Jump to content

[B-Zone TV] Stunts with car By Ghytza112

Ghytza112
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: RPG.B-Zone.Ro - Stunts with car
Gen: Actiune
Data: 12.01.2014
Scurta prezentare: Stunturi cu infernusul. Mi s-a tot cerut un videoclip in care fac asa ceva asa ca pana la urma am facut.
Link:

Videoclipurile mele :

http://www.youtube.com/watch?v=IMM-2UAVEXk - 29 septembrie 2013

http://www.youtube.com/watch?v=4VRQ9U9Wzo4 - 26 octombrie 2013

http://www.youtube.com/watch?v=5f8d83LdlQ8&feature=youtu.be - 12 ianuarie 2014

Vizualizare Placuta !

By Ghytza112 ;)

Edited by BotysGhytza

Sper sa nu te superi insa iti spun pe fata..

Tu postezi aici si iti pui toate 3 video-uri? Postezi unul singur, nu toate 3. Pana si la reclamatii la lideri iti pui videocliourile, doamne.. Link e gol si iti postezi vodelicpurile tale..

Ar trebuii sa faci videoclipuri mai calumea, nu sa te limitezi la stunts.

Sper sa nu te superi insa iti spun pe fata..

Tu postezi aici si iti pui toate 3 video-uri? Postezi unul singur, nu toate 3. Pana si la reclamatii la lideri iti pui videocliourile, doamne.. Link e gol si iti postezi vodelicpurile tale..

Ar trebuii sa faci videoclipuri mai calumea, nu sa te limitezi la stunts.

Ba frate, daca nu iti place nu te uiti. Ai tu ceva impotriva cu ceea ce fac eu? Nu ma intereseaza parerea ta ma doare undeva de ea. Nu mai posta aiurea daca n-ai chef sa apreciezi efortul depus de cineva pentru a realiza ceva. O zi buna !

Ba frate, daca nu iti place nu te uiti. Ai tu ceva impotriva cu ceea ce fac eu? Nu ma intereseaza parerea ta ma doare undeva de ea. Nu mai posta aiurea daca n-ai chef sa apreciezi efortul depus de cineva pentru a realiza ceva. O zi buna !

Mi-am dat cu parerea. Ce efort? Cu ce te ajuta 500 views? Castigi ceva? De ce nu faci acum 3 topicuri si pui videourile tale? Postez aici indiferent daca apreciez sau nu. De asta le postezi aici, sa le arati, si din moment ce dai Post New Topic avem tot dreptul sa ne dam cu parerea, indiferent care e.

Stunt-urile sunt interesante , trebuia să prelucrezi doar videourile mai bine și atât, bravo.

Multumesc.

Foarte tare frate !

O sa fac si eu inca mai am de fkt in rest am multe facute :)..

Bafta in continuare.

Multumesc. Succes si tie in ceea ce faci.

Edited by BotysGhytza

Felicitari pentru efortul depus, imi plac mult stunt-urile.

Bafta in continuare.

Multumesc. Mi-ai cerut sa fac cu masini si ti-am indeplinit dorinta. Sper sa-ti fi placut ceea ce ai vazut. Bafta si tie !

Minutu 2:20 si ceva e prea reusit stuntul aterizare tot ! in rest parca lipseste SFu =]] .

Frumos videoclip dar lucreaza si tu mai mult la grafica adica pune si tu ceva efecte de culoare .

Multumesc pentru apreciere, sincer chiar mi-am dat silinta sa fac ceva mai special. Eu zic ca fata de cele 2 prime videoclipuri ale mele acesta este putin mai diferit si aici ma refer doar la luminozitate. Salut !

Imi place ca folosesti efecte si tranzitii ca sa le inveti.

Melodia nu se cam potriveste cu filmul... Video Stunt sa pui melodie e la Smiley ... nu prea merge.

Incearca ca in viitorul videoclip sa-ti alegi o melodie si sa faci tranzitiile pe melodie ;) .

Succes!

Imi place ca folosesti efecte si tranzitii ca sa le inveti.

Melodia nu se cam potriveste cu filmul... Video Stunt sa pui melodie e la Smiley ... nu prea merge.

Incearca ca in viitorul videoclip sa-ti alegi o melodie si sa faci tranzitiile pe melodie ;) .

Succes!

Nu prea am avut idei de melodii si practic am puso pe aceasta numai ca sa fie ceva pe fundal.. Insa acum nu mai am idei de videoclipuri, pana la urma imi va veni mie ceva. Salut si succes si tie !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.