Jump to content

Prezentare Harvey_Specter

Harvey Specter I DeviL
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: Harvey_Specter

• Prenume: Este un joc, nu un site de matrimoniale, e de ajuns să mă ştiţi ca Harvey. :)

Varsta: 20 de ani

Locatia: De asemenea, nu contează în ce oraş locuiesc, contează cum îmi exercit activitatea pe acest server.

Ocupatie: După cum am spus, nu îmi depun CV-ul, că nu contează ce fac în realitate, contează ceea ce fac aici. Degeaba scriu că sunt nu ştiu ce, nu are nicio relevanţă aici.

Jocul(rile) preferat(e): La asta vă pot răspunde: FIFA, PES, Battlefield, SA:MP, aria întinzându-se mai mult, dar pe astea le joc mai constant.

Hobby-urile tale: Orice ţine de sport şi gaming.

Interese: Nu o să spun ce interese am în viaţa reală, deoarece probabil că acest topic este făcut pentru joc. Interesul meu este să avansez cât mai mult şi să nu creez probleme pe această comunitate.

O descriere despre tine: O să mă descoperiţi singuri şi o să vă creaţi o părere. :)

De unde ai aflat de B-Zone Community?: De la vărul meu.

Alte precizari?: Veţi vedea că ne vom înţelege bine, cei cu care voi avea ocazia să interacţionez. :)

Welcome !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.