Jump to content

Recomandare PC

Recommended Posts

Nick: MnQ/1qRoBBy
Buget: 25 de milioane maxim
Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):Nimic.
Aveti nevoie de monitor?: Nu.
Aveti nevoie de periferice?: Nu, as dori sa imi cumpar un calculator nou.
Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?: Cam la tot, insa nu in special pentru gaming am vazut ca sunt scumpe trec de 40+ milioane lei vechi si nu ma intereseaza.
Cand planuiti sa faceti achizitia (zz/ll/aaaa)?: As dori sa o fac pana in Craciun, deoarece vor fi si reduceri.
Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Este ultimul lucru la care ma gandesc, nu conteaza asta.
Alte precizari: Salut baieti!

Am si eu o mare dilema in privinta cumpararii unui nou calculator, deoarece cel actual are 7 ani, in momentul in care l-am cumparat in anul 2007 prin ianuarie era unul dintre cele mai bune de pe piata si am dat pe el 40 de milioane, lei vechi. Acum nu mai face fata este foarte inapoiat, are procesor de 3.00 nici macar dual, placa video de 1GB si 1GB ram. M-am tot uitat pe diferite site-uri in special pe EMAG unde am vazut diverse calculatoare, astazi m-am gandit ca acest calculator:http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-performance-v12-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-3240-3-40ghz-6gb-ddr3-hdd-1tb-nvidia-gt630-2gb-serioux-performancev12/pd/DNFVJBBBM/?ref=nl&zone=box_184&unit=0.5&id=1443 ar fii perfect pentru ceea ce caut eu, este la pretul de 17 milioane lei vechi, insa l-am comparat cu un altul: http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-extreme-v10-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3350p-3-10ghz-6gb-hdd-1tb-nvidia-geforce-gtx650-1gb-serioux-extreme-v10/pd/E37M0BBBM/?ref=nl&zone=box_185&unit=0.5&id=1443 . Nu stiu ce sa zic, sa zic ca ofer 25 de milioane maxim, cam ce calculator ar trebui sa imi iau, pe care sa il folosesc la jocuri cat si sa il tin pentru o perioada destul de mare de timp ca acesta 7 ani. NU ma intereseaza sa joc jocurile la capacitate maxima, mai mult de fifa14 nu am de gand sa ma joc altceva mai avansat, dar totusi sa fie bun la toate capitolele. As dori si eu un raspuns daca se poate va rog frumos, raman dator!

Edited by Robert16

Acum 7 ani l-am luat si eu, am dat 29 cu tot cu monitor / sistem audio si am dual core 2.81, 2 GB RAM...

Probabil ai prins o reducere, eu am dat tot ceva de genul asta dar cu monitor+tastatura+boxe+imprimanta a fost 40, intrebarea este cam ce calculator mi-ar trebui acum? in jur de 30 de milioane a fost unitatea +monitorul

Edited by Robert16

Îţi recomand să nu îţi cumperi un PC gata asamblat din magazinele comerciale, gen eMag sau altele, din prisma faptului că, piesele sunt foarte useless şi foarte scumpe. Mai bine îţi faci unul pe piese. Ieşi tu în avantaj cu performanţă!

Acceasi parere o am si eu, de obicei magazinele astea vand calculatoate cu multe piese proaste dar scumpe. Sunt piese mult mai bune decat cele pe care ti le dau ei si ghici ce? Sunt si mai ieftine. Concluzia: n-are rost sa te grabesti, le cumperi pe cele e care le vrei, dupa care ti-l asamblezi singur.

Multumesc pentru idei insa am auzit o faza... daca se intampla sa nu fie compatibile?... nu ma intereseaza 200 de lei care ii dau in plus pe unul deja ansamblat

Apelezi la cineva care se pricepe cat de cat in domeniu, nu te apuci tu sa-ti faci PC de capu' tau.. deoarece atunci mai mult ca sigur nu vor fi compatibile.

Cel mai bine e sa te gandesti cati bani vrei sa bagi in calculatorul care vrei sal cumperi

eu personal mi lam facut pe componente separate si merge foarte bine.

Am gandit asa: am suma asta si ma incadrez in suma asta cu toate piesele

Iti faci o lista cu piesele care iti trebuie si dupaia te uiti la fiecare magazin in parte preturi

si care iti convine mai mult ti-l cumperi si asa mai departe la toata componente

Mie mi-a iesit tot calculatorul la 526 de euro.

Detin un calculator cu

8GB RAM

Placa video 2GB

Procesor Intel core I5 3,80 GHz.

si merge foarte bine asta e ce am facut eu si sunt multumit de decizia pe care am luato bafta.

Iti recomand sa te duci la Domo, ca acolo si-a luat un tovaras de al meu cu 24 de milioane un PC de nota 10.

Si-a facut PC-ul prin piese care i le-a recomand un baiat care se pricepea foarte bine cu tot cu monitor a dat atat.

Are piese foarte bune in el.

Procesor i3 - 3.3

Ram 4GB

Placa video 3GB

La pretul de 24 de milioane.

Apelezi la cineva care se pricepe cat de cat in domeniu, nu te apuci tu sa-ti faci PC de capu' tau.. deoarece atunci mai mult ca sigur nu vor fi compatibile.

M-am gandit mai bine, mi-l cumpar gata facut.Multumesc oricum pentru sfat.

Cel mai bine e sa te gandesti cati bani vrei sa bagi in calculatorul care vrei sal cumperi

eu personal mi lam facut pe componente separate si merge foarte bine.

Am gandit asa: am suma asta si ma incadrez in suma asta cu toate piesele

Iti faci o lista cu piesele care iti trebuie si dupaia te uiti la fiecare magazin in parte preturi

si care iti convine mai mult ti-l cumperi si asa mai departe la toata componente

Mie mi-a iesit tot calculatorul la 526 de euro.

Detin un calculator cu

8GB RAM

Placa video 2GB

Procesor Intel core I5 3,80 GHz.

si merge foarte bine asta e ce am facut eu si sunt multumit de decizia pe care am luato bafta.

Ai facut o afacere rentabila, insa m-am decis sa il cumpar gata facut. Multumesc pentru sfat oricum!

Iti recomand sa te duci la Domo, ca acolo si-a luat un tovaras de al meu cu 24 de milioane un PC de nota 10.

Si-a facut PC-ul prin piese care i le-a recomand un baiat care se pricepea foarte bine cu tot cu monitor a dat atat.

Are piese foarte bune in el.

Procesor i3 - 3.3

Ram 4GB

Placa video 3GB

La pretul de 24 de milioane.

Nu este absolut deloc rentabil, sa iti explic de ce: Am vazut la emag acest calculator http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-extreme-v10-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i5-3350p-3-10ghz-6gb-hdd-1tb-nvidia-geforce-gtx650-1gb-serioux-extreme-v10/pd/E37M0BBBM/ acum 2 zile a fost 17.5 milioane bani vechi insa nu am prins reducerea... acum costa 22.5 milioane bani vechi si uita-te bine ce are: I5 de 3.10 are 4 nuclee, cu turbo ajung la 3.3, 6GB rami, 1TB si placa video 1GB care ruleaza pe 128 de biti, consider ca este o afacere mult mai rentabila decat cea facuta de prietenul tau. O sa imi achizitionez acest calculator in scurt timp. Multumesc pentru sfaturi baieti, PUTETI DA TOPIC CLOSED, m-am lamurit.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.