Jump to content

[BUG] Bank

GaTor360

Recommended Posts

Aseara a mers normal, dar se stie "bugul" pentru ca nu e prima data cand apare asa, poti sa dai /transfer sau /deposit de pe strada...

Vai n33d4sp33d cata inteligenta e in tine, incredibil ;;)...

Ti se pare ca a intrebat de unde poti da /transfer sau /deposit ?

@ Mie asta mi s-a intamplat o singura data de cand joc samp, de vreo 6-7 luni, si cand aveam lag.

Poate fii si de la lag :)

poi daca needforspeed are atata inteligenta inseamna ca tu ai si mai multa :)) oare cu ce scop intrase acest player in banca sa faca event deagle la ghiseu nu pentru a scoate/depozita bani :-J si daca nu stii sunt cateodata buguri la bizuri :D nush cum de zici tu ca nu ai patito niciodata in fn :-J

Vai n33d4sp33d cata inteligenta e in tine, incredibil ;;)...

Ti se pare ca a intrebat de unde poti da /transfer sau /deposit ?

poi daca needforspeed are atata inteligenta inseamna ca tu ai si mai multa :)) oare cu ce scop intrase acest player in banca sa faca event deagle la ghiseu nu pentru a scoate/depozita bani :-J si daca nu stii sunt cateodata buguri la bizuri :D nush cum de zici tu ca nu ai patito niciodata in fn :-J

Voi fara sa jicniti pe cineva nu stiti? :| Peste tot la fel. Mai controlati'va.

Va rog sa terminati cu OFFTOPICUL, Gator360 asteapta raspunsul unui admin/RazR, cel mai posibil din cauza lagului.

Si n33d4sp33d ... sincer nu-l mai imita pe Spawn folosind acelasi scris ca el ... si pe Alin scriind ca el, el folosea ' mi'a adus ne'am etc ... fii original, daca esti original esti punctat mai bine :)

Sincer habar n-am de la ce e ... in orice caz nu cred ca e de la lag. Faza interesanta e ca atunci cand merg gs ls si banca nu merg restul si invers.

Revin cu edit cand va fi rezolvat, topic inchis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.