Jump to content

Nature/Fire Prince of Persia Tutorial

John F4L
 Share

Recommended Posts

Este frumos sn00p , chiar daca nu prea am inteles nimic , o sa ma apuc si eu de PhotoShop , sa ma inveti :)) , gg pentru efort ... este super :X daca reusesc ceva , poate o sa postez :)) BRAVO !

Ma, tutorialul este al meu. Este facut de mine. De acolo doar mi'a venit ideea. Nu mai spuneti ca este copiat ca nu este.

Pai este facut de tine,asta se vede dar modul in care te inspiri tu de acolo ajunge foarte aproape de copiat.Ai luat ideea cu Nature & Fire si ai folosit acelasi render.

Oricum,ti-a iesit bine.

Daca tu ai face un tutorial si eu as face exact ca ala numai ca rezultatul sa fie putin diferit,nu e furt,nu ? :)) .Nu cont. ca te-ai inspirat.Defapt,tu ai copiat tot.Daca nu era tutorialul lui Expirat,tu nu faceai asta nici in veci,iti zic eu.

In concluzie,e furt.

Daca tu ai face un tutorial si eu as face exact ca ala numai ca rezultatul sa fie putin diferit,nu e furt,nu ? :)) .Nu cont. ca te-ai inspirat.Defapt,tu ai copiat tot.Daca nu era tutorialul lui Expirat,tu nu faceai asta nici in veci,iti zic eu.

In concluzie,e furt.

idem runeri

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.