Jump to content

Modalitati de a face bani

Vladxx Legend

Recommended Posts

Mi-as dori si eu sa aflu cum pot face bani. De ce? Pentru ca vad lumea cu infernus-uri la level 20, iar eu am aproape level 17 si am un pheonix si 120k cash. As vrea sa imi iau si eu macar un buffalo, dar din banii de taximetrist nu pot nici sa trec strada.

As ramane recunoscator daca mi-ati spune cum pot castiga bani. As vrea cat mai multe modalitati.

Multumesc!

Pai un ar fii sa incerci sa faci afaceri, cumperi si vinzi la mai mult.

A 2-a.. sa te angajezi ca Garbage primesti aproximativ 300$ pe drum si dureaza 7 minute un drum de garbage.

Cel mai simplu faci bani MUNCIND! Asta insemnand Garbage sau Trucker, iar apoi mici afaceri ( nu asa numitele ţepe ). Invata sa te descurci, cel care la level 20 are infernus cu siguranta a primit bani de la cineva sau de pe un alt cont mai vechi. Eu la level 51 abia am bani de Infernus, nu e asa mare tragedie.

Pai poti vinde masina de tutorial ... Daca e de lv. 7 (Landstalker) , primesti ceva bani . Eu asa am facut ! Succes ! ;)

Masina de la tutorial o vinzi la dealership cu 0$.

Daca deti un Phoenix si 120,000$ cash, le poti da pe schimb pe ceva mai bun, apoi mai aduni bani si dai ce ai cumparata + diferenta pe ceva mai bun pana ajungi la ce doresti.

Asta depinde de tine, cat de dezghetat esti la cap, daca te duce capu sa faci o afacere profitabila, ( profitabila nu inseamna 10 k ) macar 50k + , atunci poti avea infernus si la level 20 . Dar pentru asta trebuie as ai o suma de inceput, tu o ai, phoenix + 120 k, si mai departe e usor, vinzi , cumperi , schimbi , daca nu stii un pret la o masina, te uiti pe forum cu cat se vinde .

Te sfatui sa faci afaceri cu masini mai mult, biz sa cumperi doar daca ai o oferta foarte buna, iar o casa te sfatui s-a cumperi, doar daca o vrei pentru tine, in afacerile cu case se iese sau in + mare SAU in - mare. Dar mai bine sa nu risti .

Bafta.

Afaceri, afaceri si iar afaceri. Asa faci banii, nu cu job-uri. Da, ce e drept scoti ceva si din ele, dar din job-uri castigi doar banii de buzunar. Fiind incepator in lumea afacerilor, iti recomand sa faci doar cu masini momentan fiindca la case si la business-uri poti fii tepit foarte usor necunoscand pretul real. Te sfatuiesc sa investesti acei 120k, nu toata averea cu tot cu Phoenix deoarece mai trebuie sa ai o suma si de "Doamne fereste" in caz ca te arzi si iei o teapa. Acei 120k ii bagi intr-un vehicul (de preferat BF-400) si sa il vinzi mai departe scotand evident profit. Pentru a scoate profit este de preferat sa cumperi mai ieftin, adica sub pretul pietei, iar tu sa il dai cu pretul normal, sau chiar mai scump (daca iti place sa dai tepe). Dupa parerea mea profitul il scoti mai usor la schimburi, acolo reusesti sa cumperi masini la preturi mai mici, asta numai daca sti cata diferenta sa dai, deci mare grija la asta. Ce pot sa zic, mult noroc la facut $

Hai sa iti dau cateva sfaturi. Nu trebuie sa te grabesti in afaceri. Daca vrei sa faci afacere cu o casa spre exemplu. Intereseaza-te de zona daca e populata, ce vecini are, pretul, de la cine cumperi, la cine a fost etc... Asigura-te ca nu iti investesti toti banii in afacere. Cumpara doar daca sti sigur ca ii creste valoarea casei. Nu te grabii sa vinzi, cu cat ai rabdare valoare creste si cu suguranta cineva e interesat de casa ta. ( mai bine 2 afaceri da TUN decat 100 slabute).

Cu masini, intereseaza-te daca se cauta, km per pret... Cate sunt pe servar, daca o poti da la bani mai scumpi... Cu masini iti recomand sa te bagi in schimburi cu, case iesi pe +. Nu face nici-o afacere pe =.

Sper ca te-am ajutat. Da-mi +:)).

Vlad cel mai usor banii stii cum ii faci? Din best-uri. Eu am fost in taxi LS si din besturi + primul loc in clasamentul celor mai multe comenzi am facut 1.2kk in 3 luni, am ajuns si la rank 4.Cea mai simpla idee, spor la comenzi!

Sunt foarte multe modalitati:

1. Muncind garbageman/trucker etc,dar nu-ti permite factiunea asa ca lasam ideea asta la o parte

2. Du-te si straduie-te sa faci multe comenzi sa faci best,cel mai mare raport al zilei la mayor etc.

3. Cam dupa 3x best la orice categorie apuca-te de afaceri.Treuie sa fii bun,pentru a stii ceva despre afaceri,call me in joc.Ma cheama BigDevil.

Iti dau un exemplu: Eu am inceput de jos, munceam ca nabu pe garbage sa-mi fac un ban cinstit. Porma au aparut acele zile cu 5 ani de b-zone si s-au dat bani atunci. Acum de Craciun cred ca o sa fie la fel o sa se dea bani + diferite evente. Incearca sa participi la cat mai multe evente asa ai sansa sa castigi o suma mare/mica de bani foarte usor. De asemenea, intra in afaceri cu ceva simplu eu am inceput cu apartamentele din LV cauti o zona buna si te uiti la toate preturile, iar unde ai gasit cel mai mic suni proprietarul si negociezi cu el sa lase pretul mai mic, tu il cumperi si porma il dai mai ieftin. Cand crezi ca ai experienta necesara te poti baga in case, dar acolo trebuie sa stii bine ce sa faci, ca poti fi pacalit usor. De asemenea, poti incerca si cu masini de pana in 100k gen sunrise, blista, bff-900 si cauti mereu la pretul cel mai ieftin. O sa iei si tepe asta e, toata lumea si-a luat, dar te asigur ca asa o sa iesi pe profit. Numai bine si bafta la afaceri!

Nu este usor. Trebuie să achiziţionezi maşini / case / business-uri la preţuri bune, să ştii când să le cumperi, iar apoi să le vinzi mai scump.

Cu cât valoarea iniţială a bunului este mai mare, cu atât poţi câştiga un profit mai mare, dar de asemenea şi riscul de a rămâne cu bunul respectiv este mare. (sau de a lua ţeapă).

Mare grijă la afaceri !

Mulţi au pile / prieteni.

Înainte să faci o afacere cu bani mulţi, întreabă în stânga - dreapta să vezi păreri.

Succes !

Salut, banii sunt mereu o problema pentru fiecare mai ales ca nu sunt usor de gestionat.Eu iti spun sincer ca am inceput cum era acum 2 ani cu 250 $ in mana si 250 $ in banca sau cat erau,fara masini sau ajutor de la alti.Prima data am muncit ca farmer apoi am intrat in factiuni si am mai facut bani. Abia dupa au urmat afacerile. Pentru tine iti sugerez sa muncesti putin ,sa intri intr-o factiune ca taxi sau o mafie si sa strangi bani pe care sa ii pui in banca. Dupa incepi usor usor cu afacerile. Masinile si bizurile sunt cele mai bune pentru un incepator .Poti sa te bagi si la case insa trebuie sa fii atent la posibile esecuri. Trebuie sa fii mereu cu un pas inaintea celorlati si sa te gandesti daca ai putea sa scoti profit pe bunul care vrei sa-l achizitionezi. Datorita modificarilor de pe server iti este usor sa scoti bani din : Eventuri sau bonusuri venite de la stuff( gen sa fii on seara cand se apropie numarul de 800 playeri). Sper ca ti-am fost de folos,daca mai ai nedumeriri cauta-ma in game.

@pH Schwepp Multumesc, cu afacerile nu sunt asa bun ca altii, dar o sa incerc. Marea mea problema e ca nu am rabdare sa gasesc un cumparator sa dea mai mult.

@pH Denii Multumesc pentru sfaturi.

@FlorinHBK Multumesc, sunt de o saptamana si cateva zile in taxi SF, dar nu pot sa zic ca primesc mult aici. Dar o sa muncesc din Best-uri, sper.

@echo multumesc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.