Jump to content

Problema FPS

GF Vince
 Share

Recommended Posts

Nume:Vince
Ce problema ai?: Pai de exemplu joc GTA IV, am 60 si ceva fps totul pe low, 1280 x 720 si dupa ajunge la 20, apoi iar 100 iar 20 este destul de enervant, mi se intampla si la minecraft si la alte jocuri. Am un laptop destul de bun GT650M 128 bit, 2048, mb VRam, si i7. Am toate update-urile la zi si la placa video dedicata si la cea integrata, jocul il rulez pe placa dedicata. Ce as putea face?
O scurta descriere a situatiei:Am explicat mai sus.
Screenshot:
http://imgur.com/sLzvLZ1,zC8clee,KvofdTq,4jVxej5,n9nmZXB
Alte precizari:

Edited by GF Vince

Ar putea fi de la hard cand incarca harta sa iti scada fps, asta poti testa sa stai cam in acelasi loc si sa vezi daca iti mai scade. Mie imi merge cu tutul pe high, 1366x768 pe laptop cu i7 4500 + 8850 fara sa scada sub 40-45. Dupa parerea mea ori ramane fara ram, ori e de la hard.

Ar putea fi de la hard cand incarca harta sa iti scada fps, asta poti testa sa stai cam in acelasi loc si sa vezi daca iti mai scade. Mie imi merge cu tutul pe high, 1366x768 pe laptop cu i7 4500 + 8850 fara sa scada sub 40-45. Dupa parerea mea ori ramane fara ram, ori e de la hard.

Ram am 8GB, cu IV ruland in jur de 5 sunt consumati, se poate de la hard sa fie, ce pot sa ii fac, in windows experience imi da 5.8 la hard. e un Segate sata II de 500GB

Il am din Iulie 2013, si cand am facut pozele aveam Skype si Chrome deschis, atat. Am luatS UniBlue SpeedUpMyPc si o sa ii dau o scanare. Inca ceva, cum e mai bine sa folosesc hardul? Pe achi sau pe ide?

Edited by GF Vince

De multe ori, serviciul de "Indexing" poate utiliza HDD-ul destul de mult! Cu Indexing-ul activat, optiunea de cautare a dupa fisiere in PC a Windows-ului, functioneaza mai rapid. Dai click dreapta pe fiecare partitie, dai pe Properties, si ai jos o casuta "Allow files on this drive to have contents indexed in addition to file properties" pe care o debifezi.

Cand vei debifa casuta pentru partitia unde e instalat Windows-ul, vor aparea niste erori, cum ca nu poate modifica nu stiu ce la niste fisiere ale Windows-ului - acolo dai "Ignore all".

GF Vince:

Incearca sa-ti instalezi Windows 7 Home, este cel mai recomandat pentru jocuri. Si vezi cum iti va merge.

Daca nu vrei sa schimbi Windows-ul atuncia descarcati un Antivirus bun si dai full scan. Iti recomand NOD32, deoarece ai un PC foarte bun si destui rami pentru acest Antivirus.

Edited by LC Heavy

Salut.

Ai windows x32,x64 bits?

Ai cooler la laptop?Se incinge tare laptop-ul?

Gta 4 nu e optimizat pt i7, sry dar asta e realitatea.(decat cu enhancere de fps sau patch-uri sa mai maresti fps-ul atat ce poti face)

on: Sterge uniblue speedupmypc, sau toate softwar-urile astea care spun ca iti scaneaza tot systemul si iti gasesc n. sute de erori in pc iar apoi iti spun ceva gen:"Upgrade your account for 10,20$ to speedup your pc" Sunt tzepe mari care au si virusi si iti fura datele de pe card cand le introduci.Decat sa refragmentezi hard-ul e cel mai bine. Bafta

Edited by extremefapper

Salut.

Ai windows x32,x64 bits?

Ai cooler la laptop?Se incinge tare laptop-ul?

Gta 4 nu e optimizat pt i7, sry dar asta e realitatea.(decat cu enhancere de fps sau patch-uri sa mai maresti fps-ul atat ce poti face)

on: Sterge uniblue speedupmypc, sau toate softwar-urile astea care spun ca iti scaneaza tot systemul si iti gasesc n. sute de erori in pc iar apoi iti spun ceva gen:"Upgrade your account for 10,20$ to speedup your pc" Sunt tzepe mari care au si virusi si iti fura datele de pe card cand le introduci.Decat sa refragmentezi hard-ul e cel mai bine. Bafta

Am 64bit, am cooler, nu se incinge tare, speedupmypc e luat de pe torrent cu activator si eu bun.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.