Jump to content

vand invitati filelist

mariu

Recommended Posts

am 20 invitatii filelist cei interesati astept oferte de la voi ... nu vreau nimic anume...vreau sa vad ce oferiti si daca ma intereseaza o sa primiti invitatiile... apropo pe un cont de Ratie: 71.292 Upload: 6.38 TB Download: 91.69 GB ce oferiti? contul deocamdat nu e de vanzare dar daca oferiti ceva bun nu se stie poate il dau si pe asta...

pai nu neaparat sa le vad:P sa fac schimb ceva...ca si asa stau degeaba acolo si ma gandesc ca poate ofera cineva ce am si eu nevoie:d...si cine imi da disable? si de ce?...

pai eu nu joc sa:mp :( ...imi pare rau oricum mai am doar 2 invitatii... si zilele astea cred ca le dau si pe alea... :P

El Le Vinde Si Un Pr De'Al Meu Le Da Pe Gratis :)) Wahaha ..Cred Ca Are Pr Meu Vreo hmm 35...

pai de ce nu vb sa le dea la baieti pt ca sunt destul de multi care au nevoie....eu le-am mai dat la cunoscuti... si nu am zis ca le vand am zis sa le dau la schimb si sa primesc altceva ce as avea nevoie...:P.. toate cele bune...

Pei gandestete la ce doresti , eu unu n-am idee ce sa-ti dau :| ... Spune oferta si noi iti zicem daca suntem de acord ;)

sincer nu stiu ce sa vreau ma gandeam ca poate aveti voi ceva de oferit si eu as avea nevoie.... nus spune si tu ce ai de oferit chiar daca nu e cine stie si poate o sa imi placa sau am nevoie... vino cu o oferta si discutam....toate cele bune si tie...

Stiu ca s-a atins limita de membrii pe filelist, si chiar de ai invitatie nu poti face nimic cu ea.:|

da asa este deocamdata nu se mai pot face invitatii... si restul de invitati care le-am avut au fost programate pt apropriati... imi cer scuze...daca o sa se dea drumul si o sa mai fac rost de invitatii o sa le dau celor care mai au nevoie gratis...ms mult...

Eroare

Limita de utilizatori a fost atinsa. Peste aceasta limita, pot face invitatii numai pentru clasele VIP+ si donatorii.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.