Jump to content

Incepator - DeYn

DeYnbZoNe
 Share

Recommended Posts

Voi nu stiti sa apreciati munca unui incepator.Cand ati fost incepaturi tot asa vi s-a zis?Ca e praf lucrarea si alte kkturi?Dati-i sfaturi sa faca lucrari mai frumoase.Voi numai de criticat sunteti in stare.Am sa ii propun lui Alin ca cine mai comenteaza in sectiunea Creatii si nu da pareri sa primeasca warn ca voi numai de criticat stiti.Sunt sigur ca daca v-as zice la lucrari ca sunt praf,ati incepe sa ma injurati.Asa ca mai bine nu postati numai de dragul de a va afla in treaba.Dati-i sfaturi folositoare.

Lucrarea e buna pentru inceput :) .Incearca mai multe tutoriale , dupaia combinale si fa un sig sa vezi ce iti va iesi :)

..... Mai bine nu o puneai... o sa te alegi cu multe critici :)) fie :)

Incearca tutoriale !

P.S : mYhaY nu te mai baga ca nici tu nu esti maestru... si lucrarile tale tot praf sunt ;)

Asta cred ca a durut :))))

P.S : mYhaY nu te mai baga ca nici tu nu esti maestru... si lucrarile tale tot praf sunt ;)

Asta cred ca a durut :))))

Yep, asta chiar a durut... :))

DeYn, cum zic si ceilalti incearca niste tutoriale. Nu neaparat de pe B-ZOne...vezi si tu pe Youtube... etc.

ce vrea sa exprime poza ? scrisu ala mic de tot ? sau fundalul verde ?

-moamam ce e aiici:))) cine e mihay007 - cristal?

-poi uitate pe niste tutoriale si incearca sa pui efecte.. toate au un inceput.. nimeni nu sa nascut priceput sau unu din noi toti am fost praf.. deci nu te descuraja

- stephan dai copy si paste la link asa o sa o vezi

Bafta in COntinuare

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.