Jump to content

[B-Zone TV] Lada 2107 - Presentation

Skyntei
 Share

Recommended Posts

Masina asta o vezi peste tot in Republica Moldova, rar mai vezi un opel sau altceva ;)). Felicitari pentru idee si moduri!

Păi din 1982-2012 s-au fabricat în URSS , doar câteva exemplare din ele au ajuns in Republica Moldova.

Mai multe modele dețin bătrânii pentru că este o mașină care a intrat în istorie. :D

Mulțumesc.

Masina asta o vezi peste tot in Republica Moldova, rar mai vezi un opel sau altceva ;)). Felicitari pentru idee si moduri!

Tu esti beat?

Ai fost vreodata in Republica Moldova, ca sa vezi ce masini sunt acolo, vorbeste gura fara tine.

Daca as fi Nasu K te-as arunca la ban list!

Tu esti beat?

Ai fost vreodata in Republica Moldova, ca sa vezi ce masini sunt acolo, vorbeste gura fara tine.

Daca as fi Nasu K te-as arunca la ban list!

Am fost in Republica Moldova de mai multe ori decat ai iesit tu din orasul tau. Nu am stat in orasele mari, dar pe unde am fost doar Lada vedeam.

Daca nu stii nu mai comenta aiurea si vezi ca incultii sufera mult.

Cica sunt beat =)), comentezi fara sa stii , daca chiar nu crezi ca am fost acolo ii poti intreba pe [sQ]Watson, Joseph, [mR]Prodek si o sa confirme ceea ce am spus eu.

Edited by SQ C O Z A

Frumos realizat, dar atunci când pui un text incearca sa ii dai un shadow sau un contur negru pentru a fi vazut.

Asta am observat si eu . Foloseam White Color peste Snow Mod (alb peste alb). Mulțumesc de sfat. :)

UmanuDTS - Eu așteptam să-mi descrii Prezentarea la acest video , dar să nu il corectezi pe Coza.

'' Tu esti beat?Ai fost vreodata in Republica Moldova, ca sa vezi ce masini sunt acolo, vorbeste gura fara tine.

Daca as fi Nasu K te-as arunca la ban list! ''

*Așteptam un ''Felicitări'' , injurati-vă cu Coza prin PM până în 2014.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.