Jump to content

[B-Zone TV] - Accident-ul din M.Apuseni vs Titanic

Adi007
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Accident M.Apuseni vs Titanic
Gen: Tragic-Comic
Data:23.02.2014
Scurta prezentare: Constituie reconstituirea accidentului petrecut in Muntii Apuseni, in comparatie cu dezastrul provocat de Titanic, evolutia autoritatilor, cat si rezolvarea cazului dupa 7 ore de la prabusire...
Link:

wow.... mi-a plăcut foarte mult, pe deasupra ai avut o evoluție foarte mare de la dolaru story până aici, te felicit din toate punctele de vedere, însă un sfat am, indiferent de situație nu filma fără cam hack sau ce ai folosit tu, de exemplu la faza cu medicu, puteai pune pe cineva în locul tău și îl filmai, iar în interioare, știu că nu poți filma, însă puteai alege un interior în care puteai sau puteai folosii /fall și puneai pe cineva să pune reporterul. Pe lângă asta, acel ENB îți provoacă lag, data viitoare ia unul mai low, în rest, încă odata te felicit. Tot așa!

Alin multumesc pentru sfaturi...nu imi provoaca ENB-ul lag...eram la tara cand am filmat acele faze...si pe cel de la tara merge mai prost.

Despre camhack...la asta m-am gandit si eu cand l-am postat...ar fi trebuit sa pun pe cineva in locul rolului meu...data viitoare am sa tin cont.

Roby69...da asa este...am incurcat personajele :))) insa in esenta accidentului, am aratat ce trebuia sa arat.

Ai gresit cateva lucruri si ai omis personaje, desigur, sunt problema cu actorii care vor sa joaca in filme si trecem cu vederea, dar Adrian Iovan a murit , iar medicul Zamfir a vorbit la telefon. La faza cu reportajul puteai sa intrerupi totul,adica filmai si cand voiai iar sa dai pe anim opreai,apoi dadeai pe anim si incepeai filmarea,caci nu cred ca era greu sa lipesti trei filmulete. Oricum,ai + de la mine pentru ca te-ai straduit si pentru ca imi pare rau de acel grav accident aviatic,desigur imi pare rau si de victimele accidentului nautic de acum 100 + de ani de pe Titanic,dar drept vorbind, nu aveau asa tehnologii,erau supusi la moarte de cand s-au urcat pe vas.Apropo, cei 4 supravietuitori (1 a murit in barca de salvare) din apele Atlanticului care au plutit pe apa cam doua ore au fost salvati de un echipaj de pe Titanic care au impartit oamenii in mai putin barci.

Ai gresit cateva lucruri si ai omis personaje, desigur, sunt problema cu actorii care vor sa joaca in filme si trecem cu vederea, dar Adrian Iovan a murit , iar medicul Zamfir a vorbit la telefon. La faza cu reportajul puteai sa intrerupi totul,adica filmai si cand voiai iar sa dai pe anim opreai,apoi dadeai pe anim si incepeai filmarea,caci nu cred ca era greu sa lipesti trei filmulete. Oricum,ai + de la mine pentru ca te-ai straduit si pentru ca imi pare rau de acel grav accident aviatic,desigur imi pare rau si de victimele accidentului nautic de acum 100 + de ani de pe Titanic,dar drept vorbind, nu aveau asa tehnologii,erau supusi la moarte de cand s-au urcat pe vas.Apropo, cei 4 supravietuitori (1 a murit in barca de salvare) din apele Atlanticului care au plutit pe apa cam doua ore au fost salvati de un echipaj de pe Titanic care au impartit oamenii in mai putin barci.

Multumesc pentru sfaturi. Am sa tin cont de ele in urmatorul video. Si multumesc pentru +1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.