Jump to content

Warcraft III: The Frozen Throne

JustMed
 Share

Recommended Posts

Warcraft III: The Frozen Throne este expansion-ul jocului cu acelaşi nume (Warcraft III: Reign of Chaos) creat de Blizzard Entertainment. O binecunoscută hartă ce se poate juca în LAN sau pe Internet este cea de "Defense of the Ancients" (DotA). Creatorul acestui tip de harta este Icefrog care a semnat cu cei de la Blizzard un contract împreună cu o întreagă echipă de oameni. Acest tip de joc este asa de popular încât sunt organizate diferite turnee în întraga lume. Un cunoscut engine pe care se poate juca DotA este "GG" (http://www.garena.com)

The Frozen Throne este un joc din categoria RTS (real-time strategy) creat pentru PC, compatibil cu Microsoft Windows , Mac OS şi Mac OS X de către Blizzard Entertainment. Este espansion+ul oficial al Warcraft III: Reign of Chaos, având nevoie de acesta pentru a fi jucat. Lansat în mai multe limbi în magayine din toată lumea începând cu 1 Iulie 2003, include noi unităţi pentru fiecare rasă, o nouă rasă neutră, patru campanii, cinci eroi neutrii (în adiţional, un alt erou neutru a fost adăugat în Aprilie 2004 şi încă doi în August 2004), abilitatea de a construi un magazin şi numeroase alte îmbunătăţiri precum abilitatea de a opri pe pauză upgrade-urile. Unităţile marine au fost reintroduse; ele au fost prezentate în Warcraft II dar au fost absente în Reign of Chaos. Blizzard Entertainment a lansat patche-uri pentru a repara problemele din joc, adăugarea de noi elemente şi balansarea multiplayer

Campaniile

Illidan Stormrage a câştigat supunerea Naga (Oamenii mării), fiind un fost Night Elf (elf al nopţii) ce s-a adaptat la viaţa sub apă. Warden-a Maiev Shadowsong îl urmăreşte pe fostul ei prizonier pe mare până în Lordaeron. Ea cere ajutorul lui Malfurion Stormrage (Fratele lui Illidan)şi Tyrande Whisperwind, dar Maiev deţine un blestem contra Tyrande pentru acţiunile ei în eliberarea lui Illidan, rezultând în minciuna ei despre moartea Tyrandei către Malfurion. Malfurion şi Maiev îl împiedică pe Illidan de la folosirea unui artefact numit Ochiul lui Sargeras, dar în acest proces, trădarea lui Maiev iese la suprafaţă, iar fraţii Stormrage îşi unesc forţele pentru a o salva pe Tyrande. Malfurion îşi cere scuye de la Illidan, deşi nu-i revocă exilul, iar Illidan pleacă în Outland, urmat de Maiev.

În următoarea campanie, Campania Alianţei, Oamenii nu mai sunt în centrul atenţiei ca în jocurile precedente. În loc de toată Alianţa, doar unităţiile Blood Elven sunt folosibile, cu adiţia Draeneilor şi Naga. Prinţul Kael'thas este liderul Blood Elf-ilor, un grup de High Elves care au supravieţuit invaziei lui Quel'Thalas de către Scourge. Ei luptaseră ajutând Alianţa, Blood Elfii sunt prizonieri ai unui Cavaler Uman rasist, dar sunt salvaţi de Lady Vashj şi ai ei Naga. Vashj îl ia apoi pe Kael'thas în Outland, rămăşiţele planetei de origine a orcilor, Draenor, pentru a-l întâlni pe stăpânul Illidan. După ce îi scăpase lui Maiev şi câştigse supunerea nativilor Draenei, Illidan este gata să cucerească Outland-ul, unde speră că va fi ferit de greşeala sa de a folosi Ochiul lui Sargeras pentru a distruge Tronul Îngheţat în care Lich King este ţinut prizonier. Stăpânul său, demonul warlock Kil'jaeden, îi prinde şi Illidan îşi reînnoieşte cuvântul dat de a-l distruge pe Lich King, care l-a trădat pe Kil'jaeden.

Pe pământul Lordaeron-ului, acum cunoscut ca the Plaguelands (tărâmul bolân), are loc un război civil. Forţele Undead (Morţii-vii) se sparge în trei facţiuni majore: Arthas şi Kel'Thuzad, loiali lui Lich King; the Forsaken, conduşi de Regina Stafie Sylvanas Windrunner; şi the Dreadlords, loiali Legiunii Arzânde, care nu ştiu de biruirea acesteia. La sfârşit, Sylvanas îi învinge pe Dreadlords şi devine stăpână peste Plaguelands, în timp ce Arthas călătoreşte către Northrend pentru a-l apăra pe Lich King, bătându-se cu subteraneenii Nerubieni şi cu forţele lui Illidan. După ce îl răneşte pe Illidan într-un duel, Arthas ascende către Tronul Îngheţat şi se contopeşte cu Lich King. Planurile noului Lich King vor fi explorate în World of Warcraft: Wrath of the Lich King.

e destul de vechi jocul oricum mi se pare mult mai reusit decat Blizzard Entertainment: Warcraft III

multe din jocurile vechi is extrem de reusite Warcraft II e frumos si nu se poate spune ca e usor :)

ca sa jucati war3 dota faceti asa : 1.cautati pe google Garena dati pe prima instalati

2. Va faceti account intrati la un host si bafta !

LOL , cum sa numesti wow'urile : WoW 1 , wow 2 si wow 3 ? :))

Wow clar nu se numeste asa , WoW ''1'' e wow normal , wow ''2'' e The Burning Crusade (TBC) si wow ''3'' e Wrath of the lich king (wotlk)

Stiu ca e o prostie ce am zis dar nu se zice la wow asa , daca vrei sa prescurtezi zici TBC sau wotlk dar nu 1,2,3 ...

Guest l3m0n

wow e naspa ma :)) mi-am luat eu din Mall The burning crusade cu 80 lei si acum l-am pierdut prin casa jocu :)) !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.