GaTor360 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 * Nick-ul tau: GaTor360 * Descrierea bugului: am dat /enter in banca ls si ma dat aici.. * Screenshot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Aseara a mers normal, dar se stie "bugul" pentru ca nu e prima data cand apare asa, poti sa dai /transfer sau /deposit de pe strada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papy Gabriel Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Aseara a mers normal, dar se stie "bugul" pentru ca nu e prima data cand apare asa, poti sa dai /transfer sau /deposit de pe strada... Vai n33d4sp33d cata inteligenta e in tine, incredibil ... Ti se pare ca a intrebat de unde poti da /transfer sau /deposit ? @ Mie asta mi s-a intamplat o singura data de cand joc samp, de vreo 6-7 luni, si cand aveam lag. Poate fii si de la lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4LDextter Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 poi daca needforspeed are atata inteligenta inseamna ca tu ai si mai multa oare cu ce scop intrase acest player in banca sa faca event deagle la ghiseu nu pentru a scoate/depozita bani si daca nu stii sunt cateodata buguri la bizuri nush cum de zici tu ca nu ai patito niciodata in fn Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNNu Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 * Nick-ul tau: GaTor360 * Descrierea bugului: am dat /enter in banca ls si ma dat aici.. * Screenshot: Mai mult ca sigur din cauza lagului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Vai n33d4sp33d cata inteligenta e in tine, incredibil ... Ti se pare ca a intrebat de unde poti da /transfer sau /deposit ? poi daca needforspeed are atata inteligenta inseamna ca tu ai si mai multa oare cu ce scop intrase acest player in banca sa faca event deagle la ghiseu nu pentru a scoate/depozita bani si daca nu stii sunt cateodata buguri la bizuri nush cum de zici tu ca nu ai patito niciodata in fn Voi fara sa jicniti pe cineva nu stiti? Peste tot la fel. Mai controlati'va. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Va rog sa terminati cu OFFTOPICUL, Gator360 asteapta raspunsul unui admin/RazR, cel mai posibil din cauza lagului. Si n33d4sp33d ... sincer nu-l mai imita pe Spawn folosind acelasi scris ca el ... si pe Alin scriind ca el, el folosea ' mi'a adus ne'am etc ... fii original, daca esti original esti punctat mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Sincer habar n-am de la ce e ... in orice caz nu cred ca e de la lag. Faza interesanta e ca atunci cand merg gs ls si banca nu merg restul si invers. Revin cu edit cand va fi rezolvat, topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.