Jump to content

Source - Problema download

Source
 Share

Recommended Posts

Nume: Source.Vicious
Ce problema ai?: Download extrem de lent.
O scurta descriere a situatiei: Salut baieti, de cateva zile nu stiu ce are internetul meu, cu orice program as folosii, orice fisier, imi descarca la 0.4kb/s. Inainte descarcam la viteza foarte mare, 10mb/s. Am sunat la asistenta internetului meu din Italia ( Fastweb ) si au zis ca mi-au facut configurarea si ca trebuie sa dau rr la router si sa ma loghez pe User Panel. Am facut taote astea, si mi-am descarcat Windows 7 dupa de 2.8GB in 20 de minute. Atunci a fost unica data in care mi-a mai mers asa rapid dupa ce am avut problema de conexiune lenta. Acum reintampin problema, descarc la maxim 4kb/s in orice. Acum spre exemplu descarc un Kill Informer de 14MB care de obicei il luam in 3 secunde maxim. Acum astept de 25 de minute si sunt doar la jumatate. Credeti ca ma puteti ajuta?
Screenshot: -
Alte precizari: -

In caz ca ai un Admin Table prin care iti setezi conexiunea, cauta sa nu cumva sa ai vreo casuta de Down si Up speed si cumva sa fie setata prost, din greseala.

Nu stiu care e jmenu cu netu in Italia, dar pot sa-ti zic doar atat:

Daca folosesti Google Chrome, sunt niste update-uri prost facute de ei zilele astea.

Daca nu folosesti Chrome, sterge toata arhiva si cookie-urile.

In alta ordine de idei, altceva iti mananca din banda.

Cand folosesti internetul, dezactiveaza Windows Updates. Ala cauta in permanenta pe net update-uri si foloseste o groaza pentru a descarca informatii.

@, poate fi o problema de la provider sau o problema de hardware. Incearca sa ii contactezi din nou pe cei de la asistenta sa trimita o echipa pentru a remedia problema. Echipa sosita va constata daca problema este de la ei sau de la routerul/placa ta de retea.

LE: Daca nu vrei sa platesti pentru deplasarea alora poti imprumuta o placa de retea/router de la un prieten sa vezi daca problema persista.

Edited by SQ Joshua

Scoate cablu de la Net si lasa-l vreo 2-3 minute dupaia baga-l la loc, dai uninstall la driverul de retea si descarca Driver Genius, dupaia dai Update drivers si iti va arata ce drivere iti lipsesc, instaleaza-le si asa o sa-ti functioneze la fel ca inainte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.