Jump to content

[B-Zone TV] Old Memories 2

DF Tanase
 Share

Recommended Posts

Adică se iau primele poze random făcute din greşeală care n-au nici o legătură una cu alta din Documents\SAMP\Screens , se unesc şi se fac un film?

Genial...

Adică se iau primele poze random făcute din greşeală care n-au nici o legătură una cu alta din Documents\SAMP\Screens , se unesc şi se fac un film?

Genial...

# 'Genialule' uitete la filmulet , toate pozele sunt facute din toate mafiile , sunt amintiri de la activitati/waruri/antrenamente etc.

Tu daca nu stii ce sunt alea si nu ai trait asa ceva, mai bine taci . ;)

# 'Genialule' uitete la filmulet , toate pozele sunt facute din toate mafiile , sunt amintiri de la activitati/waruri/antrenamente etc.

Tu daca nu stii ce sunt alea si nu ai trait asa ceva, mai bine taci . ;)

Cum sa il atraga acest video daca el nu a simtit acele momente? Asta se intampla pentru ca se schimba factiunile ca pe sosete, in 2 saptamani nu poti forma relatii adevarate.

Felicitari, grozava idee, asta conteaza la jocul asta, clipele in care ne-am simtit bine impreuna cu alte persoane, nu conteaza ce casa, masina, ozn are fiecare, ci sa-si aminteasca de ce si-a pierdut timpul cu un joc, joc care in comparatie cu altele, ramai cu amintiri frumoase, nu-i ca la CS sa omori toata ziua pe altii si sa-ti faci nervi ca vin codatii. Singurul lucru care nu mi-a placut la video este ca la mine nu se vede clar numele playerilor.

Am si eu poze vechi de 1 an, cred ca o sa fac si eu ceva asemanator pt cei ce vor sa-si aminteasca acele momente. Felicitari inca odata, sarbatori fericite!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.