si editiei din cauza dezinteresului tot mai mare pentru acest event in ultimul timp. Se pare ca nu mai este cum era anul trecut sa doreasca jucatorii sa participe si am observat ca este cam dificil de castigat.

Voi realiza extragerea pentru biletele lui Dragos, iar acesta va castiga si 1.000$ [de la random] prin formula "numar participanti x 1.000$ = castig random]

Revin cu Edit!

Extragerea B-Zone Kino [20/80] Editia a III-a ! http://postimg.org/image/tnwjop0g3/

@Dragos07 Legend este singurul participant si este castigatorul a 1.000$ ! Ti-am verificat eu biletele si nu ti-au iesit nici unul.

Numar total de bani stransi pe Editia III - 1.600$

Un total de 5.650$ = Se va face un event de tip SMS pentru jucatorii de level 2-7 deoarece nu merge sa-i donez prin "charity" ! http://postimg.org/image/4zliq8xlf/ Felicitari qTupeu

!!! Cer TC !!!

Edited by MF Andreiu

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.