Jump to content

[PORTOFOLIU]Budd

Budd
 Share

Recommended Posts

Bună ziua, am decis să fac şi eu un portofoliu. Aceste lucrări le-am făcut acum în vreo 5 minute..

iwJoXzZ.png

Sv8YMFM.png

voi reveni si cu altele!

Edited by Budd

ZMMrKmp.png

La imagini de astea trebuie mai mult sa folosesti un Blur + Gradient Map care se potriveste la imagine + textul pe care l-ai scris nu se potriveste de loc acolo incerca sa gasesti fonturi pe net si sa le aranjezi sa se vada la evidenta + la avatare nu mai folosi mozaic foloseste mai mult la semnatrui. Priveste Tutoriale

Felicitari pentru munca depusa ! Dupa parerea mea mai ai de lucrat ...mai ales la incadrarea textului . Nu prea se potriveste acel font pe imagine ,incearca sa folosesti fonturi mai complexe.

Se vede ca-s lucrarI de 5 minute, dar poasteaza lucrari la care te-ai chinuit. Asa nu are rost sa scri ceva pe o imagine si sa o numesti "lucrare". Revino cu alte creatii sa vedem ce poti. Nu stiu cat la suta e facut de tine, deocamdata nu arata foarte frumos. Depune mai mult efort, bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.