Jump to content

Jocurile au evoluat! Oare se mai merita sa jucam SA:MP?...

Alex Tawar

Recommended Posts

Salut! Am deschis acest topic deoarece in ultima vreme "m-am luminat" in legatura cu jocurile de duzina, gen: counter-strike, sa:mp, tf2, league of legends etc.

Acum vorbesc pentru cei care au bagat bani in vreunul dintre ele (eu am investit), oare s-a meritat?

Faceti un experiment: duceti-va la o sala de jocuri (PS3 sau Xbox) si jucati-va GTA 5, watch dogs sau alt joc sa vedeti cum va simtiti.

Dupa aceea puneti-va intrebarea daca s-a meritat oare sa va cumparati un "Infernus" pe joc decat o consola video.

Probabil o sa spuneti ca o masina pe joc e mai ieftina si mai avantajoasa. Ba nu! Pentru ca daca stai sa calculezi la toate jocurile cati bani bagi si cat de in scarba te joci (sa fim seriosi, in sa:mp e monotonie si nu ai timp sa faci nimic ca intervine viata reala).... oare s-a meritat?

GTA 5 are un infinit de facilitati fata de San Andreas. Sa nu mai vorbesc de alte jocuri...

Voi ce parere aveti?

Pentru mine s-a meritat. În sa-mp, înveţi foarte multe lucruri. Devine monotonia, DOAR pentru cei ce nu ştiu să-şi organizeze nimic în Sa-mp. Evident, dacă faci DM şi alte prostii devine monotonia. Dacă eşti cuminte şi trăieşti "viaţa" în sa-mp, referindu-mă, atunci vei fi mult mai câştigat şi mai pasionat de acest joc. Bagă-te intr-o facţiune, participă la activităţi, eventuri şi nu va deveni niciodată monotonia. Eu joc aici de 3-4 ani şi nu m-am plictisit deloc. Succes!

Fiecare cu parerea lui. Eu sunt un adept al jocurilor clasice ca : Age of Empire 2 / Gta San Andreas ( Sa-Mp ) / League Of Legends / Max Payne 1/2 / Warcraft 3 Frozen Throne / Cs 1.6.

Imi plac de asemenea si jocurile noi aparute, sunt mult mai interesante si poti sa fac mult mai multe lucruri dar parca tot mai frumoase sunt jocurile din copilare. Asta-i parerea mea...

SI eu sunt un adept al jocurilor vechi : CS , Fifa08, FarCry 1 si 2 LoL , si multe altele dar imi plac si jocurile noi: Call Of Duty Black Ops 2( terminat de 2 ori) ; Far Cry3 ; Crysis 3 . Eu, unul, incerc sa intercalez jocurile vechi cu cele noi petru a nu ma plictisi de niciunul.

Sincer, pana acuma recunosc m-am plictisit o singura data de joc in luna decembrie a anului trecut , dar atunci eram Newbie si nu stia "cu ce se mananca " acest joc pana am descoperit factiunile participarile la eventuri si toate cele. De atunci nu m-am mai plictisit de loc, de cate ori intru pe server fac cate ceva la factiune apoi cateva afaceri intru cu prieteni pe Skype. Monotonia intervine atunci cand faci mereu acealasi lucru.

Monotonia intervine atunci cand faci mereu acealasi lucru.

Pai si nu faci acelasi lucru?

In sa:mp doar te plimbi cu o masina (pe o harta extrem de mica), tragi cu o arma si cam atat.

In GTA 5 sunt o gramada de detalii, gen:

-> te uzi cand intrii in apa si mergi mai greu pana te usuci

-> mergi pe zapada ca si in realitate (mai greu)

-> derapezi cu masina pe gheata (cand ninige) sau pe zapada

-> lasi urme pe nisip (vizibile)

-> nu poti misca masinile

-> cand tragi un pumn intr-o masina se sparge in ce ai dat si doar in ce ai dat (nu ia foc)

-> cand se rastoarna masina nu ia foc

Sa nu mai zic ca poti sa joci Tenis (doar asta-mi vine in minte) si sa faci sute de chestii...

Sunt o gramada de facilitati... nici nu ti le pot enumera, daca vrei sa le descoperi pe toate trebuie sa te joci.

P.S: Nu ca as fi contra sa:mp sau ceva, dar sa fim seriosi... Bobo, RIOT (exemple) pun prea mare pret pe chestiile pe care le iei intr-un joc aproape echivalent cu 0.

Sa fim seriosi... cati bani am bagat in jocuri mai bine-mi luam un PS3 super slim cu vreo cateva jocuri.

@@Alex Tawar, Nimeni nu te obliga sa bagi bani in jocuri. Fiecare face ce vrea.

Topic facut aiurea :)

Tu intelegi notiunea de discutie?

Da, nu ma obliga nimeni dar chestia asta devine enervanta. :) Sa dai 200 de lei (sau cat e) pe o masina de nimic (pe care o si pe single player sau pe alt server) sau 25 de lei pentru un aspect pe LoL sau sa-ti cumperi arme aiurea pe tf2. Treziti-va! Dati bani pe niste jocuri in care doar suferiti sau va enervati aiurea. In loc sa va luati ceva "brand new" si sa va jucati cele mai noi jocuri care sunt si cele mai distractive si cooL!

In fine, fiecare cu ce-i place.

Acele jocuri au un final şi nu sunt distractive pentru toată lumea; în San Andreas poţi mima o viaţă reală fără final.

Te dezvolţi tot mai mult şi dacă ajungi la concluzia că merită să investeşti şi bani, o faci pentru distracţie de durată.

Eu spun că merită o donaţie pentru că dacă te pui să compari ce altceva poţi face cu banii, ai de ales: ori te distrezi câteva ore în real, ori ai un bun "util" şi distractiv într-un joc pe o perioadă nedeterminată.

Acele jocuri au un final şi nu sunt distractive pentru toată lumea; în San Andreas poţi mima o viaţă reală fără final.

Te dezvolţi tot mai mult şi dacă ajungi la concluzia că merită să investeşti şi bani, o faci pentru distracţie de durată.

Eu spun că merită o donaţie pentru că dacă te pui să compari ce altceva poţi face cu banii, ai de ales: ori te distrezi câteva ore în real, ori ai un bun "util" şi distractiv într-un joc pe o perioadă nedeterminată.

De fapt exista jocuri free roam care nu se termina.

In orice caz, cred ca te-ai referit la distractia cu prietenii... asta o poti face si pe consola (daca ai cablu de net sau router).

Degeaba bagi bani in jocurile de pe PC pentru ca (sa o zic pe sleau) sunt de rahat. Si mai ales ca pun astia preturi de zici ca-ti iei nu stiu cine stie ce.

Oare se merita?

Nu toți au PC pentru GTA 5. Ai omis asta.

Dacă mă credeți sau nu, eu când mă plictisesc încă joc Fifa 2007, Need for Speed Most Wanted (ăla vechi, nu 2012) sau Red Alert 2 (da, cel antic, nu Red alert 3). Astea-s jocurile care te relaxează și-ți dau o altă nostalgie. Abia așteptam să apară jocurile astea, nu aveam PC bun pentru altele și abia așteptam să fac o tură cu Fiat-ul în NFS, să dau un gol la fifa sau să sparg 7 brutal în Red Alert 2.

Dacă nu, jucați table / șah. Va garantez că merge ca uns cu o bere sau un vin fiert :X

Succes.

@@Alex Tawar, tot mai multa lume va incepe sa gandeasca la fel, cand vezi ca totul se rezuma la bani si nu este doar placerea de a avea un server si de a-l vedea populat... Deja nu mai e cum zic altii mai sus, daca vrei donezi daca nu, nu, acum daca vrei sa ai ceva trebuie sa donezi altfel esti un nimic. Automat dupa ce ai donat si ai ceva pe tine esti tratat altfel, multi din voi stiti despre ce vorbesc. Cei ce nu inteleg ce indrug eu aici, cititi ultimul update, cum sa dai banii pe un interior la casa cand acela va disparea la vanzare... De ce? Ca sa se doneze mai mult. S-a umplut serverul de masini cu hidden, asta vad mai marii comunitatii, ce facem? Le scoatem sa doneze iar... Nu este normal asa ceva, daca eu is prost si bag banii in jocuri, lasa-ti-mi fratilor sa am si sa valorific daca vreau ceea ce am platit cu bani reali, nu ma obligati sa donez iar si iar si iar... :)

@@Alex Tawar, tot mai multa lume va incepe sa gandeasca la fel, cand vezi ca totul se rezuma la bani si nu este doar placerea de a avea un server si de a-l vedea populat... Deja nu mai e cum zic altii mai sus, daca vrei donezi daca nu, nu, acum daca vrei sa ai ceva trebuie sa donezi altfel esti un nimic. Automat dupa ce ai donat si ai ceva pe tine esti tratat altfel, multi din voi stiti despre ce vorbesc. Cei ce nu inteleg ce indrug eu aici, cititi ultimul update, cum sa dai banii pe un interior la casa cand acela va disparea la vanzare... De ce? Ca sa se doneze mai mult. S-a umplut serverul de masini cu hidden, asta vad mai marii comunitatii, ce facem? Le scoatem sa doneze iar... Nu este normal asa ceva, daca eu is prost si bag banii in jocuri, lasa-ti-mi fratilor sa am si sa valorific daca vreau ceea ce am platit cu bani reali, nu ma obligati sa donez iar si iar si iar... :)

Chiar asa voiam sa scriu in momentul acesta. Multumesc ca m-ai scutit de efort.

@ pH HaoS: GTA V nu este pe PC. Nu cred ca ai inteles ideea... in loc sa donezi pe mai multe jocuri o gramada de bani (in decursul unui an sa zicem) mai bine ii strangi si-ti cumperi un xbox 360 sau un PS3 si te joci niste jocuri de 5.000 de ori mai bune.

Adica sa fim seriosi... bagi 200 de lei pentru un Infernus care e de tot rahatu (doar ca sa te dai mare, sa nu mai zic ca a donat jumate' de server si deja peste 300 de jucatori il au) si in alte chestii pe sa:mp cand poti sa-ti iei frumos GTA V (care dupa cum am mai spus are un milion de facilitati fata de sa:mp) cu 250 de lei.

Sa fim seriosi... puneti preturi cat nu face. (pentru adminii care citesc asta).

Doar incercati experimentul... duceti-va la o sala de jocuri si jucati 1 ora (costa 15 lei) GTA V. Si dupa ora aia puneti-va intrebarea daca a meritat oare sa bagati bani in sa:mp sau orice alt joc.

- A fost adaugata posibilitatea cumpararii de interior custom (schimbarea de interior a casei pentru clienti). Schimbare se va pierde in momentul vinderii casei.

- Culoarea Hidden a masinilor (cumparata de pe clienti) se va pierde la vanzarea masinii catre un jucator sau schimbul acesteia cu masina altui jucator.

Cel mai tare update :)

Ma eu zic ca din sa:mp inveti si lucruri bune,cum ar fi afacerile: masini,bussiness.case etc.

In legaura cu joburile, iti arata cat de greu se fac banii exact ca in realitate.

Eu nu joc doar sa:mp, am si un server de cs, joc cs, dota 1, fifa, gta4, de toate.

Nu stiu ce crezi tu..

Degeaba bagi bani in jocurile de pe PC pentru ca (sa o zic pe sleau) sunt de rahat. Si mai ales ca pun astia preturi de zici ca-ti iei nu stiu cine stie ce.

Oare se merita?

Cred ca nu ai habar despre ce vorbesti. Orice joc de PC este cu 20-30% mai ieftin ca cel de pe conserve console. Compara crysis 3 pc si alt crysis pe consola si mai vorbim.

Adica sa fim seriosi... bagi 200 de lei pentru un Infernus care e de tot rahatu (doar ca sa te dai mare, sa nu mai zic ca a donat jumate' de server si deja peste 300 de jucatori il au) si in alte chestii pe sa:mp cand poti sa-ti iei frumos GTA V (care dupa cum am mai spus are un milion de facilitati fata de sa:mp) cu 250 de lei.

Sa fim seriosi... puneti preturi cat nu face. (pentru adminii care citesc asta).

Eu cred ca defapt esti revoltat ca ai donat 300 de lei si inca nu ai primit admin. Serverul este facut doar pentru bani intradevar si updateurile(mai ales cel de azi) sunt facute doar pt a mari profitul (ce a mai ramas din el), dar totusi nu te obliga nimeni sa donezi. Daca nu te duce capul, donezi 300 de lei pentru o masina de 100 de pixeli. Ca tu ai descoperit in 2013 PS3 vechi de 7 ani si ai jucat o ora gtav... impresionant. Logic ca merita sa cumperi gtav in loc de infernus, acolo banii merg unde trebuie, la un producator care timp de 5 ani se chinuie sa faca ceva nou, isi respecta clientii, nu-i baneaza degeaba, te poti intelege cu ei daca ai vreo problema, pe cand pe cealalta parte ... ma rezum la a spune doar ca banii ajung unde nu trebuie.

Nu confunda sa cumperi un joc sau sa cumperi iteme de tot cacatu la preturi cu 3 zerouri pe servere facute doar pentru bani.

rezumat: atata timp cat esti un om al pesterii si inca vrei sa ramai la samp poti sa-ti donezi si casa pt un faggio, altfel donezi/cumperi unde vrei, cat vrei, ce vrei si cum vrei.

Over and out.

Si scopul tau care este?

Ca sa fac o comparatie, te afli intr-o multime de sute de mii de oameni si incerci sa ii convingi sa nu isi mai foloseaca niciunul din ei telefoanele mobile. Nu o vor face.

Ai repetat de 3 ori ca nu are niciun rost sa dai sute de lei pe un Infernus cand iti poti lua o consola. Daca ar fi sa salvezi toti banii pe care i-ai bagat in jocuri (si aici nu vorbesc de achizitionarea jocului propriu-zis, ci de diverse imbunatariri sau item-uri, cum ai mentionat si tu), tot nu ai avea destul ca sa iti cumperi o consola (exceptand cazul in care esti un dobitoc si ai bagat mii de lei, nu sute).

Orice e frumos dureaza putin, SA:MP-ul a fost frumos cu adevarat in 2009-2011, dupaia, odata cu dezvoltarea s-a stricat. Ca sa fac o alta comparatie, e acelasi lucru cu tranzitia de la a fi copil la adult. Viata de adult e frumoasa, dar stresanta, viata de copil e doar frumoasa.

Nu o sa reusesti sa schimbi nimic, chiar daca spui ca e un topic de discutii, sunt discutii inutile care nu duc nicaieri.

Am spus asta mai de mult, dar o repet, principalul motiv pentru care 80% din playerii stabili ai comunitatii (cei care joaca zilnic) inca joaca este ca vor o functie pe server. Restu' de 20 la suta intra ca sa faca DM, sa faca putina caterinca si sa injure.

Cred ca nu ai habar despre ce vorbesti. Orice joc de PC este cu 20-30% mai ieftin ca cel de pe conserve console. Compara crysis 3 pc si alt crysis pe consola si mai vorbim.

Eu cred ca defapt esti revoltat ca ai donat 300 de lei si inca nu ai primit admin. Serverul este facut doar pentru bani intradevar si updateurile(mai ales cel de azi) sunt facute doar pt a mari profitul (ce a mai ramas din el), dar totusi nu te obliga nimeni sa donezi. Daca nu te duce capul, donezi 300 de lei pentru o masina de 100 de pixeli. Ca tu ai descoperit in 2013 PS3 vechi de 7 ani si ai jucat o ora gtav... impresionant. Logic ca merita sa cumperi gtav in loc de infernus, acolo banii merg unde trebuie, la un producator care timp de 5 ani se chinuie sa faca ceva nou, isi respecta clientii, nu-i baneaza degeaba, te poti intelege cu ei daca ai vreo problema, pe cand pe cealalta parte ... ma rezum la a spune doar ca banii ajung unde nu trebuie.

Nu confunda sa cumperi un joc sau sa cumperi iteme de tot cacatu la preturi cu 3 zerouri pe servere facute doar pentru bani.

rezumat: atata timp cat esti un om al pesterii si inca vrei sa ramai la samp poti sa-ti donezi si casa pt un faggio, altfel donezi/cumperi unde vrei, cat vrei, ce vrei si cum vrei.

Over and out.

Prietene, nu ai inteles ideea.

Eu cu (virgula) consola am dat un exemplu. Iti poti achizitiona orice joc (sau poti sa cheltui banii in alta parte in loc sa donez intr-un rahat) pe ce sistem vrei tu.

Ideea era urmatoarea: Nu vedeti ca astia isi bat joc de voi cu preturile pe care le pun? Vorba ta... o masina 100 pixeli cu 200 ron. Serios?

Si scopul tau care este?

Ca sa fac o comparatie, te afli intr-o multime de sute de mii de oameni si incerci sa ii convingi sa nu isi mai foloseaca niciunul din ei telefoanele mobile. Nu o vor face.

Ai repetat de 3 ori ca nu are niciun rost sa dai sute de lei pe un Infernus cand iti poti lua o consola. Daca ar fi sa salvezi toti banii pe care i-ai bagat in jocuri (si aici nu vorbesc de achizitionarea jocului propriu-zis, ci de diverse imbunatariri sau item-uri, cum ai mentionat si tu), tot nu ai avea destul ca sa iti cumperi o consola (exceptand cazul in care esti un dobitoc si ai bagat mii de lei, nu sute).

Orice e frumos dureaza putin, SA:MP-ul a fost frumos cu adevarat in 2009-2011, dupaia, odata cu dezvoltarea s-a stricat. Ca sa fac o alta comparatie, e acelasi lucru cu tranzitia de la a fi copil la adult. Viata de adult e frumoasa, dar stresanta, viata de copil e doar frumoasa.

Nu o sa reusesti sa schimbi nimic, chiar daca spui ca e un topic de discutii, sunt discutii inutile care nu duc nicaieri.

Am spus asta mai de mult, dar o repet, principalul motiv pentru care 80% din playerii stabili ai comunitatii (cei care joaca zilnic) inca joaca este ca vor o functie pe server. Restu' de 20 la suta intra ca sa faca DM, sa faca putina caterinca si sa injure.

Sunt discutii inutile dar sunt postate in categoria corecta. Daca e sa o luam asa toate discutiile sunt inutile.

Si dupa cum am zis... chestia cu PS3 (consola) a fost doar un exemplu. Poti sa faci altceva mai bun cu banii decat sa-i bagi intr-o prostie de joc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.