Jump to content

[B-Zone TV] - Oastea Boierilor

F4L Deidara
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Oastea Boierilor - episodul pilot: Oastea vs. Gaborii.

Gen: Comedie.
Data: 26 ianuarie 2014.
Scurta prezentare: În videoclipul de mai jos puteți observa doi dintre oștenii neînfricați ce fac parte din Oastea Boierilor luptând pe brânci cu gaborii. Am încadrat genul filmului în categoria comedie, dar fiecare îl vede în propriul fel.
Link:

Melodia este foarte potrivita, mafia reprezentand o metafora pentru gruparea terorista si DMista "Nea". Totusi este un cliseu faptul ca politistii sunt asa prosti sa moara mereu, insa partea cand a murit Tenie mi-a frant inima... Tenie era un fel de Paul Walker DMist...si acum s-a dus =(

Fain, dar inchide chat-ul cand filmezi de pe F7. Si incerca sa filmezi mai clar, se vede cam slabut desi e HD. Per total insa mi-a placut. +1 cand voi putea

Este episodul pilot, ceva de probă. Referitor la filmat, eu filmez 1440p, dar din cauza editorului de video, cică, claritatea clipului scade. Mulțumim!

Doamne... ăştia din departamente când intră fac test de DM măcăr?

Nu e de mirare că am dat rob cu Perrenialul la ora 21:00 cu 3 newbie de level 7 în LS ( am luat şi ruta pe lângă jail ) şi nici măcar fum n-a scos maşina după ce au venit cei din PD trăgând pe H.

Jalnic... pe vremuri te simţeai în al 9-lea cer dacă reuşeai să omori un PD sau să-i spargi o roată deoarece erau oameni de valoare în departamente care ştiau să tragă... acum e mai greu să te pui cu un player level 1 la DM decât cu un PD.

Fain video. Sper să mai faceţi.

Edited by MosneguTzz

Sincer, v-as da ajail la nesfarsit la astia care in loc sa lasati departamentele sa isi faca treaba aveti chef de DM. Mergeti si faceti DM acasa la voi, luati fratilor un morcov si un pastarnac si lupati-va cu vecinii. Nu e de mirare ca serverul isi pierde reputatia cand exista specimene ca voi. Mi-e mila de voi, copii fara buletin care nu stiu altceva decat Counter Strike. Asta nu e CS, e server RP, daca nu stii ce e ala RP dute la scoala si invata.

Chiar nu astept partea a 2-a. Noroc ca nu ati dat peste mine, si chiar va indemn sa va feriti :)

Edited by South Wisler

@@Oastea Boierilor, sunteti copiati? aveti prea multa valoare? va rog ,, ma faceti sa rad , voi niste pustani de 10 ani aveti un clan prin care il platiti cu '' stai ca ii fur lu tata 50 de lei sa platesc '' Vedeti-va de clanul vostru,

@@AliNNN,De tine ce sa mai vorbesc.. esti un mare mare,, nu mai zic cum;)

ai facut aplicatie , ai fost respins si acm te dai boier:)) lasati-va fratilor de samp, no-lifer;) http://forum.b-zone.ro/topic/186477-cerere-ojalinnnn-respins/ !

Edited by OJ Tropicos

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.