Jump to content

florinacyo gFx.

florinacyo
 Share

Recommended Posts

singura reusita dintre astea noi e aia pt papy restu ...la majoritatea ai pus alea 3 lini albastre care uneori nu isi au rostu.

la aia cu coca cola ai trecut de la o culoare mai palida direct la una puternica si borderu nu arata bn mergea un border mai roscat de 3 px

la toate ai stilu ala de scris incearca si alt stil si daca chiar vrei sa pui drop shadow pe text punel de 90 grade ca arata mai bn de exemplu la aia pt ionuc puteai incerca fara drop shadow si ca,culoare un albastru mai inchis

iale ca pe niste sfaturi nu critici.

ba sincer scuze cati spun tu te-ai apucat de ps demult dar tot slab esti :| ai avansat 0.1 scz .. cati zic.. ori avansezi ori... degeaba postezi.. parerea mea... toti zic faine faine... dar .. eu til dau exeplu pe tudor... el a avansat ff mult si incepuse dupa .. cineva... din designeri .. dar a evoluat ff mult ...

eu iti dau un sfat schimbati stilu .. textu... tot ... c4d effect mai baga pe screen nu baga .. numai parca tot e mort.. plmm .. uitate la lucrari de ale tale de acu 5 luni si astea sutn identice nimic nai flow,lumina,depth.. totul e mort .. sper sa nu te superi ... dar frate nu se mai poate asa...

Sper sa intelegi ca e un sfat .. :|

Foarte frumos man!!! Felicitari!

Se vede cine se pricepe:) Astept sa imi faci si mie una in creatiile urmatorea:) Multumesc

P.S: Sincer , dc tie ciuda pe Florin?

Macar el stie , Tu ce stii?

Edited by SapTy

ba sincer scuze cati spun tu te-ai apucat de ps demult dar tot slab esti :| ai avansat 0.1 scz .. cati zic.. ori avansezi ori... degeaba postezi.. parerea mea... toti zic faine faine... dar .. eu til dau exeplu pe tudor... el a avansat ff mult si incepuse dupa .. cineva... din designeri .. dar a evoluat ff mult ...

eu iti dau un sfat schimbati stilu .. textu... tot ... c4d effect mai baga pe screen nu baga .. numai parca tot e mort.. plmm .. uitate la lucrari de ale tale de acu 5 luni si astea sutn identice nimic nai flow,lumina,depth.. totul e mort .. sper sa nu te superi ... dar frate nu se mai poate asa...

Sper sa intelegi ca e un sfat .. :|

vorbe de duh ^77.gif

aia cu fumilicious e beton... nu esti chiar asa slab cum zice tipu :D:b-emo:

Nu,'tipul' ala are dreptate si daca tot le fac degeaba si spune ca nu am avansat deloc mai bine numai incerc,decat sa incerc degeaba si sa nu 'avansez' cum spune el,numai are rost sa fac.

@Dezierr,ma suparam daca imi zicea vreun newbie chestia asta,dar nu ma supar ca ai spus-o tu.

Inca ceva....puteti da topic closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.