AIM MIonut Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 (edited) Cateva din creatiile mele, sper sa va placa ( sunt incepator in photoshop). Pareri / critici/ sfaturi (sunt bine venite) : Edited June 28, 2014 by Mater 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Edutuu Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Cea mai reusita din punctul meu de vedere este cea cu Southern Pimps. Continua sa lucrezi si o sa devi ``mare``. Salut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 22, 2014 Author Share Posted February 22, 2014 Cea mai reusita din punctul meu de vedere este cea cu Southern Pimps. Continua sa lucrezi si o sa devi ``mare``. Salut! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoRider YT Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Facand parte din stafful de movie server , ma atrage lucrarea aceea . Sunt frumoase toate . Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ S o b Y Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Imi place foarte mult cea cu Southern Pimps. Felicitari pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr0ne Posted February 22, 2014 Share Posted February 22, 2014 Pentru inceput sunt bune. Urmareste tutoriale incerca ceva mai nou. Felicitari pentru munca depusa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 Am facut o semnatura si pentru cei din Tow Truck ! : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denkat Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Sunt bunisoare lucrarile, dar fonturile lasa de dorit. Incerca si alte fonturi, sa fie mai usor de inteles textul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted February 24, 2014 Author Share Posted February 24, 2014 Sunt bunisoare lucrarile, dar fonturile lasa de dorit. Incerca si alte fonturi, sa fie mai usor de inteles textul. Pentru inceput sunt bune. Urmareste tutoriale incerca ceva mai nou. Felicitari pentru munca depusa ! Imi place foarte mult cea cu Southern Pimps. Felicitari pentru munca depusa ! Facand parte din stafful de movie server , ma atrage lucrarea aceea . Sunt frumoase toate . Felicitari ! Va multumesc pentru aprecieri si pentru sfaturi, o sa incerc in continuare sa evoluez si sa lucrez din ce in ce mai bine in photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekill Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Foarte frumoase, felicitari si pentru ultima creatie de la vtb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 (edited) Multumesc, noile semnaturi de la vtb facute 100% de mine : Pentru lider / sublider : Pentru ceilalti membrii Edited March 1, 2014 by SQ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy27 Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Felicitari, sunt foarte frumoase. Imi place in special fontul acela cu care ai scriss "Blods" . Tineo tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Away Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 (edited) Foarte frumoase,chiar imi plac,tine-o tot asa! Edited March 1, 2014 by Away Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 Felicitari, sunt foarte frumoase. Imi place in special fontul acela cu care ai scriss "Blods" . Tineo tot asa. Foarte frumoase,chiar imi plac,tine-o tot asa! Va multumesc ! Am facut ceva si pentru B-zone, iata ce mi-a iesit : Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD E ZEW Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Felicitari sunt reusite Link to comment Share on other sites More sharing options...
cast Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Imi plac mult lucrarile tale. Se pare ca o sa ai un viitor promitator. Tine-o tot asa. rpg.reality-gaming.ro !! intratii !! Faci degeaba reclama la servere cu 2 playeri ( tu si inca un prost ) ca nu o sa paraseasca nimeni B-Zone pentru o mizerie de server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 Felicitari sunt reusite Imi plac mult lucrarile tale. Se pare ca o sa ai un viitor promitator. Tine-o tot asa. Va multumesc pentru aprecieri, in cursul zilei de maine o sa mai postez inca ceva cu tematica B-zone, deocamdata nu am terminat-o ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Smith Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 (edited) Felicitari pentru creatii ! Chiar imi plac ! Ai urmat vreun site de tutoriale?? daca da, imi poti trimite si mie PM ?? Edited March 1, 2014 by OJ Andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 (edited) Felicitari pentru creatii ! Chiar imi plac ! Ai urmat vreun site de tutoriale?? daca da, imi poti trimite si mie PM ?? Multumesc de apreciere. Da, am urmat nenumarate tutoriale, o sa ti le las maine prin PM, Singurul lucru care am reusit sa il mai fac azi este un radar_centre, anume acea sagetuta care apare pe minimap, este destul de futuristica cu un design zic eu..frumos: Edited March 3, 2014 by SQ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM REDiNG Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Sunt frumoase si reusite toate. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 (edited) Multumesc. Am facut inca un wallpaper pentru B-zone, sper sa va placa, e putin cam mult blur dar eu cred ca e ok Un logo Si ceva pentru moderatorii de forum si Edited March 6, 2014 by SQ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD E ZEW Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Gg esti din ce in ce mai bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 Inca o semnatura pentru GSB, recunosc nu e prea reusita, mai are cateva defecte, e facuta mai in graba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdRyAn12 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Frumoase! Bravo pentru munca depusa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM MIonut Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 (edited) Multumesc. Am facut si un avatar pentru cei in clanul REGE si alte cateva avatare / semnaturi: Edited March 8, 2014 by SQ MIonut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts