Jump to content

FIFA 14 - Numărul 1 în Marea Britanie în 2013

F4L KillerFish
 Share

Recommended Posts

fifa-14.jpg

FIFA 14 a obţinut titlul de "jocul numărul 1 de Crăciun" în Marea Britanie pe anul 2013.

Vânzările cu 18% mai mari au trimis FIFA 14 cu 17,000 unităţi vândute în plus faţă de Call of Duty: Ghosts, conform statisticilor din săptămâna anterioară datei de 25 Decembrie. FIFA 14 este acum cel de-al 8-lea titlu în topul de Crăciun din seria jocurilor de fotbal.

EA a mai câştigat acest titlu în 2008 cu FIFA 09, locul fiind în rest ocupat de seria Call of Duty chiar de la lansarea Modern Warfare, în 2007. De atunci, Modern Warfare 2, Black Ops şi Black Ops II s-au bucurat de acest loc de invidiat în top.

Agenţia de vânzări Gfk Chart-Track a menţionat faptul că EA a ocupat locul 1 printre jocurile de Crăciun de 14 ori de când a început să monitorizeze aceste vânzări de Crăciun acum 29 ani. EA şi Activision s-au înfruntat pentru acest titlu încă din 2003, însă doar un joc de la altă companie - The Elder Scrolls V: Skyrim - a câştigat titlul în 2011.

Vânzările consistente au ajutat Assassin's Cred IV: Black Flag să ajungă de pe locul 5 pe locul 3, în timp ce Battlefield 4 şi Lego Marvel Super Heroes au ocupat locurile 4 şi 5.

Restul topului Marii Britanii (UK Top 10) este format din GTA 5 pe poziţia 6, Just Dance 2014 pe poziţia 7, Need for Speed: Rivals pe locul 8, Killzone: Shadow Fall al nouălea şi Minecraft: Xbox 360 al 10-lea.

Sursă: gamespot

E foarte tare jocul. In sfarsit au facut schimbari fata de versiunile precedente care se asemanau foarte tare de la 2011 in prezent. Eu joc cu mare placere fifa si in fiecare an il downloadam cum apare.

Acesta Fifa pare a fi spart gheata zic eu :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.