stefanless Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Si userbaruri @Sunt primele mele userbaruri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 cam simple Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 cam simple Pai da ca nu am mai facut altele Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Sunt faine . Hmm ar fi mers sa dai paternu ala cu linii inclinate , stii tu cum is in general la toate userbarurile . Ar fi aratat mai fain asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 Sunt faine . Hmm ar fi mers sa dai paternu ala cu linii inclinate , stii tu cum is in general la toate userbarurile . Ar fi aratat mai fain asa Nu il am.." Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Ti-l faci omule : creezi un fisier de 4x4 sau 8x8 , il faci transparent , si tragi cu pencil tool o dunga diagonala in patrat : http://www.img.b-zone.ro/images/0l3652jglsgp2bnl7ngy.bmp Apoi dai ctrl +A pe poza ---> Edit ----> define patern ---> ii dai un nume . Apoi intri in poza in care vrei sa aplici pathernul ----> creezi un nou layer deasupra pozei si dai sa lucrezi pe el -----> dai la Edit ---> Fill ---> dai la custom patern ----> si cauti pathernul tau ---->il selectezi si dai ok si gata . Apoi dupa ce ai aplicat pathernu te poti juca cu transparenta layerului , ca sa arata mai bine si sa nu fie prea puternice dungile respective . P.S. : cu cat faci mai mare poza pentru pathern (aia pe care trasezi diagonala ) , cu atat dungile vor aparea mai distantate cand dai Fill si vor aparea si pixelate uneori , deci iti sugerez sa ramai la dimensiunile astea 4x4 sau 8x8 maxim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Sunt faine gg pentru efort Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 frumose , mai puteai adauga la ele , bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts