Jump to content

[B-Zone TV]Trailer Las Venturas Taxi

MotoRider YT
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: [b-Zone TV]Trailer Las Venturas Taxi

Gen: Trailer

Data: 01.03.2014

Scurtă prezentare: Noul Trailer Las Venturas Taxi . Aici este prezentata o mica poveste in care un om de afaceri ajuns la aeroportul din Las Venturas suna la taxi , iar taxiul sosesti imediat . In videoclip este prezentata cursa nebuna a taximetristului , de a ajunge la destinatie , in cele mai neobisnuite moduri : sarind de pe cladiri si pe rampi.

In cele din urma clientul ajunge multumit la destinatie .

Link: http://www.youtube.com/watch?v=hpP6q3xcnTM

Edited by Sebi Jr

Il poti incadra in domeniul "Stunts". Nu are nici o treaba cu Taxi LV, "Fast and Safe". Fast e, Safe nici atat. Numele de Trailer nu se potriveste cu videoclipul acesta.

Il poti incadra in domeniul "Stunts". Nu are nici o treaba cu Taxi LV, "Fast and Safe". Fast e, Safe nici atat. Numele de Trailer nu se potriveste cu videoclipul acesta.

Il poti incadra in domeniul "Stunts" - Nu il pot incadra in domeniul stunts . Atat timp cat 2/3 din videoclip este "poveste" nu ai cum sa spui ca este stunts.

Nu are nici o treaba cu Taxi LV - Filmul este filmat in Las Venturas , ba chiar se vede si la inceput aeroportul las venturas . A fost filmat clar HQ LV Taxi .

"Fast and Safe". Fast e, Safe nici atat. - Pasagerul a ajuns intreg la sfarsit , deci este safe ;)

Numele de Trailer nu se potriveste cu videoclipul acesta. - Te invit sa ii pui tu un nume . Liderul Taxi LV asa a dorit .

Edited by Sebi Jr

Este asa : Safe , fast and yellow.

Tu nu ai facut fast : se vede cum ai inconjurat.

Tu nu ai facut safe : se vede cum te ''catari'' pe cladiri.

Tu nu ai facut yellow : Imediat ai facut ''focus - pocus'' si s-a schimbat culoarea masinii.

Este asa : Safe , fast and yellow.

Tu nu ai facut fast : se vede cum ai inconjurat.

Tu nu ai facut safe : se vede cum te ''catari'' pe cladiri.

Tu nu ai facut yellow : Imediat ai facut ''focus - pocus'' si s-a schimbat culoarea masinii.

Ok , spune ce sa modific la video .

Foarte bine, încearcă să eviți data viitoare săriturile mortale de pe case și rămpi. Decât o călătorie așa de grea, mai bine pe jos.
Modul de Cabbie s-a observat a fi foarte frumos, puteai încerca să faci cu el toată prezentarea, semăna cu unul din 80'.

That was a great and interesting movie and your editing was good too. :)

Super tare!

Imi place , bravo tine-o tot asa ... :D Si un merit colegilor mei care au participat la filmari :D !

Multumesc !

Multumesc Edward_Nisan ! Merita rank up pentru ceea ce face :))

Multumesc rid rod ceva cu r era numele :))

Foarte frumos Bafta in cariera Sebi

Multumesc , lafel !

Foarte reusit, imi place mult texturile. Felicitari !

Multumesc !

Daca vrei texturile da-mi un pm .

Foarte bine, încearcă să eviți data viitoare săriturile mortale de pe case și rămpi. Decât o călătorie așa de grea, mai bine pe jos.

Modul de Cabbie s-a observat a fi foarte frumos, puteai încerca să faci cu el toată prezentarea, semăna cu unul din 80'.

Modul de cabbie arata foarte urat . Sincer , mie nu mi-a placut acel mod .

Felicitari pentru munca depusa! Mereu ne surprinzi cu cate un video bun...BRAVO

Multumec!

Multumesc !

Multumesc Edward_Nisan ! Merita rank up pentru ceea ce face :))

Multumesc rid rod ceva cu r era numele :))

Multumesc , lafel !

Multumesc !

Daca vrei texturile da-mi un pm .

Modul de cabbie arata foarte urat . Sincer , mie nu mi-a placut acel mod .

Multumec!

Ribe nab:)).. Tine-o tot asa .. astept din parte ta ceva nou:P la fel de .. tare!

Ribe nab:)).. Tine-o tot asa .. astept din parte ta ceva nou:P la fel de .. tare!

Frumoasa descriere a factiunii.Felicitari pentru munca depusa.

Multumesc !

Urmatorul trailer va fi cel de la AVISPA

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.