Jump to content

Care este actorul/actriţa tău/ta preferat/ă? | Who is your favorite actor/actress?

F4L Oasis9
 Share

Recommended Posts

Numele actorului / actriţei preferate: Robert Downey Jr, Steve Buscemi.
Motivul: Intra in rol foarte bine, nici nu prea stiu cum sa explic.....cu totii cred ca stim.
Filme în care a jucat:
Iron man, Boardwalk Empire, etc.

Edited by Anjou

Name the actor / actress favorite: Vin Diesel

Reason: It's my kind of actor. Tough, ambitious, strong, etc.

Movies starring: Fast and Furious, etc.

Numele actorului / actriţei preferate:Paul Walker
Motivul:Unul dintre cei mai tari actori.Din pacate a decedat.
Filme în care a jucat:Fast and Fourious

Numele actorului / actriţei preferate:Paul Walker
Motivul: Da, este actorul meu preferat pentru ca arata o evoluti de personaj frumoasa.. A decedat, nu am sa incerc sa imi caut un altul deoarece acesta imi place ca oarecare altul. Odata ales ramane cel pe cere il admir.
Filme în care a jucat:Fast and Fourious
, bineinteles.

Edited by Ad3LiNN Don

Numele actorului / actriţei preferate: Paul Walker
Motivul:M-am uitat cu placere la filmele in care a jucat... insa, dupa deces, a devenit la fel ca M.J, mult mai cunoscut.
Filme în care a jucat: Fast and Fourious

Name of the actor/actress: Pierce Brosnan

Reason: Such a great actor he realy played well the james bond franchise and also other roles and his acting is great realy.
Movies in which he/she starred: The World is not Enough, The November Man, Tommorow never dies.

Numele actorului / actriţei preferate: Vin Diesel
Motivul: Este un actor foarte bun.
Filme în care a jucat: Fast and furious.

Motivul: Este un actor foarte bun.

Filme în care a jucat: Fast and furious.

Primeşti un avertisment verbal pentru că nu ai respectat minimul de cuvinte ( 10 ).

+

http://forum.b-zone.ro/topic/67949-care-este-cartea-ta-preferat/page-4#entry3998406

Numele actorului / actriţei preferate: Jason Statham
Motivul: Este un actor cu talent,are orice calitate specifica unui om,stie sa-si joace rolurile as acum trebuie.
Filme în care a jucat: Parker, Hummingbird, Expandables 3, 13, Blitz, Homefront, etc.

Numele actorului / actritei preferate: Vin Diesel

Motivul: Este un actor foarte talentat, isi joaca rolurile foarte bine si este un om cu caracter specific.

Filme in care a jucat: Fast & Furious, Triple X, The Last Witch Hunter

Numele actorului / actritei preferate: Jason Statham.

Motivul: Pe lângă faptul că este un actor foarte bun, este și un om minunat. Nu l-am cunoscut, orice fan ar vrea asta dar se vede și din interviuri și din ce a povestit că este om cu suflet mare. Joacă excelent și roluri negative și pozitive.

Filme in care a jucat: The Expendables 1/2/3 | Transporter 1/2/3 | Parker | Homefront | Fast and Furious 7 | Parker | Crank etc.

Numele actorului / actriţei preferate: Paul Walker

Motivul: Unul dintre cei mai tari actori.. din păcate a decedat.

Filme în care a jucat: Fast and Fourious 1-6.

Primesti un avertisment verbal pentru ca nu ai respectat minimul de cuvinte. " din pacate a decedat" nu se pune la socoteala, ca doar nu-ti place actorul pentru ca a murit.

Numele actorului / actriţei preferate: Ellen Pompeo
Motivul: Este o actrita de exceptie, castigatoare a mai multor premii, printre care si Satellite Award pentru cea mai buna actrita intr-un Drama TV Series din 2007. I-am urmarit performanta in decursul tuturor celor unsprezece sezoane ale serialului Grey's Anatomy prin care a devenit celebra si am fost impresionat de prestanta uimitoare, prezenta de spirit si talentul nativ de care a dat dovada. A reusit sa ma ataseze intr-un mod inedit de serial si a creat din personajul Meredith Grey un model de urmat in viata pentru mine.
Filme în care a jucat: Old School, Daredevil, Moonlight Mile, Grey's Anatomy (caracter principal).

Numele actorului / actriţei preferate: Jim Carrey.
Motivul: Este unul dintre cei mai buni actori de comedie, imi place foarte mult rolul care il joaca, mai ales in Ace Ventura, este foarte amuzant si totodata unul dintre cei mai buni detectivi.
Filme în care a jucat: Mincinosul Mincinosilor, Ace Ventura(Mai multe serii), Yes Man, etc.

Numele actorului / actritei preferate: Jason Statham

Motivul: Because he is a very talented actor and he can play in different roles because he is a very skilled person.

Filme in care a jucat: Fast & Furious, The Transporter, Wild Card,Revolver

Motivul: Actorul care nu se da batut niciodata. Un pasionat de masini, de cai putere. Este acea fire care pe langa raul pe care il are in el, mai da dovada de o iubire, un sentiment mare. Suflet mare. Are o abilitate de cascador + bataie. Genul de personaj care lasa cu gura cascata un cinema cu, muschii lui.
Filme în care a jucat: Fast and Fourious 1-7.

Numele actorului / actriţei preferate: Brad Pitt
Motivul: Este un actor foarte bun si stralucit, isi pune amprenta pentru totdeauna pe filmele in care joaca.

Filme în care a jucat: Fury, World War Z, Troia, Fight Club.

Numele actorului / actriţei preferate: Jason Statham.

Motivul: Joacă bine, filmele de acțiune sunt pe placul lui și joacă foarte bine atât rol negativ cât și rol pozitiv.

Filme în care a jucat: The Expendables 1/2/3, The Mechanic, Transpoter 1/2/3, Homefront, Parker, Crank etc.

Numele actorului / actriţei preferate:Tony Jaa

Motivul:"Dupa cum afirma acesta pasiunea sa pentru artele martiale se trage de la filmele cu Bruce Lee si Jackie Chan pe care le privea, astfel ca acesta s-a apucat serios de treaba incepind a se antrena in fiecare zi de la 5 dimineata pina la 10 lupta teraditionala din Thailanda, Muay Thay."

Filme în care a jucat:Fast and Furious 7 / Furios şi iute 7, Protector 2, Ong Bak 3 / Legenda regelui elefant – bătălia finală, Ong bak 2 / Legenda Regelui Elefant, The Bodyguard 2, Tom yum goong / Misiune de recuperare , The Bodyguard, Ong-bak / Luptatorul Muay Tha, Nuk leng klong yao, Nuk leng klong yao, Plook mun kuen ma kah 4 / Spirited Killer.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.