dubliss Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 singura reusita dintre astea noi e aia pt papy restu ...la majoritatea ai pus alea 3 lini albastre care uneori nu isi au rostu. la aia cu coca cola ai trecut de la o culoare mai palida direct la una puternica si borderu nu arata bn mergea un border mai roscat de 3 px la toate ai stilu ala de scris incearca si alt stil si daca chiar vrei sa pui drop shadow pe text punel de 90 grade ca arata mai bn de exemplu la aia pt ionuc puteai incerca fara drop shadow si ca,culoare un albastru mai inchis iale ca pe niste sfaturi nu critici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 New one Link to comment Share on other sites More sharing options...
bIzZaRe Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Frumoase creatile imi place stilul tau :> bravo ! imi place mai ales cea din sa:mp avatarul si signature ! Bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l3t3r Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 florinacyo za best! sunt fan florinacyo la photoshop ! cum se numeste fontul tau ? il ador.... semnaturile facute de tine merita purtate Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 hEhE.... Cum ai bagat Chitara aia ...GG Felicitari ! <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 felicitari:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 New..creations 1# 2# 3# 4# 5# 6# 7# 8# 9# 10# Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 frumoase dar mai incearca si alt font de text... frumoase dar mai incearca si alt font de text... Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 Am folosit 5 fonturi , numarale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezierr Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 ba sincer scuze cati spun tu te-ai apucat de ps demult dar tot slab esti ai avansat 0.1 scz .. cati zic.. ori avansezi ori... degeaba postezi.. parerea mea... toti zic faine faine... dar .. eu til dau exeplu pe tudor... el a avansat ff mult si incepuse dupa .. cineva... din designeri .. dar a evoluat ff mult ... eu iti dau un sfat schimbati stilu .. textu... tot ... c4d effect mai baga pe screen nu baga .. numai parca tot e mort.. plmm .. uitate la lucrari de ale tale de acu 5 luni si astea sutn identice nimic nai flow,lumina,depth.. totul e mort .. sper sa nu te superi ... dar frate nu se mai poate asa... Sper sa intelegi ca e un sfat .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 (edited) Foarte frumos man!!! Felicitari! Se vede cine se pricepe:) Astept sa imi faci si mie una in creatiile urmatorea:) Multumesc P.S: Sincer , dc tie ciuda pe Florin? Macar el stie , Tu ce stii? Edited March 12, 2010 by SapTy Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3vinXpro Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 aia cu fumilicious e beton... nu esti chiar asa slab cum zice tipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliric1 Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Il iubim pe florinacyo Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Hmmm...Unele frumushele...altele mai putin Incearca daca vrei si poti...sa'ti schimbi stilul ..Sincer Felicitari pt efot ! <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightFury Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 ba sincer scuze cati spun tu te-ai apucat de ps demult dar tot slab esti ai avansat 0.1 scz .. cati zic.. ori avansezi ori... degeaba postezi.. parerea mea... toti zic faine faine... dar .. eu til dau exeplu pe tudor... el a avansat ff mult si incepuse dupa .. cineva... din designeri .. dar a evoluat ff mult ... eu iti dau un sfat schimbati stilu .. textu... tot ... c4d effect mai baga pe screen nu baga .. numai parca tot e mort.. plmm .. uitate la lucrari de ale tale de acu 5 luni si astea sutn identice nimic nai flow,lumina,depth.. totul e mort .. sper sa nu te superi ... dar frate nu se mai poate asa... Sper sa intelegi ca e un sfat .. vorbe de duh ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 frumusele :P chiar sunt marfa:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted March 12, 2010 Author Share Posted March 12, 2010 aia cu fumilicious e beton... nu esti chiar asa slab cum zice tipu Nu,'tipul' ala are dreptate si daca tot le fac degeaba si spune ca nu am avansat deloc mai bine numai incerc,decat sa incerc degeaba si sa nu 'avansez' cum spune el,numai are rost sa fac. @Dezierr,ma suparam daca imi zicea vreun newbie chestia asta,dar nu ma supar ca ai spus-o tu. Inca ceva....puteti da topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Closed , bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinacyo Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Reopened 1# 2# 3# 4# 5# 6# 7# 8# 9# 10# Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 foarte frumoase, congrats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bZDrag0s Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Frumoase ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
William Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Faine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invaeus Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Messy. Texturi puse la întâmplare. Nu tu depth, lumină, focal. Integrarea textului la fel de slabă. keep it up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Foarte misto ti-au iesit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Foarte tari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts