edusca00 Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 - Talisman Oniline - Jocul este destul de frumos,grafica bunicica... la inceput destul de multe questuri pe parcurs primesti cate 2 sau in unele levele deloc.Levelul se face repede dupa mine debea pe la 40+ se face mai greu.Ai animale dintre care Panda (iti mareste viata) si Wild Mule (mareste mana - spirit ) le iei din questuri... celelalte animale le iei cumparand cu bani reali.Exista multe tipuri de armuri White (cele slabe) , Green (cele normale) , Blue (cele folosite de cei mai multi sunt bunicele) , Purple (armuri care in general iti dau anumite bonusuri cum ar fi : Scade cooling time-ul adica timpul pana se reface skillul cu 60 de secunde... sau iti da mai mult vitality) , si Golden (cele mai rari armuri din joc pe care nu oricine le are sunt foarte bune) exista Dexterity,Vitality,Inteligence si Strenght. Exista 5 servere si le voi luat in ordine dupa cum au aparut :Light in Darkness Sky around Water(sunt cei mai multi romani chiar si eu) Earth and Seas Sun and Moon All Stars Sunt 5 clase existente :Monk Fairy Assasin Tamer Wizard O sa va spun cate ceva despre fiecare.... Monkul... una dintre clasele predominante.... are o combinatie de multa forta (strength) si aparare (defence)... de accea porecla lui ii este Tank pentru ca are rol de absorvire a damage-ului in Dungeonuri.Fairy..... cea mai cautata si mai buna clasa.... nu este facuta pentru dueluri,dar la un anumit level,respectiv 55+ poti face unele cave-uri singur/a si pot sa iti cada itemuri foarte bune pe care le poti vinde si castiga bani.Are nevoie de mana... pentru ca este healer... da viata multa... are vreo 2-3 atacuri , 2 heal , 1 revive si 1 buff pentru cresterea vietii.Assasin.... este o clasa aproape la fel de buna ca monkul.... are un mic dezavantaj si anume defenseul... nu este chiar foarte #cenzurat#,dar e mai slab ca la monk.Are hp bun si atacuri puternice... este bun de obicei in atacuri rapide si in AOE ( nu toate clasele aoe ..si pentru cei ce nu stiu ce este acela un aoe inseamna un Skill care afecteaza tot in jurul playerului pe o distanta anume) este bun si pentru cave-uri doar daca are Dagger(o sa va zic si cate ceva despre arme pentru ca aici e cel mai greu).Tamer... un caracter slabut.... are atacuri foarte puternice si poate lua orice animal vrea... inafara de bosi.Acesta creste in level dupa ce omori monstrii.Wizard.... dupa mine e cel mai slab... are viata foarte mica...dar odata ce alegi Sword cu foc are atacuri extrem de puternice ... cele mai bune poti spune... este atacator de la distanta ca si Fairy si Tamer ceea ce inseamna ca foloseste mana si cu o tactica buna poate sa bata multi dusmani. Asa acuma am spus ca o sa va explic cate ceva despre arme... fiecare clasa are cate 2 arme. Monk (Staff si Shovel) , Fairy (Pearl si Wheel), Assasin (Simitar si Dagger), Tamer (Bow si Crossbow) si Wizard (Sword si Blade). Incepem cu Monk... este luptator corp la corp.... Stafful are damage mare si aduge un fel de plus cu atacurile care slabesc apararea dusmanului si un skill cu durata de cateva secunde in care ii se ia un anumit numar de puncte de viata inamicului.Este bun pentru Grind si pentru drop-uri pentru ca bati repede monstrii.Shovel este o arma cu Stun care dupa ce strangi 5 atacuri poti da unul cu toata forta creeand un damage mare.Este bun pentru Bosi si Dungeonuri/Cave-uri.La Fairy... Pearl este o arma nu prea stralucita care nu face damage mare... foarte putine fairy o folosesc pentru ca nu este prea buna.Wheel cea mai folosita arma de fairy are stun... singura dintre cele 2 si atacuri mai puternice.De aceea este cea mai aleasa arma dintre cele 2.Assasin ... Dagger are damageul aproape la fel ca simitar,dar ce-i drept Dagger-ul este mai puternic... are atacuri puternice si poate face multe Criticaluri,este folosit in Cave-uri/Dungeonuri,bosi si in grind uneori.Simitarul este o arma cu aoe care are dmg-ul asemanator cu dagger-ul numai ca acesta e bun pentru Grind.Tamer... nu stiu prea multe despre aceasta clasa pentru ca nu am jucat cu ea prea mult... stiu doar ca cel mai folosit este Corssbow nu stiu de ce puteti sa va mai interesati de la alti playeri.Bow am auzit ca este slabut si nu da atacuri puternice de aceea nu e folosit.Wizard... Sword... o arma puternica care este de foc si face damage mare, folositor in cave-uri si la bosi,Blade este sabia care are AOE folosit la grind eu va recomand Blade ca este mai cautat decat sword.Are un atac care da freeze la adversar/a neputand sa se miste pentru cateva secunde ceea ce aduce un avantaj clasei.Fiecare clasa are 2 Assistant Talisman care dau anumite skilluri in plus.Aici ramane la alegerea voastra ce va place si ce credeti ca este mai bun pentru ca toate sunt folosite...Levelul maxim este 65 deocamdata,dar va fi 99 maxim... cine stie poate o sa bage peste 99. Exista si animale de calarit....Lup,Cal,Holy Floater,Lup,Tigru (tigru il iei de la quest la level 25).Fiecare item (armura,arma,assistant talisman,mount) poate fi ridicat la +10... pentru a ridica acestea trebuie un anumit Gem (Gem fiind un fel de piatra pretioasa,speciala care ajuta la ridicarea armurii) pe langa asta va mai trebuie o suma ceruta de ei si itemul pe care vreti sa il upgradati.Cu cat cresti + la armura cu atat va da mai mult vitality si defense si un look mai cool si cu cat o cresteti mai mult o sa vedeti ca sansele de reusita for deveni mai mici facand aproape imposibila ridiarea itemului,dar daca cumperi TP pentru 399 TP poti lua un Gem care iti ridica sansele la 100% ... inainte daca nu iti reusea armura iti cadea din + acuma nu iti scade ramane asa cum ai puso numai ca iti da +1% reusita sau +5% cand e mai mica. http://www.talismanonline.com/downloads.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 si cateva poze - Talisman Online - Monkul Fairy Assasin Tamer Wizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
krimes Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 ha ha .....LOL grafika este..... #036; Link to comment Share on other sites More sharing options...
edusca00 Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 da este reusita din punctul meu de vedere si gamepley-ul e superb ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macelaru Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 nu prea imi place grafica jocului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest l3m0n Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 si eu jucam jocu asta : jucam pe big tree wizard lev 25 fata + tigru + 3 ! s mai multe ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nookieee Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Metin 1 la prima vedere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinnie Chase Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 L-am jucat,frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuS007 Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Este destul de reusit,am jucat mai demult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Pare dragut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rock Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 AM jucat, am cont lvl 33 pe assasin, iteme full pt lvl meu, 32 gold + tigru, e super frumos jocu Link to comment Share on other sites More sharing options...
uN1kuL Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Dragut...poate am sa-l incerc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAnC3Zu Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 pare interesant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apple Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Am incercat acest joc..am jucat timp de 1 luna,un timp in care am ajuns la level 38 foarte,foarte frumos!^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
misheL Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 are grafica mediu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adr1anu Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 park e perfect world Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts