Jump to content

[Portofoliu] Denii

pH Denisa
 Share

Recommended Posts

Nu lucrez de mult în PS, nu doresc păreri răutăcioase..

Aştept orice sfat !

gDt34vV.jpgrUEgmjU.jpgQA89TLp.jpgPvMjg9c.png

tT6PqWC.jpgGFK5zN4.pngMCVAKGo.jpgQZ9XqLG.jpg

Revin cu edit mai târziu, modific dimensiunile unor lucrări pentru o aranjare mai frumoasă în pagină.

Edited by pH D e n i i

Imi place creatia pentru bunicu, dar textul lasa de dorit in mai toate creatiile. Daca esti la inceput iti urez succes pe viitor :* Cu multa munca poti progresa mult.

Aşa este, îţi multumesc !

Urmăresc nişte tutoriale, dar nu-mi permite timpul să mă ocup foarte mult de photoshop.. o iau cu paşi mărunţi.

Lucreza la texte, da foarte urat acum. Foloseste fonturi calumea, iti recomand Babes neune, dolce vita, cauta pe net top fonts, si ia fonturi care iti plac. Nu adauga efecte aiurea pe texte, pune-le cu un rost.

Hmm, nu's experta in PS dar e placut la ochi :-?, eu zic ca esti pe drumul cel bun.

* Ai dreptate, avatarul pentru Crystyan e cel mai reusit.

Edited by BTD Ciresica

Buna, mie unul imi plac lucarile tale. Oricum mai ai de invatat dar pentru inceput este foarte bine.

Ma gandeam daca ai vrea sa-mi faci si mie un avatar ceva gen ca al lui Mikeyoto.

Multumesc si succes in continuare.

Foarte frumoase, e un bun inceput. Cat zici ca nu lucrezi de mult timp in PS e foarte bine.

Mulţumesc !

Am timp să învăţ lucruri noi, nu vreau să fac un job din asta, e doar un hobby.

Hmm, nu's experta in PS dar e placut la ochi :-?, eu zic ca esti pe drumul cel bun.

* Ai dreptate, avatarul pentru Crystyan e cel mai reusit.

Mulţumesc !

La fel ca mai sus, este doar hobby, îmi place să ajut.

Buna, mie unul imi plac lucarile tale. Oricum mai ai de invatat dar pentru inceput este foarte bine.

Ma gandeam daca ai vrea sa-mi faci si mie un avatar ceva gen ca al lui Mikeyoto.

Multumesc si succes in continuare.

Bună, mulţumesc !

Am mai făcut asemănătoare şi nu mai am idei.. nu vreau să fie doi cu aceeaşi lucrare şi să difere doar numele de pe ea.

Poţi face o cerere aici şi designerii serverului se vor ocupa în cel mai scurt timp posibil.

Lucrări noi:

hs9IvZG.jpgjOdFugh.jpgJZYcAVN.jpgYtFCcKC.jpg

7qy9NHl.jpg gznRrOK.jpg s6mUHRQ.jpg

*sunt câteva cărora doar le-am modificat puţin contrastul, nivelul de R-G-V şi luminozitatea.

Edited by pH D e n i i

Felicitari!

Felicitari!

Vă mulţumesc, dar am să vă rog să daţi Edit şi să dezvolţaţi puţin, mai pouteţi adăuga sugestii / păreri. (toate acestea pentru a nu risca să fiţi sancţionaţi conform regulamentului acestei secţiuni)

P80SetJ.jpgJ6dOxZv.jpg

Felicitari ! Un inceput destul de bun ,dar incarca sa urmaresti mai multe tutoriale . Dupa cate am observat mai ai de lucrat putin la text ,incadrare ...dar inveti cu timpul .Imi place foarte mult avatarul tau (cel cu pistolu) ,interesant ! Succes !

Toate lucrarile sunt reusite, nu vreau sa zic ca sunt expert dar chinuie-te mai mult la alegerea fonturilor si culoarea fonturilor, unele nu se potrivesc. Inteleg ca incerci sa integrezi textul in imagine, nu zic sa-l faci sa sara in ochi, dar nu se vede bine pe anumite suprafete. In rest totul arata foarte bine.

Edited by Christian UGD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.