KiNNd3R Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 @, desigur. Vorbeste cu bobo sau un deputy commander. Ce sa-i spun lui Bobo, si ce inseamna deputy commander? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM NewLife Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 Ce sa-i spun lui Bobo, si ce inseamna deputy commander? Lasa-mi numele tau complet de pe WOT aici,te bag eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 Ce mai faceţi tanchişti, mai ziceţi şi voi ceva, nu aţi mai zis ceva de ceva timp, a luat careva TOG II-u? Eu n-am putut să-l iau deoarece, am jucat la altcineva pe cont, şi i l-am luat lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 @, e cam degeaba tancu ala.. adica poate doar daca stai la snipe faci cv si sa prinzi batalii cu deaia mici ca altfel e doar un tanc in + in garaj Ce mai faceti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 @, Uite ce vreau sa-mi cumpar http://www.cel.ro/calculatoare-desktop/diaxxa-bulldozer-fx_8320-3.5-ghz-1tb-8gb-r9-270-oc-2gb-l/, sau mai astept pana luna viitoare si iau ceva la o mie 6000 de euro 16 gb cel mai bun la gaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristopher Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 TOG-ul e degeaba....paper tank. numai tunul e bun. NonSt0p3Rbiceps te pot ajuta eu cu o configuratie mai buna. Daca dorest, imi poti lasa un PM. Care face un pluton? numele meu PROO_f Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 @, Lasă-mi link aici sau în PM, îţi mulţumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kama Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Salutare, am experiență in World of Tanks, jucând din decembrie 2013. Momentan am un cont doar cu M3 Lee, încă puțin și iau T1 Heavy. Numele este TurnerBR, cineva să mă adauge în clan, mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Salutare, am experiență in World of Tanks, jucând din decembrie 2013. Momentan am un cont doar cu M3 Lee, încă puțin și iau T1 Heavy. Numele este TurnerBR, cineva să mă adauge în clan, mulțumesc.Aplica de pe website la wargaming si un deputy iti va da invite. Sper ss cresti repede in tier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Nu mai postează nimeni pe aici, nu am mai dat de mult pe World Of Tanks, dar totuşi am 2,000 gold 1,000 de la faza cu Overwolf şi încă 1,000 că am băgat eu, şi bag în fiecare lună, şi în fiecare saptaman aproape, hai ne auzim pe joc, nume: NonSt0p3R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM NewLife Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Nu se posteaza ca nu prea sunt jucatori de WOT pe B-Zone,daca aveti prieteni care joaca spuneti-le sa aplice in clan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 @@AIM NewLife, acum mai nou e la moda sa-ti faci propriul clan si sa fie vreo 10 in el si deasta nu prea mai sunt multi jucatori care ar vreas a aplice in clan.. Nici eu nu prea am mai intrat pe wot pt ca nu am pcul meu la mn acasa ci am un laptop antic care de abia duce sampul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kama Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Am aplicat în clan, să mă invite cineva. Momentan am M4 și SU-85B (sper că până weekend-ul viitor să scot SU-85). Ce mi-ați recomanda după? Să încep iar o linie până la tier V sau să evoluez cu unul dintre ele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 @, Numai un recruiter sau un Deputy Commander îţi poate da invite, aşteaptă să intre cineva, poţi da "APPLY" sau poţi da PM lui Bobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN TOTENKOPFF Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Si ce mai zic tanchisti? Ce ati mai crescut? Vad ca sectiunea asta e cam moarta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 @, Hai să facem noi puţin spam ce spui? Uite bine, vreau să mă reapuc curând, şi am de gând să cumpăr Hellcat, IS-3, IS-8 să le am acolo, mai am 6,000,000 şi nu ştiu ce să fac cu ei, poate ne auzim prin pluton. Hai la spam, poate se mai băga cineva. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Nicolas Posted November 21, 2014 Share Posted November 21, 2014 (edited) Wrong topic. Edited November 21, 2014 by Nicolas00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 @, Încearcă să eviţi posturile de +1 pe aici, aici nu este topic de +1, este un topic pentru jucătorii de World Of Tanks, data viitoare cer sancţionarea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miska ORIGINAL Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Cum este grafica jocului?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 @@Miska ORIGINAL, Este una foarte bună, te-aş ruga să nu mai postezi aiurea, am văzut c-ai postat în toate topicurile de pe forum pentru +1, acest topic nu este pentru +1, este pentru întrebări şi să ceri pluton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 (edited) Wrong. Edited November 30, 2014 by JMK NonSt0p3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Salut! Sunt noul membru al clanului [moga2001], si sper sa ne intelegem ca o familie Am un Matilda, la care mai am putin si evoluez la Churchill I si un T-28 pe care vreau sa il fac KV-1, apoi KV-2. Merita? Un Valentine AT, si restul elita si altele mai mici.Ce imi recomandati sa mai evoluez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 (edited) @@AIM RaresNr1, Bine ai venit, orice intrebare sau nelamurire despre World Of Tanks, poti apela la mine, pe joc: NonSt0p3R, sau prin PM. Iti recomand sa iei KV-1 si sa mergi pe linia aia, pana la IS-7 este o linie foarte buna. Edited November 30, 2014 by South NonSt0p3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xRares Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 @@AIM RaresNr1, Bine ai venit, orice intrebare sau nelamurire despre World Of Tanks, poti apela la mine, pe joc: NonSt0p3R, sau prin PM. Iti recomand sa iei KV-1 si sa mergi pe linia aia, pana la IS-7 este o linie foarte buna. Mersi, asa am zis si eu sa imi iau KV-1, de cateva zile. Pana atunci am mers pe ideea ca Churchill e cel mai bun, dar mi-am dat seama de prostie.. O intrebare: Stii ca exista unele tancuri de elita.. La ele am acumulat in total o experienta de 12.351 stele aurite. Cum pot transfera experienta la un tanc de exemplu la T-28, sa imi fac KV-1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NonSt0p3R Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 @@AIM RaresNr1, O poti transfera cu gold, bagi gold si o poti transfera. Daca mai ai intrebari, le poti adresa aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts