Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Creatii Kip !

Kip
 Share

Recommended Posts

Incearca un Arial ca text , in rest e ok lucrarea daca faceai un efect cu c4d pe sabie era mai frumoasa :D

Am incercat efect de foc.. dar numai a sabie nu arata :)) nu am vrut sa pun f multe efecte pentru ca imi place poza :)

iti dau un sfat cel putin mie imi functioneaza incearca sa lucrezi pe culorile din stock pentru a integra renderu mai bine in culori de ex: pe stockul tau domina verdele daca puneai acel efect de acolo pe sabie si era putin verzui se vedea mai frumos :D la text daca pui stroke pune-l size 1 si dal 50% sau mai mic opacity incearca alt font gasesti multe pe www.dafont.com si incearca texte care se potrivesc renderului/stockului de ex daca faci o creatie tema girl incearca un font mai feminin daca faci ceva cum ai facut tu mai sus incearca un tfon ceva mai "agresiv" sper ca intelegi ce vreau sa zic ;) dar oricum ai avansat repede

Edited by F4L crystyanos

1.La cea cu Alex Velea...nu'mi place cum ai integrat renderul...trb sa dai putin cu smudge pe el :D Sa nu sa vada ca e pus acolo asa :|

2.Wallpaperul este cam simplu ;))

3.Semnatura imi place

Felicitari pt efort :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.