Jump to content

Portofoliu - UTZ MIonut

AIM MIonut
 Share

Recommended Posts

Si eu lucram candva in photoshop si stiu cat este de greu pana inveti.

Nu te mai lua dupa toti ''fatalaii'' care isi dau cu parerea sa se afle in treaba. Daca nu va place ce face el de ce veniti aici sa criticati ca e asa sau asa? Probabil sunteti invidiosi ca altfel nu se explica ce cautati in topicul lui sa criticati. Mie unul imi plac la maxim unele lucrari si stiu cat iti bati capul pe langa timpul liber pierdut..

Si eu lucram candva in photoshop si stiu cat este de greu pana inveti.

Nu te mai lua dupa toti ''fatalaii'' care isi dau cu parerea sa se afle in treaba. Daca nu va place ce face el de ce veniti aici sa criticati ca e asa sau asa? Probabil sunteti invidiosi ca altfel nu se explica ce cautati in topicul lui sa criticati. Mie unul imi plac la maxim unele lucrari si stiu cat iti bati capul pe langa timpul liber pierdut..

Fatalai? Bai copacule daca iti place sa pupi pupa altundeva. Criticile mele au fost constructive nu sa il demoralizez, si eu am fost la inceput si altii m-au criticat extrem de dur.

ON: faina idee cu TV.

@,

Copac? Se vede ca te-ai simtit din prima...sunt mai multi care au criticat, nu esti singurul. Sa pup? Nu am mai vorbit cu Ionut de 1 saptamana...eu sunt retras dar mai intru din cand in cand sa vad o lume atat de proasta ca nu pot sa stau drq linistit...crezi ca am vre-un interes sa ii apreciez lucrarile? Iti spun eu ca nu...mai vorbesc un timp cu el pana ma plictisesc si de skype dupa care se pierde legatura permanent. Controleaza-ti limbajul de camp sau de balta cum vrei tu sa-l numesti. fatalau-baiat care sta mai mult cu fetele sau are trasaturi feminine.

Edited by AIM Rekill

pshycho nu ma pot folosi de culoarea mov deoarece, firma a avut ca cerinta in design brief niste anumite culori de care a trebuit sa ma folosesc.

AIM Rekill , FalleN1 Multumesc pentru aprecieri, pe viitor va rog sa va abateti de la ''scrisul in plus'', stiti voi la ce ma refer.

5061756C - Primele 3 sunt facute doar din vectori (no gradient).Gradientul folosit pe ultima poza este doar pentru a oferi o prezentare logo-ului, nimic in plus, este acelasi logo doar pus intr-o ipostaza pentru a-i oferi o prezentare, in rest totul e facut din vectori. Da, folosesc CS6 extended pentru logouri +( Adobe ilustrator din cand in cand)

Un avatar facut la cererea lui [b4l]avicii + am refacut logoul la create.tv ( pentru cei care nu l-au vazut pe cel cu o pagina anterioara):

ctvv.png

Edited by UTZ MIonut

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.